Εδώ γελάμε

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Απάντηση: Εδώ γελάμε!

I have no idea who owns this set-up but I really want one!:142:
Επειδή εξέφρασες την απορία, εδώ έχει μαζεμένα χρήσιμα links για την κατασκευή, με σχέδια, φωτογραφίες κλπ...
http://lifehacker.com/5803394/the-compudesk-an-epic-custom+built-all+in+one-desk

Παρόμοια, λιγότερο εντυπωσιακά projects είναι αυτά:
http://hacknmod.com/hack/see-through-desktop-pc-and-gaming-desk/
http://hacknmod.com/hack/computer-desk-led-plexiglass-case-mod/

Περιμένουμε φωτογραφίες από το δικό σου μετά ;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ, και λέει στο μπάρμαν:

- Βάζεις στοίχημα 50 ευρώ ότι θα πετάξω αυτό το κέρμα θα χτυπήσει στο ταβάνι, στη λάμπα, θα σκάσει στη καράφλα αυτού εκεί του τύπου και θα μπει στο ποτήρι;
Σκέφτεται ο μπάρμαν και αφού του φάνηκε αδύνατο δέχτηκε. Πετάει ο τύπος το κέρμα και τσουπ μπήκε στο ποτήρι όπως ακριβώς το περιέγραψε. Άφωνος ο μπάρμαν του δίνει τα λεφτά.
Ύστερα από λίγο έρχεται πάλι ο τύπος και του ξαναλέει:
- Βάζεις 100 ευρώ στοίχημα ότι θα φτύσω το φιστίκι θα χτυπήσει στο καθρέφτη, θα σκάσει στο μπουκάλι με το ουίσκι, μετά στο πάτωμα και με ένα τακουνάκι θα το βάλω στο ποτό εκείνου του κύριου;
Σκέφτεται 5 λεπτά ο μπάρμαν και αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του δέχεται. Φτύνει το φιστίκι ο τύπος και κάνει ότι ακριβώς είχε πει. Ο μπάρμαν τρελάθηκε και ήθελε κάπως να κερδίσει τα λεφτά του.
Δε περνάνε 5 λεπτά και να σου πάλι ο τύπος.
- Βάζεις στοίχημα για 200 ευρώ ότι θα κατουρήσω από 5 μέτρα μακριά και θα μπουν όλα στο ποτήρι μου χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα έξω;
Τι να κάνει ο μπάρμαν και θέλοντας τα λεφτά του δέχεται. Πάει πίσω ο τύπος αρχίζει να κατουράει αλλά μόνο το ποτήρι δε πετυχαίνει. Κάνει το μπαρ «πόρνη» γεμίζει το μπάρμαν κάτουρα αλλά αυτός γελάει συνέχεια για την εκδίκηση που παίρνει και τα λεφτά που κερδίζει.
Αφού τελειώνει ο τύπος και έχοντας γεμίσει το μπαρ κάτουρα πλησιάζει ατάραχος και του δίνει τα λεφτά.
Τα παίρνει ο μπάρμαν όλο χαρά και του λέει απορημένος:
- Μα καλά εσύ μόλις έχασες τόσα λεφτά και δε σε νοιάζει καθόλου; Σε βλέπω τελείως ήρεμο!
Τότε γυρνάει ο τύπος και του λέει:
- Βλέπεις εκεί στη γωνιά το τύπο που κλαίει;
- Ναι, απαντάει ο μπάρμαν
- Ε, είχαμε βάλει στοίχημα 500 ευρώ ότι εγώ θα σου κατουράω το μπαρ και συ θα γελάς!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Είναι λοιπόν ένας τύπος σε ένα ταξί , οπότε θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή . Όπως είναι από πίσω του λοιπόν , κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα .

Ο ταξιτζής τρελαίνεται ! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου , πέφτει πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ , ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο , περνάει ξυστά από μία γριούλα , και σταματάει λίγα εκατοστά μπροστά από μία βιτρίνα σε ένα μαγαζί . Γυρίζει στον πελάτη έξαλλος και του λέει:

«Μα είσαι τρελός; Κόντευα να πάθω καρδιακή προσβολή!»
«Μα κύριε , απλά σας ακούμπησα λίγο στον ώμο για να σας μιλήσω!»
«Χμ .. Ναι , ξέρετε , δίκιο έχετε , αλλά είναι η πρώτη μέρα που δουλεύω ταξιτζής . Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια οδηγούσα νεκροφόρα!»

Reaction score
7

Δεν ξέρω αν έχει ξαναpostαριστεί:

και φυσικά η ελληνική έκδοση:

Last edited by a moderator:

Reaction score
17.526

-Αιτία διαζυγίου για θρησκευτικούς λόγους
-Τι εννοείτε;
-Δεν παραδεχόταν πως είμαι θεά!
:114:

Reaction score
29.642

Τρείς ποντικοί καθόντουσαν σε ένα μπαρ και συζητούσαν ποιός από όλους είναι πιο μάγκας.
Λέει ο πρώτος:
- Εγώ παίρνω το ποντικοφάρμακο και το τρώω με τις χούφτες.
- Σιγά τα αυγά, λέει ο δεύτερος, εγώ παίρνω την... ποντικοπαγίδα και την κάνω σφεντόνα.
Ο τρίτος δεν είπε τίποτα αλλά ετοιμάστηκε να φύγει.
- Ε, που πας από τώρα;!!!! .. τον ρωτούν οι άλλοι δύο.
- Σπίτι,.. πέρασε η ώρα,.. έχω να Πηδήξω και το γάτο !!!!......

__._,_.___

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.773

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931