Αγαπημενες / χρησιμες εφαρμογες για iphone

Reaction score
89
Το ξερω αμαρτησα και αλλαξοπιστησα..... Εκει που οτιδηποτε ξεκιναγε απο i - ..... εμπαινε απτο ενα αυτι κ ξαναβγαινε απτο ιδιο βρεθηκα με .... i-phone ανα χειρας!! :111:
Ωραιο πραμα το ατιμο. Τωρα ο ανιψιος εχει βαλει μπρος να με κανει να ξεφορτωθω κ οτι λαπτοπ / pc υπαρχει στο σπιτι κ να αντικατασταθει με μακ. Αυτο δε το βλεπω να γινετε :116:

Οποτε ηθελα να δω επειδη εκει εξω υπαρχουν απειρες εφαρμογες οι δικες σας ας πουμε τοπ 5 ποιες ειναι? Ειτε δωρεαν ειτε με καποια μικρη χρεωση.

Μετα απο 2 βδομαδες περιπου προσωπικα θα ελεγα,

1) Viber (δωρεαν τηλεφωνα κ μηνυματα μεταξυ των χρηστων)
2) Heytell (κατι σαν αρυρματος.... για συντομες ομιλιες μεταξυ των χρηστων)
3) ebay (για να παρακολουθεις τα χαλια σου κ στο κινητο)
4) athinorama ( ο λογος που θελει κ η γυναικα πλεον iphone. Με χει ξελασπωσει 3 φορες μιλαμε που ψαχναμε οδους θεατρων κ χαρτες...)
5)apergiagr (το γνωστο σαιτ που σου λεει καθε μερα ποιος απεργει κλπ κλπ)

Για προτεινετε καμμια καλη / χρησιμη εφαρμογη κ σεις??? :107:

Reaction score
2.051
Απάντηση: Αγαπημενες / χρησιμες εφαρμογες για iphone

Το Appzapp η απόλυτη εφαρμογή για να βλέπεις πότε γίνεται μείωση στη τιμή εφαρμογών που σε ενδιαφέρουν. Must!

Reaction score
89
μμμμ χρησιμοτατον!!! Για να ρωτηρω γιατι τωρα μου ηρθε αναλαμπη. Ψαχνω για δυο προγραμματακια εφαρμογες.
Το ενα να μετραει τα mb που εχεις χρησιμοποιησει στο ιντερνετ μεσω του δικτυου της κινητης για να ξερω ποτε εφτασα τα mb του προγραμματος μου. Η wind εχει μια τετοια εφαρμογη τσαπα αλλα ειναι μονο για android...... (ρατσιστες χαχαχαχααα)

Η δευτερη ειναι να μπορω να κατεβασω τα βιντεακια απτο youtube κ να τα βλεπω μετα με την ησυχια μου. (εδω να πω οτι εχει βρει το mxcube αλλα το βρισκω μονο μεσω cydia)

τωρα αμα ειναι κ τζαμπε ακομα καλυτερα. Εχετε κατι κατα νου?

Reaction score
1.831
Απάντηση: Αγαπημενες / χρησιμες εφαρμογες για iphone

Εγώ γουστάρω πολύ το heart rate.

Ειδικά μετά τα κοψίδια μια μέτρηση καρδιακών παλμών είναι ότι πρέπει!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Αγαπημενες / χρησιμες εφαρμογες για iphone

:143::143:o Μελιδης το εχει?????????
χαχαχαχαχαααα κ γω ο πρωτος που σκεφτηκα ηταν ο Μιχαλης !!!!! :143 ειναι να μη σου βγει το ονομα μαλλον χαχαχααα

Reaction score
89
να σαι καλα ρεσυ chrisb σορρυ αλλα τωρα τη πηρα χαμπαρι την απαντηση σου!! μια χαρα φαινονται θα τα δοκιμασω! τhanks

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873