Technics SL 1210 mk 2. Μοντέλο 2010 ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Reaction score
61
Καλησπέρα,θα ήθελα να μοιραστώ την χαρα μου με όλους όσους έχουν τρέλα με αυτο το ιερό τέρας.
Απο εχθές το πρωι είμαι κάτοχος του μοντέλου 1210 σε κατάσταση που είναι-πιστευω- πολυ δύσκολο να βρεθεί,είναι στο κουτι του με τα περιτυλιγματα του,σχεδόν σφραγισμένο και με απόδειξη αγοράς( Οκτώβριος 2010 Intetech).
Βέβαια υπεύθυνος για την κατάσταση του είναι ο φίλος Σταματης (delamostre) που θέλω να τον ευχαριστήσω και εδω μέσα στο φόρουμ,γιατί εκτός των άλλων είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και άνθρωπος.
Βαλκανας Φοιβος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015
Απάντηση: Technics SL 1210 mk 2. Μοντέλο 2010 ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Φώωωωω-το, φώωωωω-το! :128:

Reaction score
169

Πολλές φωτό και έλα μια βόλτα και από το thread του club :)

Reaction score
1.815

Με μεγάλη μου χαρά έδωσα στο Φοίβο το πικάπ μου που είχα πάρει πριν από ένα χρόνο.
(Από τη χαρά σου βρε αθεόφοβε, δεν πρόσεξες την απόδειξη που είναι Δεκέμβρης του 2010!:626:)
Ο Φοίβος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, αγωνιστής στη ζωή όπως όλοι μας και πραγματικά χάρηκα πολύ, που αυτό που γούσταρε να αποκτήσει εδώ και καιρό, είναι πλέον στα χέρια του.

Φοίβο σου εύχομαι να το χαρείς και να το "δουλέψεις" περισσότερο απ' ότι εγώ, μιας και λόγω των πιτσιρικιών μου δεν μπόρεσα να το χαρώ, αλλά και γιατί τη θέση του πήρε ένα άλλο τζαπανέζικο πικάπιο . Σίγουρα πολλά παιδιά από εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις το νέο σου απόκτημα και να επιλέξεις μια πιο "χαιεντάδικη" (μη μασάς!) κεφαλή, για να σου αποδώσει αυτά που μπορεί και που περιμένεις να ακούσεις.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Καλώς ήρθες στον όμορφο νοσταλγικό και γνήσιο κόσμο της αναλογικής αναπαραγωγής!!:605:
ΜΕΓΕΙΕΣ!!!:610:

Reaction score
61

Ναι Σταμάτη μου,παραβλεψη μου,να'σαι καλα φίλε και ελπίζω να με προσκαλεσετε σε οποία νέα συνάντηση κάνετε.
Με φιλικούς χαιρετισμούς Φοίβος Βαλκανας

ΥΓ: Εάν έχεις κάποιος φιλος την διάθεση να με βοηθήσει για να μην μείνει το στολίδι στο ράφι,εας μου στείλει μήνυμα για να συννενοηθουμε να έρθει στο σπίτι μου να μου το ρυθμισει και να το χαζεψει!!

Reaction score
61

Και βέβαια να στείλω φωτο,αλλα εδω μέσα δεν τα καταφερνω( μου βγαίνουν μικρές) οποίος θέλει σε mail ας μου το στείλει.
Ευχαριστω Φοιβος

Reaction score
29.546

Εγραψα κάτι στο άλλο thread, αν θέλεις, πμ .

Reaction score
61

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια,σήμερα συναντήθηκα με τον Γιάννη τον Μάρκου και εντυπωσιαστηκα με την απλότητα του,την γλυκύτητα του ΦΊΛΟΥ και την απίστευτη φιλοξενία του,που ξεκίνησε με την γνωριμία μου με τα δυο σκυλάκια του(ψιλοχεστηκα να πω την αλήθεια) το απίστευτο κρασακι που μου προσφερε(με δυο ποτηρακια και παραλίγο φεύγοντας να μπω στο Ολυμπιακό χωριό),πραγματικά πολυ καλο!! την πολυ καλη μουσικη που ακούσαμε και πριν και μετα(πριν ρυθμισει βραχίονα και κεφαλη στο δικο μου mk 2 -με το απιστευτο ηχοσυνολο του -και μετα με το με το δικο μου).
Ευχαριστω για όλα ΦΙΛΕ και χάρηκα πολυ που σε γνώρισα και απο κοντα,μεινε όπως είσαι για αυτούς που σε έκτιμουν.
Με φιλικούς χαιρετισμούς Φοιβος

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

.......μεινε όπως είσαι.........
Μην τρομοκρατείς τον κόσμο:142::142::142:

Reaction score
8.905

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια,σήμερα συναντήθηκα με τον Γιάννη τον Μάρκου και εντυπωσιαστηκα με την απλότητα του,την γλυκύτητα και την απίστευτη φιλοξενία του....
Είσαι σίγουρος.... ότι με τον Μάρκου συναντήθηκες....:105::146:

Reaction score
61

Παιδια εάν δεν είστε σίγουροι εσείς που τον ξέρετε,τι να πω μάλλον δεν τον ξέρετε καλα,η παρέα του,πολυ καλη,ανιδιοτελής,δοτικος και ανετος.
Έχω λόγο που τον κατατασω ψηλά,γιατί εμένα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος πάνω απ'ολα,πέρα απο την πλάκα και βέβαια ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε στην βοήθεια για το στήσιμο του mk 2.
Αλλα είμαι σίγουρος ότι τον εκτιμάτε,πέρα απο τον χαβαλέ!!

Reaction score
61

Ευχαριστω πολυ φιλε μου,σοβαρη παραλειψη μου,ο φιλος Γιαννης Κυριακου προσφερθηκε και αυτος για την ρυθμιση του πικαπ,απλα ειχα μιλησει με τον συνονοματο του και πηγα σε αυτον.
Τον ευχαριστω παντως γιατι σημασια εχει η κινηση η δοτικοτητα και η ανιδιοτελια,επισης ενα ευχαριστω στον Σταματη- για αλλη μια φορα- για το μηχανημα που μου εδωσε και την διαθεση να βοηθησει,τελος ευχαριστω τον Γιωργο ( geovaz) τον Μανο,τον Βασιλη και τα παιδια που ποσταραν και με βοηθησαν με την γνωμη τους και την καλη τους κουβεντα.

Reaction score
2.248

Να είσαι καλά Φοίβο και να χαίρεσαι τις μουσικούλες σου !!
Γράψε μερικές γραμμές και πες μας στο σύστημα του John πως άκουσες την pickering σου σε σχέση
με την αναφοράς του.

Reaction score
61

αξιοπρεπεστατη Γιωργο μου,αλλα νομιζω πως ο Γιαννης,καθοτι εχει ακουσματα με το δικο του πικαπ και την denon που εχει επανω ειναι ο αρμοδιος να απαντησει.

Reaction score
5.879

Φοιβο καλοριζικο,και καλες ακροασεις!
Οσο για τον Γιαννη τον Μαρκου πραγματικα ειναι οπως τον εχεις χαρακτηρισει!!
Τιποτα σε παστουρμα μαζι με το κρασακι δεν ειχε??:116::114:
Περιμενουμε εντυπωσεις απο το συστημα σου.

Reaction score
61

Ευχαριστω φιλε Γιαννη,τα ιδια πιστευω και για σενα!

Reaction score
1.284

Στο δικό μου υπάρχει μια Ortofon Bronze μόνιμα !
Έχω άλλα δύο headshells το ένα έχει μια Shure M92e και το άλλο περιμένει καρτερικά μια AT440 που όλο λέω να την πάρω....

Καλό θα είναι να αγοράσεις 1-2 Headshells (έρχονται έτοιμα με τα καλωδιάκια τους ) πάντα απο την αντιπροσωπεία τιμή ξεφτίλα για να έχεις να αλλάζεις τις κεφαλές πολύ εύκολα !
Το μόνο που θέλει είναι ύψος, βάρος και αντισκειτινγ να αλλάζεις που άν τα έχεις γραμμένα σε ένα χαρτάκι σε 3 λεπτά θα είσαι έτοιμος !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis