Τηλεόραση MPEG-2 και Ψηφιακός Δέκτης MPEG-4 HIGH DEFINITION έχει νόημα?

Reaction score
0
Καλησπέρα

το ερώτημά μου είναι ακριβώς αυτό που αναφερω στον τίτλο

εχω LCD τηλεόραση με MPEG-2 tuner. Αν αγορασω HD δέκτη, θα εχει διαφορά στην εικόνα
ή απλά θα την μετατρεπει σε MPEG-2 και θα την εμφανίζει?

έχει νόημα να αγοράσω HD tuner τώρα? σκέφτομαι να δοκιμασω την καρτα NEOTION MP4+.
τα ψηφιακά της ERT HD θα τα βλεπω ή θα μου τα δείχνει με "μειωμένη" ανάλυση/ποιότητα?

εν κατακλείδει: είμαι καταδικασμένος σε SD με την TV που εχω?

σας ευχαριστώ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.967
Απάντηση: Τηλεόραση MPEG-2 και Ψηφιακός Δέκτης MPEG-4 HIGH DEFINITION έχει νόημα?

Η λύση είναι η αγορά δέκτη Mpeg4 HD και η σύνδεσή του στην τηλεόρασή σου με HDMI. Απλά, σε αυτή την περίπτωση θα αλλάζεις τα ψηφιακά κανάλια από τον εξωτερικό δέκτη. Έτσι θα βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια, ενώ όσα είναι HD (EPT HD) θα τα βλέπεις σε high definition.

Δεν θα σου συνιστούσα την ΝΕΟΤΙΟΝ. Έχει ασυμβατότητες με πολλές τηλεοράσεις.

Reaction score
51
Απάντηση: Τηλεόραση MPEG-2 και Ψηφιακός Δέκτης MPEG-4 HIGH DEFINITION έχει νόημα?

Καλησπέρα

το ερώτημά μου είναι ακριβώς αυτό που αναφερω στον τίτλο

εχω LCD τηλεόραση με MPEG-2 tuner. Αν αγορασω HD δέκτη, θα εχει διαφορά στην εικόνα
ή απλά θα την μετατρεπει σε MPEG-2 και θα την εμφανίζει?

έχει νόημα να αγοράσω HD tuner τώρα? σκέφτομαι να δοκιμασω την καρτα NEOTION MP4+.
τα ψηφιακά της ERT HD θα τα βλεπω ή θα μου τα δείχνει με "μειωμένη" ανάλυση/ποιότητα?

εν κατακλείδει: είμαι καταδικασμένος σε SD με την TV που εχω?

σας ευχαριστώ
Κουφ@λίτσααααα...... :105:
Θέλεις να σε βρίζω κάθε μέρα, εεε

Η κάρτα CI είναι καλή στο θέμα πρακτικότητας. Έχεις ένα τηλεχειριστήριο για τη δουλειά!
Όμως είναι αρκετά αργή στην αλλαγή καναλιών & επιπλέον κάνει επιτόπου μετατροπή του σήματος από mpeg4 σε mpeg2.
Το ιδανικό είναι να πάρεις εξωτερικό DVB-T mpeg2/4 HD και να τον συνδέσεις μέσω hdmi στην τηλεόραση (φαντάζομαι πως υπάρχει ελεύθερη hdmi ακόμα κι αν πάρεις τελικά το PS3)

Και κάτι ακόμα Πάνο!
ΑΝ έχεις την CI στα χέρια σου ήδη και δεν μπορείς να την κάνεις DOA (επιστροφή στο κατάστημα εντός 7 ημερών) σταμάτα να τρώγεσαι. & συνέχισε όπως είσαι.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

η καλύτερη λύση σε όλα αυτά είναι να πάρεις εξωτερικό δέκτη.
Δυο χειριστήρια αλλα αψογη εικόνα και αν ο δέκτης υποστηρίζει και αναπαραγωγη ταινιών MKV,AVI, τότε θα είσαι και εσυ αψογος...

Reaction score
51

η καλύτερη λύση σε όλα αυτά είναι να πάρεις εξωτερικό δέκτη.
Δυο χειριστήρια αλλα αψογη εικόνα και αν ο δέκτης υποστηρίζει και αναπαραγωγη ταινιών MKV,AVI, τότε θα είσαι και εσυ αψογος...

Του τα έχω πει βρε Πάνο!
Αλλά δεν ακούει, μέχρι να την πατήσει :114:

Να συμπληρώσω πως πέρα από mkv,avi & gr srt χρειάζεται να διαβάζει και από δίσκους NTFS :121:
Για να δούμε, θα μας ακούσει ή θα με αναγκάσει να του κάνω το TDM σώβρακο? :105:

Reaction score
0

ευχαριστώ για την αναταπόκριση. Γιαννη ακομα το κοιταζω

εχω παρει καρτα CI Neotion για να την δοκιμασω. Την δοκιμασα σημερα (η ΕΡΤ εκπεμπει ηδη) και δειχνει αλλά κανει διακοπες ο ηχος και η εικονα. οποτε θα επιστραφει

επισης το καναλι ΕΡΤ HD δεν μου το εδειχνε καθολου

συνεπως ΝΑΙ! θα αγορασω εξωτερικο δεκτη,
οσον αφορα στις ταινιες κλπ, πεειδη εχω WD Live TV δεν με ενδιαφερει να παιζει

συνεπως εξωτερικος HD δέκτης! κατι τετοιο? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654361&catid=060304http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003948

Reaction score
0

οκ,όλα λειτουργούν άψογα. Ευχαριστώ για την βοήθεια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead