Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Ακριβώς για αυτό. Υπάρχει έξτρα χρέωση 100 € περίπου η οποία ανεβάζει το συνολικό κόστος κτήσης του 93 στα 750 €.Alex, γιατί δυστυχώς? Το κόστος του κιτ γιά κάποιον που έχει πολλά Zone 1 όπως εγώ, είναι πολύ λογικό σε σχέση με την τιμή του player.
Και η εγκατάσταση, παιχνίδι! Πολύ μελετημένο! :126:
Αν ξέρεις τι κάνεις (ή δεν πολυπειράζεις), δεν έχεις σχεδόν ποτέ προβλήματα με τα HTPC. Απλά είναι περισσότερες οι κινήσεις γιά να δεις το υλικό.απλα γιατι καθε φορα που πατας Play υπακουει σαν σκυλι, το htpc ,αμα μουλαρωσει ή ξυπνησει αναποδα καμμια μερα, σου πατα καμμια δαγκωνια ......
Ακριβώς για αυτό. Υπάρχει έξτρα χρέωση 100 € περίπου η οποία ανεβάζει το συνολικό κόστος κτήσης του 93 στα 750 €.
Προσωπικά δε με απασχολεί γιατί δεν έχω δισκάκια άλλης περιοχής αλλά θα ήταν προτιμότερο η "απελευθέρωση" να γινόταν software-ικά.
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είπα "ποτέ ξανά".απλα γιατι καθε φορα που πατας Play υπακουει σαν σκυλι, το htpc ,αμα μουλαρωσει ή ξυπνησει αναποδα καμμια μερα, σου πατα καμμια δαγκωνια ......
Μετά την αγορά του Oppo, παράτησα τελείως τα HTPC, I'm also too old! :138:Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είπα "ποτέ ξανά".
Δε με νοιάζουν τα καλούδια του, ούτε η ευελιξία του, ούτε η οικονομία του όσο η ψυχική μου υγεία.
Συνολικά μπορώ να πω, I'am too old for this shit.
Eδώ είναι η αμφισβήτηση που αναφέρομαι:Μα δεν το αμφισβήτησα το oppo. Είπα ότι είναι κορυφαίο player. Δεν έχω απο εκεί και πέρα να σου κάνω καμία άλλη αντιπρόταση.
Λές ότι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να έχουμε την ποιότητα και τα features του oppo με λιγότερα χρήματα.Μαζί σου, αλλά το oppo δεν είναι αυτή η φθηνότερη συσκευή...
Πίστευα ότι θα γίνουν ένα από τα τρία κάτωθιΉδη έχασα μπόλικη ώρα απο τη ζωή μου για να σου γράψω ένα κατεβατό απο software και hardware (σύμφωνα με τις αρχικές σου επιταγές), που δεν έχεις δει και δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ...
Ούτε εσύ έχεις δοκιμάσει το oppo93... είναι πλέον του φανερού. Και καλά κάνεις μιας και οι δυνατότητές του σου είναι μάλλον άχρηστες....software και hardware (σύμφωνα με τις αρχικές σου επιταγές), που δεν έχεις δει και δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ...
Αυτό ακριβώς λέω παραπάνω... δεν γνωρίζεις το oppo93... δεν έχεις πιάσει το rc να αλλάξεις κάποια χρήση του... δεν έχεις δει έστω μια φωτογραφία απο τη πλάτη του......μου γράφεις ότι
1) δεν ακούγεται στα 3 μέτρα.
2) Ξεκίνησες με 7.1 αναλογικό που αν δεν κάνω λάθος μόνο το 95 υποστηρίζει (και κάνει 1200€), γύρισες σε δικάναλο, έβαλες προϋπόθεση να έχεις παλιό ενισχυτή κτλ.
Προσωπικά παίζω bitstream ήχο με hdmi και είμαι ικανοποιημένος. Το ίδιο ισχύει με την εικόνα 2d και 3d.
Αν αγοράζει κάποιος δισκάκια απο άλλα region ας τα ριπάρει στο pc και ας τα δει remux στο οppo...Το region kit το αναφέρω γιατί προσαυξάνει την αξία του player και για κάποιον που αγοράζει δισκάκια απο άλλα regions (γιατί είναι κατά πολύ φθηνότερα, είμαι ένας απο αυτούς) είναι ένα extra έξοδο.
Ποια αρχεία δεν παίζει?Καταλαβαίνω όποιον αγοράζει το oppo ότι παίρνει ένα κορυφαίο Player σε εικόνα, ήχο, παρουσιαστικό, κατανάλωση και θα ήταν κι εμένα η πρώτη επιλογή μου, αν δεν χρειαζόμουν δεύτερο player για τα αρχεία που δεν παίζει και τις δικτυακές ικανότητες που δεν διαθέτει. Οι υπότιτλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα για εμένα.
Για να είμαι ειλικρινής ήλπιζα σε κάποια αναβάθμιση που θα βελτίωνε τις αδυναμίες αυτές, αλλά βλέπω αλλαγή κατεύθυνσης. Ίσως το oppo 103, όπως λες κι εσύ.
Εκτός κι αν φτάσουμε σε καταστάσεις pc, οπού το oppo θα παίζει με "πειραγμένο" firmware (και φυσικά η εγγύηση θα πηγαίνει περίπατο).
Δε πάμε πιο κάτω να μου τραβήξεις ένα κράξιμο για τους lumagen καλύτερα;:116:Μα που είναι ο λογγέος?
![]()
:116:
+1000Πω, πω σεντόνι!!! :111::114:
Ούτε ο oppoστόλης δεν θα τα έγραφε καλύτερα. :136:
Δυο ερωτησούλες: υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει και ακούει SACD? Καμμιά λυση για εμένα τον δύσμοιρο που θέλω να βλέπω τα πάντα από δίκτυο, και εννοώ και τους υπότιτλους -που είναι ΠΟΛΥ σημαντικοί για μένα- υπάρχει?
Όλα είναι θέμα απαιτήσεων-αναγκών. Για τις δικές σου το Oppo είναι τέλειο. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.
Θα το ξαναπώ: ζαχάρωνα τρελά το Oppo, ελπίζοντας να προστεθούν δυνατότητες (που ξέρω ότι μπορούν να προστεθούν, θέμα απόφασης είναι). Δυστυχώς αφαιρούνται. Και φαίνεται ότι αυτοί που θα αγοράσουν ένα Oppo σε 6 μήνες δεν θα μπορούν να βλέπουν ούτε iso όπως εσύ.
1) Ναι υπάρχουν λίγοι που ακούν και SACDs. Αν θες να δοκιμάσεις μπορώ να σου γράψω μερικά σε DVD.Πω, πω σεντόνι!!!
Ούτε ο oppoστόλης δεν θα τα έγραφε καλύτερα.
Δυο ερωτησούλες: υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει και ακούει SACD?
Καμμιά λυση για εμένα τον δύσμοιρο που θέλω να βλέπω τα πάντα από δίκτυο, και εννοώ και τους υπότιτλους -που είναι ΠΟΛΥ σημαντικοί για μένα- υπάρχει?
Όλα είναι θέμα απαιτήσεων-αναγκών. Για τις δικές σου το Oppo είναι τέλειο. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.
Θα το ξαναπώ: ζαχάρωνα τρελά το Oppo, ελπίζοντας να προστεθούν δυνατότητες (που ξέρω ότι μπορούν να προστεθούν, θέμα απόφασης είναι). Δυστυχώς αφαιρούνται. Και φαίνεται ότι αυτοί που θα αγοράσουν ένα Oppo σε 6 μήνες δεν θα μπορούν να βλέπουν ούτε iso όπως εσύ.
Να δεις τι μπορεί να κάνει κανείς, όσο κάποιος άλλος στήνει htpc... :116:Δε πάμε πιο κάτω να μου τραβήξεις ένα κράξιμο για τους lumagen καλύτερα;:116:
Όσο γραφόταν το σεντόνι είδα ΌΛΟ τον δεύτερο κύκλο του sons of anarchy που έχω, αφού πρώτα του φόρεσα ελληνικούς υπότιτλους!:116:
+100000Πω, πω σεντόνι!!! :111::114:
Ούτε ο oppoστόλης δεν θα τα έγραφε καλύτερα. :136:
Δυο ερωτησούλες: υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει και ακούει SACD? Καμμιά λυση για εμένα τον δύσμοιρο που θέλω να βλέπω τα πάντα από δίκτυο, και εννοώ και τους υπότιτλους -που είναι ΠΟΛΥ σημαντικοί για μένα- υπάρχει?
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είπα "ποτέ ξανά".
Δε με νοιάζουν τα καλούδια του, ούτε η ευελιξία του, ούτε η οικονομία του όσο η ψυχική μου υγεία.
Συνολικά μπορώ να πω, I'am too old for this shit.
Μετά την αγορά του Oppo, παράτησα τελείως τα HTPC, I'm also too old! :138:
..με τα Oppo!καλωστα χουφταλα:136:
Ναι, υπάρχουν ακόμα περίεργοι τύποι που ακούνε SACD & DVD-Audio.Δυο ερωτησούλες: υπάρχει ακόμα κόσμος που έχει και ακούει SACD? Καμμιά λυση για εμένα τον δύσμοιρο που θέλω να βλέπω τα πάντα από δίκτυο, και εννοώ και τους υπότιτλους -που είναι ΠΟΛΥ σημαντικοί για μένα- υπάρχει?
+ 1000Δεν είναι τυχαίο που (δήθεν) Hiend εταιρίες το έκρυψαν μέσα σε βουρτσισμένα αλουμίνια και επίχρυσα βύσματα και το κοστολόγησαν 5 φορές πάνω από την αξία του!