Jelco tonearms

Reaction score
3.967
Απάντηση: Jelco tonearms

Kώστα αν ο Jelco "βγάζει" και υπόηχους, η γειτονιά θάχει άσχημα ξεμπερδέματα με τα Καυκάσια σκυλάκια του αδερφοξάδερφου.:144:

Ά, τι ακριβώς (χε,χε, φωτιές βλέπω και μυρίζω) εννοείς όταν λέγεις "καλύτερο και όχι κατ' ανάγκη ακριβότερο" πλατώ απο το ΜΚΙΙ??:116:

Reaction score
1.685

Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...μεγαλωσαν κιολας.....

Παντως για την ωρα ειναι ησυχα.....

ΥΓ.
Δεν αντεχω τα καρουμπαλα.......σε εμφανιση ισως.... :107:

Reaction score
29.545

Παίδες ολα καλά πήγανε. Πήρα και τα ευσημα , απο τον βασίλη και τον σταμάτη. Αντε ρε μιλάτε ,μόνος μου θα τα λέω? ( με ύφος παπαγιανόπουλου) /.

Reaction score
8.905

Επειδή Γιάννη σε αγαπάω.... πρόβλημα δεν έχω και σε συγχωρώ.... ένα θα πω και σύντομα και η ανάλυση αργότερα, επιτέλους ακούσαμε το αναλογικό του να δείχνει δόντια.... πραγματικά έπαιξε καλά και όχι για φιλοφρόνηση..... jelco και το αναβαθμισμένο πρε-πρέ του Παπά δεν είχαν καμιά σχέση με το χθες.... σώμα – γυαλάδα – ανάλυση..., την καλή νύχτα σε όλους τα λέμε από αύριο!

Reaction score
1.815

Παίδες καλημέρα!!
Μετά το χθεσινό άκουσμα, οφείλω να πω οτι το πικάπ του Γιάννη με τον Jelco έφτασε επιτέλους στα εξαιρετικά επίπεδα των υπόλοιπων συσκευών του!
Η Denon 304 πραγματικά έδειξε τα δόντια της και πλεον δίνει το ερέθισμα για αναζήτηση και άλλων καλύτερων λύσεων σε κεφαλές...:604: (ποιός τον ακούει τον Γιαννάκη τώρα....:143:)

Εύγε βρε για την αλλαγή σου! Το πικάπι σου πλέον είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!:622:

Όσο για το μεταμεσονύκτιο πατσά, απορώ πως άντεξε ο Βασίλης με δυο πιάτα που έφαγε να γράψει βραδυάτικα!!

Reaction score
8.905

Όσο για το μεταμεσονύκτιο πατσά, απορώ πως άντεξε ο Βασίλης με δυο πιάτα που έφαγε να γράψει βραδυάτικα!!
Μα Σταμάτη μου γιαυτό έφαγα 2, για να πάρω δυνάμεις... :143:

Reaction score
1.685

Παίδες καλημέρα!!
Μετά το χθεσινό άκουσμα, οφείλω να πω οτι το πικάπ του Γιάννη με τον Jelco έφτασε επιτέλους στα εξαιρετικά επίπεδα των υπόλοιπων συσκευών του!
Η Denon 304 πραγματικά έδειξε τα δόντια της και πλεον δίνει το ερέθισμα για αναζήτηση και άλλων καλύτερων λύσεων σε κεφαλές...:604: (ποιός τον ακούει τον Γιαννάκη τώρα....:143:)

Εύγε βρε για την αλλαγή σου! Το πικάπι σου πλέον είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!:622:
Ωχ, τι διαβαζω εδω?
Δηλαδης Σταματη...τοσο καλο?

Reaction score
1.815

Ωχ, τι διαβαζω εδω?
Δηλαδης Σταματη...τοσο καλο?
Κάποια παγαποντιά έκανες στο πρε πρε σου δεν εξηγείται...
Δεν περίμενα οτι αλλάζοντας βραχίονα, η Denon θα έπαιζε τόσο καλύτερα από πριν.
Πες μας τι μοντιφιά έκανες από την τελευταία φορά, μολόγαταααααααα!!!:609:

Reaction score
1.685

Κάποια παγαποντιά έκανες στο πρε πρε σου δεν εξηγείται...
Δεν περίμενα οτι αλλάζοντας βραχίονα, η Denon θα έπαιζε τόσο καλύτερα από πριν.
Πες μας τι μοντιφιά έκανες από την τελευταία φορά, μολόγαταααααααα!!!:609:
Οι αλλαγες δεν εγιναν στην εισοδο ωστε να επηρεαζει τον ηχο της Denon, αλλα στην εξοδο του πρε πρε, σωστοτερη προσαρμογη στο phono του Sansui.

Magic....:107:

To pre pre αυτο ειναι σχεδιασμενο για να δινει γατρεια σε καθε ασθενεια, το κανεις οπως θελεις...

Reaction score
1.788

Ευτυχος που ολοι συμφωνουν οτι το αναλογικο πλεον του Γιαννη @α@αει!!!! Μπραβο και στον Παπα !!!

Η επωμενη δοκιμη θα γινει συντομα με τον καινουριο μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.

Reaction score
8.905

Οι αλλαγες δεν εγιναν στην εισοδο ωστε να επηρεαζει τον ηχο της Denon...
Άρα ο jelco έκανε την διαφορά....:121:

Η επωμενη δοκιμη θα γινει συντομα με τον καινουριο μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.
Μας έφαγες.... άντε επιτέλους να το δούμε και να το ακούσουμε....

Reaction score
1.788

Yπομονη!!!!

ξερεις καλα οτι θελω να ειναι σε ολους τους τομεις να ειναι προσεγμενο. Κατα βαθος την ιδια τρελα κουβαλαμε!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σε λίγες μέρες προβλέπω να τριγυρίζεις στα σπίτια για επίδειξη

Reaction score
1.685

Άρα ο jelco έκανε την διαφορά....:121:
Η αληθεια ειναι οτι ο βραχιονας του SL ακουγεται (λογω υλικου - τυπου κατασκευης) αρκετα "τσιγκινος" , σκοτεινος, και λιγο θολος.

Για να μπορεσεις να ακουσεις αποδεκτα, αναγκαζεσαι να καταφυγεις σε λαθος ρυθμισεις της προσαρμογης της κεφαλης και του phono, ωστε να μπορεσει να ακουστει το συστημα λιγο πιο καθαρο και σωματωδες.

Εκει, διαπιστωνεις - επιβεβαιωνεις οτι ο βραχιονας αρεσκεται στην απωλεια της ομοιογενειας του φασματος....και σε συγκεκριμενα ηδη κεφαλων που ισοροπουν αυτη την "ατελεια"...

Ο jelco, ειναι βραχιονας, με απολυτη ομοιογενεια και λεπτομερια, τελειος για τα χρηματα που ζηταει....

Reaction score
1.788

Κωστα η εμπειρια σου στα πικαπια ειναι μακραν αποδεκτη! με την πρωτη ευκαιρια θα αναλαβεις και το δικο μου !!
Την αποψη μου την ξερεις ..... ο καθενας στο ειδος του!!
Παντα φωναζω, οτι περα απο την σφαιρικη γνωση πραγματων , τελικα η εξειδικευση ειναι το παν!! η εμπειρια σου ειναι σχολειο για εμας!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis