- Reaction score
- 171
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?open, close,play!!!
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?open, close,play!!!
περί χρήσης!Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?
και τι σχέση έχει το universal player με την αναπαραγωγή αρχείων? άμα μάθεις πόσο κάναν κάτι universal players τα παλαιά καλά χρόνια θα πάθεις πλάκα, ε Alex? . Μην μπερδεύεις τα πράματα και προπάντων μην τα ισοπεδώνουμε όλα.εχω μια λύση για να διαβάζει iso το koppo, και οποίος ειναι λίγο ψιλιασμενος Μπορει να την εχει ήδη σκεφτεί..
οποίος πήρε player 650€ για να Παίζει μονο bluray και DVD κάτι χάνει...για τα DVD μάλιστα εχει πιο πολυ ουσία μια το oppo εχει κορυφαίο scaler. Αλλα για Υλικο 1080p δεν θα εχει καλύτερη εικονα απο ενα Καλό 3d player (pioneer,Sony) των 200€.
ποιο πολυ εχει νοημα σαν universal player για αυτο αναρωτιεμαι..
εχω μια λύση για να διαβάζει iso το koppo, και οποίος ειναι λίγο ψιλιασμενος Μπορει να την εχει ήδη σκεφτεί..
οποίος πήρε player 650€ για να Παίζει μονο bluray και DVD κάτι χάνει...για τα DVD μάλιστα εχει πιο πολυ ουσία μια το oppo εχει κορυφαίο scaler. Αλλα για Υλικο 1080p δεν θα εχει καλύτερη εικονα απο ενα Καλό 3d player (pioneer,Sony) των 200€.
ποιο πολυ εχει νοημα σαν universal player για αυτο αναρωτιεμαι..
Πήγαινε αγόρασε μια nvidia για το htpc σου κι όλα τ' άλλα φτιάχνονται!Τι να πούμε ρε Alex....... Πάνω που το ζαχάρωνα, περιμένοντας να προστεθούν δικτυακές δυνατότητες, έχασε και αυτή της αναπαραγωγής iso και μπήκε ταφόπλακα στα όνειρα......:122:
δεν με κατάλαβες.. πιο πανω ανάφερα οτι, πιο πολυ νοημα, εχει η αγορα του σαν universal player και αν μας ενδιαφέρει η ανάπαραγωγη DVD, (με την προϋπόθεση οτι ο av ενίσχυσης δεν διαθέτει Καλό scaler) παρα σαν bluray player/media player.και τι σχέση έχει το universal player με την αναπαραγωγή αρχείων? άμα μάθεις πόσο κάναν κάτι universal players τα παλαιά καλά χρόνια θα πάθεις πλάκα, ε Alex? . Μην μπερδεύεις τα πράματα και προπάντων μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Μωρέ nvidia έχει και τα παίζει όλα. Αλλά είναι αυτό το κόλλημα του να έχω μια μόνο συσκευή να τα κάνει όλα.Πήγαινε αγόρασε μια nvidia για το htpc σου κι όλα τ' άλλα φτιάχνονται!
Λάθος κάνεις... τα είπαμε και δίπλα 10 φορές και δεν θέλεις να το καταλάβειςδεν με κατάλαβες.. πιο πανω ανάφερα οτι, πιο πολυ νοημα, εχει η αγορα του σαν universal player και αν μας ενδιαφέρει η ανάπαραγωγη DVD, (με την προϋπόθεση οτι ο av ενίσχυσης δεν διαθέτει Καλό scaler) παρα σαν bluray player/media player.
Μωρέ nvidia έχει και τα παίζει όλα. Αλλά είναι αυτό το κόλλημα του να έχω μια μόνο συσκευή να τα κάνει όλα.
Θα μου πεις: το htpc δεν τα κάνει? Αμέ!! Αλλά βαριέμαι να το περιμένω να μπουτάρει. Έχω και το Panasonic BD55 για τα bluray, και το Dune για τα υπόλοιπα.
Παίδες όταν θα έχουμε την ευκαιρία θα ήθελα πάντως να δείτε τι μπορεί να πετύχει ένα καλό htpc με το σωστό software και σε upscale για τα dvd, αλλά και σε επεξεργασία 1080p/720p σήματος.Boot? Stand by Γιάννη. Ποτέ μη σβήνεις τελείως τα πισιά.
Μαζί σου, αλλά το oppo δεν είναι αυτή η φθηνότερη συσκευή...Νομίζω ότι για να κρίνουμε το μηχανάκι πρέπει να ξέρουμε τι ζητάει ο υποψήφιος αγοραστής... και αν μη τι άλλο όταν σπεκουλάρουμε να το κάνουμε χωρίς να ξεχνάμε features κτλ
Καλά και άγια τα htpc πολλά μπράβο σε όσους ασχολούνται και πιάνουν τα χέρια τους... μην υποτιμάτε όμως τους υπόλοιπους που είτε "δεν το έχουμε" είτε "βαριόμαστε", κάνουμε τη δουλειά μας το ίδιο καλά με μια φθηνότερη συσκευή χωρίς θόρυβο, καθυστερήσεις, σεταρίσματα και γενικώς ντράβαλα...
Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα σου κάνω τις προτάσεις μου!Aν έπαιζε 3d hd audio το xbmc από linux και οι κάρτες ήχου έπαιζαν όπως τo οppo, θα είχες χίλια δίκια.
Τώρα πρέπει να υποστηρίξεις αυτό που γράφεις.
Στόχος:
1) 3D Full HD 24fps (από άυλο (iso) ή πάσης φύσεως σουβέρ),
2) HD και Multichannel Αudio (από πάσης φύσεως άυλο ή πάσης φύσεως σουβερ),
3) Προβολή σε 2 μέσα (2xHDMI),
4) Αναβάθμιση ΑVR που δεν διαθέτει ΗDMI (7.1 analog outputs)
5) Ανάλογη ποιότητα ήχου και εικόνας (multi/two channels)
6) Αθόρυβη λειτουργία και ανάλογη εμφάνιση (όσον αφορά το μέγεθος όχι την ομορφιά)
7) Price έως 650Ε (βάλε και κάτι παραπάνω... δεκτές και οι δύο συσκευές αλλά η δεύτερη να είναι small size γιατί δεν έχουν όλοι άπειρο χώρο στο ρακ)
Aν δεν συμφωνείς με τις προδιαγραφές κάνε αντιπρόταση.
Θέλω όμως συγκεκριμένα πράγματα.
Τάδε συσκευή ή τάδε pc parts... που κοστίζουν "τόσο", στο "τάδε" μαγαζί με "τόσο" εγγύηση και after sales service... όπως το oppo93.
Φυσικά όλα αυτά να έχουν επίσης υλοποιηθεί και ελεγχθεί... όντας πλήρως λειτουργικά, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση ειδικού πέραν των fw updates και να καλύπτουν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές.
Tον παράγοντα "γνώσεις κατόχου" ευχαρίστως να τον αφήσουμε απ 'έξω.
Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον... ειδικά στο νήμα της oppo...
...Λάθος κάνεις... τα είπαμε και δίπλα 10 φορές και δεν θέλεις να το καταλάβεις
Δηλαδή εκτός απο πολύ καλή αναπαραγωγή sacd/dvd-a/dvd/cd/bd δεν υπάρχει τίποτα που άλλο που να έχει ζήτηση και πρέπει να το πληρώσει ακριβά αν δεν πας στο oppo???
- δύο usb και μία sata... και να διαβάζει από 3 διαφορετικούς ntfs hdd (τουλάχιστον...) έχουν πολλά? ναι, το dune prime που έχω έχει, αλλα και αλλα φτηνότερα.
ή/και
- αναπαραγωγή mkv/ts/m2ts/bdmv και mp3/flac/wav έχουν πολλά? δεν γνωρίζω κάποιο mp που να ΜΗΝ τα αναπαράγει...
ή/και
- 2 ΗDMI 1.4 (both audio/video) για τον παλιό ενισχυτή ή δύο προβολικά μέσα... δεν έχει σημασία... έχουν πολλά? όχι δεν Υπάρχει κάποιο μέχρι στιγμής..αλλα χρειάζονται ΜΌΝΟ σε αυτούς με παλιό ενισχυτη
Kαι τόσα άλλα αλλά βαριέμαι τώρα......
Tου λείπουν οι σαμπες και οι ρούμπες και οι σωστοί ελλ. υπότιτλοι στα άυλα... και χάθηκε (για όσους αναβαθμίσουν) η αναπαραγωγή iso (δηλ κυρίως η σωστή αναπαραγωγή 3d απο άυλα) και μπορεί να χαθούν και άλλα... δεν ξέρουμε...! Αν έκοβες χέρι για αυτά τα σκας τριπλά-τετραπλά σε άλλο μαγαζί.
Αν μπορείς να το "καταπιείς" έχεις γλυτώσει ένα σκασμό χρήματα. μικρά πράγματα δηλαδή...το ότι δεν τα χρησιμοποιείς εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμα, αν εφτιαχνες ποτε δίκτυο στο σπίτι θα καταλαβαίνεις την ευκολία και αναγκαιότητα του, και οι υποτιτλοι ουσιαστικά αφαιρούν την αναπαραγωγή mkv, TS, bdmv μιας και σε προβολεα το προβλημα φαίνεται να ειναι μεγαλο και να μην μπορείς να δεις ολόκληρη ταινία
Νομίζω ότι για να κρίνουμε το μηχανάκι πρέπει να ξέρουμε τι ζητάει ο υποψήφιος αγοραστής... και αν μη τι άλλο όταν σπεκουλάρουμε να το κάνουμε χωρίς να ξεχνάμε features κτλ εδω συμφωνούμε απόλυτα.
Καλά και άγια τα htpc πολλά μπράβο σε όσους ασχολούνται και πιάνουν τα χέρια τους... μην υποτιμάτε όμως τους υπόλοιπους που είτε "δεν το έχουμε" είτε "βαριόμαστε", κάνουμε τη δουλειά μας το ίδιο καλά με μια φθηνότερη συσκευή χωρίς θόρυβο, καθυστερήσεις, σεταρίσματα και γενικώς ντράβαλα...
Στόχος:
1) 3D Full HD 24fps (από άυλο (iso) ή πάσης φύσεως σουβέρ),
Τα πάντα πλέον είναι θέμα software. Το htpc τα παίζει όλα νεράκι.
2) HD και Multichannel Αudio (από πάσης φύσεως άυλο ή πάσης φύσεως σουβερ),
Εδώ η κάρτα γραφικών δίνει bitstream ήχο. Μπορεί όμως να γίνει επεξεργασία κι απο το pc (για πάσης φύσης αρχεία)
3) Προβολή σε 2 μέσα (2xHDMI),
Μια χαρά το κάνει η κάρτα γραφικών αυτό.
4) Αναβάθμιση ΑVR που δεν διαθέτει ΗDMI (7.1 analog outputs)
Αν θέλεις 7.1 analogue μπορείς να προσθέσεις μια κάρτα ήχου απο 45€ ως 300€. Ανεβάζεις κόστος αλλά μήπως το 95άρι το oppo δεν κάνει διπλή τιμή;
5) Ανάλογη ποιότητα ήχου και εικόνας (multi/two channels)
Με bitstream και τα κατάλληλα codecs, renderers, players η ποιότητα απογειώνεται. Μέχρι κι επιλογή frame interpolation έχεις.
6) Αθόρυβη λειτουργία και ανάλογη εμφάνιση (όσον αφορά το μέγεθος όχι την ομορφιά)
Νομίζω το set up που σου έδωσα δε θα σου δημιουργούσε πρόβλημα θορύβου. Σίγα θα μπορούσες να πάρεις ένα ομορφότερο case.
7) Price έως 650Ε (βάλε και κάτι παραπάνω... δεκτές και οι δύο συσκευές αλλά η δεύτερη να είναι small size γιατί δεν έχουν όλοι άπειρο χώρο στο ρακ)
Aν δεν συμφωνείς με τις προδιαγραφές κάνε αντιπρόταση.
Θέλω όμως συγκεκριμένα πράγματα.
Τάδε συσκευή ή τάδε pc parts... που κοστίζουν "τόσο", στο "τάδε" μαγαζί με "τόσο" εγγύηση και after sales service... όπως το oppo93.
Φυσικά όλα αυτά να έχουν επίσης υλοποιηθεί και ελεγχθεί... όντας πλήρως λειτουργικά, χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση ειδικού πέραν των fw updates και να καλύπτουν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές.
Tον παράγοντα "γνώσεις κατόχου" ευχαρίστως να τον αφήσουμε απ 'έξω.
Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον... ειδικά στο νήμα της oppo...