A
amoustakas
Guest
Παιδιά καλησπέρα. Παρέλαβα το δεύτερο λαμπάτο τέκνον μου ήτοι έναν Xindak V20 και θα ήθελα να ρωτήσω πως έχει η διαδικασία του στρωσίματος. Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή να αποφύγω κάτι;
Μάλλον θα είναι auto-bias αλλά καλού κακού ρώτα τον αντιπρόσωπο.Μιχάλη δεν έχει κανένα σχετικό ρυθμιστή ούτε αναφέρει τίποτε για bias το manual.
Την απάντηση τη δίνω μόνος μου. Σε τραγικό βαθμό. Έβαλα τις Electroharmonix EL34 του Miles στον Xindak και τα προβολικά και λεπτά μεσαία πήραν πόδι. Σου λέω το ηχόχρωμα το πήρα με το που έδωσα ένταση πριν ακόμα πάω στην θέση ακρόασης. Άρα ο Raysonic είχε εγγυημένα πιο ζεστές μαμά λάμπες ή έστω που ταιριάζουν καλύτερα με την κόρνα. Η επόμενη κίνηση είναι να πάρει πόδι η κινέζικη 6SN7.Οκ αυτό θα κάνω. Ήθελα παιδιά να ρωτήσω το εξής. Σε ποιο ποσοστό επηρεάζουν οι λάμπες την ποιότητα και την τονικότητα του ήχου; Δηλαδή αν βάλεις καλύτερες λάμπες θα δεις αισθητή διαφορά στην ποιότητα και ειδικότερα μπορείς να κόψεις λίγο από τα πρίμα και να γεμίσεις καλύτερα τα μεσαία π.χ. ;
Έχω κάποιες υπ' όψη μου.Εν συνεχεία μάλλον Gold Lion E88CC / 6922. Μιχάλη δοκίμασες καμία άλλη καλή 6922;