Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

τα 115 τα ειχε δει ο σωτηρης στο δικο του ντεσιμπελομετρο , οταν το συστημα επαιζε χρεπε,
ιδιες σταθμες σηκωνει και στο δικο μου....
ειναι ο πρωτος (με αυτο το σεταρισμα) να λεει οτι τα 115 db ειναι νορμαλ.........

Reaction score
15.548

το συχνοτικο ευρος του ροζ ηχου της γεννητριας του 93, και τα <ισα> db στα ηχεια με το sub μαρτυρουν πολλα..........
αυτο περι ακυρωσεων......
επιπλεον εχω καμποσα δισκακια με συχνοτητες οποτε αν θες κανουμε ενα τεστ να δουμε τι χανει (αν χανει το σαμπ) λογο χωρου
Βρε χαμενε..:116:

..ειναι μια αποψη ......μην τρελαινεσαι..:112:

Το πιο πιθανον ειναι κανω λαθος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν τρελαθηκα συζητηση κανουμε :126:,
μπορει να κανω λαθος , απλα αν σου βαλω μονο σαμπ , με και χωρις audyssey και δεις το πινακακι, και ακουσεις πως συμπεριφερεται το σαμπ πριν και μετα καταλαβαινεις πολλα,
.δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις, καθως ενδιαφερον εχει τον συχνοτικο εξτενσιον που προκαλει το φλιτρο thx , (πραμα που θα συζητησουμε αλλου) στη μετρηση του σαμπ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αν δεις τι πινακακια με και χωρις θεση thx στο σαμπ , επιβεβαιωνεται η γνωμη του κυριακακη

Για σου Αργυρη,
Η μονη διαφορα ειναι οτι στη θεση ΤΗΧ το εσωτερικο φιλτρο του σαμπ που κοβει τις υψηλοτερες συχνοτητες ειναι OFF. Αυτο ειναι πλεονεκτημα για το MultEQ γιατι ετσι μπορει να δει καλυτερα ολη την αποδοση του σαμπ. Το κροσοβερ γινεται στον προενισχυτη και ετσι το φιλτρο του σαμπ δεν χρειαζεται.

Φιλικα

Χρηστος

On Dec 7, 2011, at 9:20 AM

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα νεο προ , θα πρεπει απλα να παρω ενα προ που δεν υπαρχει
Απο την στιγμη που το 93 μου παιζει καλυτερα απο τις αναλογικες, ξεχνανε καθε ειδους χεριασμα παραμετροποιησεων, οποτε μιλαμε για καποιον προ που απλα θα παιζει καλυτερα απο τον sunfire μου.
Στον ada του αποστολη , χωρις ιδιαιτερες βελτιωσεις το 93 μου επαιζε καλυτερα απο τις αναλογικες , σε σχεση με την hdmi.
Αντιθετα το μαμα δικου του επαιζε ιδια.Η οποιαδηποτε επεξεργασια μετα το 93 μου ακουγεται ......

Reaction score
15.548

αφου ξεπερασε τα ada το ελαφρος πειραγμενο oppo 93
......τοτε γιατι βγαινουν ακομα ada :112::118:

παρε τοτε anthem d2v

......να στον δανεισει ο Στελιος κανα μηνα για να δεις...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

προσεξε
το 93 μου ηταν ελαφρα πειραγμενο, βγαινει για να συνδεεται με hdmi και να κερδιζεις σε ρυθμισεις, αν χανεις σε ποιοτητα ειναι αλλο θεμα.Ο ada οπως σου ειπα με απλο 93 ειναι εξαιρετικος , δεν ακους τζιτερ μεσω hdmi, κατι που στον Pioneer υπηρχε.
Ειναι τι θες , φουλ παραμετροποιηση, ή ποιοτητα,
Οσο αφορα τον ανθεμιο του στελιου , καποια στιγμη θα παω απο εκει να δω τι κανει ο ανθεμιος του.
Οσο αφορα το μηνα ??? τι να τον κανω τοσο , 5 λεπτα δουλεια ειναι μαι Α_Β , hdmi vs analog
Επιπλεον με τις αναλογικες δεν χρειαζεσαι αναβαθμισεις καθε 3 και μια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Οσο αφορα το τι μας περιμενει (συμφωνα με το φρεσκο hcc) το μελλον του ηχου τελειωσε.Προσωπικα πιστευω οτι πανω σε ενα av το μελλον θα παιχτει στην ισοσταθμιση* και στα ποιοτικα σκειλερς.

* λογικα η πιονερα θα πρεπει κατα το μαη να απαντησει στο audyssey Με νεο προιον , μιας και το audy τωρα ειναι μπροστα.Αν αναλογιστουμε και τις αλλαξοτεχνολογιες που κανει η ανθεμ με την ροτελ........και τι αλλο θα δουμε συντομα........ενα ειναι σιγουρο, το χερι πρεπει να ειναι στην τσεπη μονιμα.........

Reaction score
15.548

δλδ τα ada εχουν παραμετροποιηση,αλλα οχι ποιοτητα..:112::118:

ασε τι κανει στον Στελιο.......αυτος θα ασχοληθει πρωτα με τον χωρο του και μετα θα βαλει το θεριο να παιξει...

...εσυ κοιτα να παρεις τον anthem για να δεις τις οποιες διαφορες με το αναλογικο oppo

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δλδ τα ada εχουν παραμετροποιηση,αλλα οχι ποιοτητα..:112::118:
και τα δυο , απλα το 93 μου παιζει καλυτερα αναλογικα στον ada πραμα που σημαινει χανεις αλλα

ασε τι κανει στον Στελιο.......αυτος θα ασχοληθει πρωτα με τον χωρο του και μετα θα βαλει το θεριο να παιξει...

...εσυ κοιτα να παρεις τον anthem για να δεις τις οποιες διαφορες με το αναλογικο oppo
θα δουμε μπορει να δανειστω ενα απο πιο κοντα, το θεμα ειναι δεν υπαρχουν λεφτα για ανθεμ (με 7,5 αγοραζεις αλλα και αλλα)........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και στον προ μου αν παιξει source direct ο ηχος ειναι κλασεις καλυτερος απο οτι να κανει τη δουλεια (μεγεθος -αποστασεις db ) ο sunfire.Oσο πιο μικρο ειναι ενα ηχητικο μονοπατι τοσο πιο καλα ακους.Αν καταφερεις να το κανεις τουμπα εισαι μεγαλος κατασκευαστης και σιγουρα θα ζητας οτι θελεις ..........

Reaction score
150
Μπα σε καλό σας μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Πήγα κι ήρθα από την ξενιτιά κι ακόμη η Ακρόπολη στη θέση της είναι....:116: (για σας λεώ ωρέ που είστε σαν τις λακούβες στους δρόμους.

θα βγάλω λοιπόν το dbμετρο μου όξω, θα μετρήσω στο σύστημα μου κάποιες σκηνές για να έχω σχετικό μέγεθος και θα έρθω κάτω να δω τι έχεις κανει επιτέλους τόσο καιρό που λείπω.

Ουέ κι αλίμονο σου αν δε φύγω χωρίς σφραγίσματα...

Δε θέλω πολλά, 115 στη θέση ακρόασης και μετά θα μετρήσω των άλλων τα συστήματα να δούμε τι γίνεται εντάξει Βουλόπουλε? :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

που εισαι συ ρε παλιομουσαμα
αμα δεν περασω εγω, εσυ νικολουλη
στο σαλβεισον αν θυμασαι ειδες στο δικο σου 115 και ειχες πει
εμεις πια δεν τα καταλαβαινουμε
οποτε θες ελα ........εχω και αλλων ειδων νεα εξωσινεματζηδικα

Reaction score
150
Jargon 2.0....

Αν σου πω ότι δεν έχω 15 ημέρες που έστησα το σύστημα από τότε που μετακόμισα θα με πιστέψεις? Το ότι δεν έχω χρόνο πια είναι understatement...

Λοίπον ρύθμισε τα ματζαφλάρια σου γιατί θέλω δυνατές συγκινήσεις γιατί όπως είπες τα 115db δεν μας "φτιάχνουν" πια......

Θα κάνω ένα τσεκ σε λίγο στα δικά μου....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μανδραγορα , ποτε δεν σε κατηγορησα για αργοσχολο, εγω ειμαι ετοιμος
αμα θες δυνατες συγκινησεις να σε παω καπου κοντα........απλα κρατα λεφτα μαζι σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Μπα σε καλό σας μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Πήγα κι ήρθα από την ξενιτιά κι ακόμη η Ακρόπολη στη θέση της είναι....:116: (για σας λεώ ωρέ που είστε σαν τις λακούβες στους δρόμους.

θα βγάλω λοιπόν το dbμετρο μου όξω, θα μετρήσω στο σύστημα μου κάποιες σκηνές για να έχω σχετικό μέγεθος και θα έρθω κάτω να δω τι έχεις κανει επιτέλους τόσο καιρό που λείπω.

σωτηρη ακομα μετρας ?
ακομα ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members
38.543