Στρώσιμο λαμπάτου ενισχυτή.

Reaction score
1.788
Απάντηση: Στρώσιμο λαμπάτου ενισχυτή.

Αργύρη welcome to the magical world of Tubes!!!

Ακριβώς αυτή είναι και η έξτρα μαγεία της λάμπας.
Εκτός από τον "φτιαξιάρικο" ήχο τους, οι λάμπες σου δίνουν τη δυνατότητα για απίστευτα παιχνίδια.

Είναι μοναδικές στο να μην σε αφήνουν να πλήττεις!!
:622:

A

amoustakas

Guest

Θα δούμε τι παίζει ή μάλλον θα... ακούσουμε. Για 6SN7 ποιές προτείνεις; Οι υπόλοιπες EL34 και 12AX7 είναι Electroharmonix.

A

amoustakas

Guest

Οι προενισχύτριες Sylvania nos (6sn7 και 12ΑΧ7) μου άρεσαν πολύ από τα πρώτα λεπτά που τις έβαλα, όπως λέω και σε πόστ που έκανα μόλις πριν. Πόσες ώρες θέλουν να στρώσουν στο μηχάνημα ώστε να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα; Αν το μηχάνημα είναι απλά ανοιχτό χωρίς να παίζει μουσική αρκεί;

Reaction score
1.788

επιμενω να δοκιμασεις στην θεση της 12ax7 την 5751!!! θα σου αρεσει !!! το λιγοτερο κερδος ουτε καν θα το καταλαβεις!!!

A

amoustakas

Guest

Λέω να παραμείνω ως έχω προς το παρόν, γιατί πήρα το μπάσο και τις αρμονικές που έλειπαν από τις κινέζικες. Ο ήχος μου θυμίζει Magnum και γουστάρω απίστευτα, γιατί ήδη μου έλειψε...

Άλλωστε δεν δοκίμασα ούτε τις Valvo ούτε τις Raytheon 12ΑΧ7 που πήρα. Μακάρι να μην έμπλεκα με γυναίκες και μωρά και να άκουγα μουσικούλες τον ελεύθερο χρόνο μου. Τους παλιούς καλούς καιρούς άλλα σπορ κάναμε... :125: Τώρα αν το ποτενσιόμετρο ανέβει λίγο πέφτει μαγκούρα :116:

A

amoustakas

Guest

Ένα ζευγάρι JAN PHILIPS 5751 (12AX7) NOS θα έκανε καλύτερη δουλειά; :410:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ