Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Για την ύπαρξη της κάρτας θα έπρεπε να σ' ενημερώσουν απο εκεί που τον αγόρασες. Η κάρτα αυτή επειδή την βάζει η Intersys δεν είναι μέσα στο κουτί στη σακούλα με τα άλλα χαρτιά του μηχανήματος αλλά συνήθως είναι σε τέτοια θέση μεσα στο κουτι που μπορεί να μπει η κάρτα χωρίς ν' ανοίξει η συσκευασία. Προφανώς η δικιά σου έπεσε στη μεταφορά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Καλησπέρα και χρονια πολλα, καλη χρονια!

Το καταστημα, εβγαλε την προμηθεια του, χωρις να ενημερωσει... Η Intersys πουλησε τον ενισχυτη και εβγαλε το ποσοστο της και εγω σαν τελικος καταναλωτης, εχασα την εγγυηση 3 ετων. Ξανα... Και 25 χρονια εγγυηση να δινει η intersys σε προιον, δεν αγοραζω...
Αντιεπαγγελματιες...
Μη πω αγορες απο εξωτερικο... Καλυτερη υποστηριξει θα εχω ειμαι σιγουρος...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

τι να σου κανει το ντεπον ρε φιλε γιαννη?? σε σκληρα πρεπει να παμε μου φαινεται για να τα βγαλουμε καπως .... Αστα αυτα ομως γιατι σημερα ξημερωματα γιορταζεις εεεε αντε αντε να σε χαιρομαστε φιλαρακη!!! Οτι ποθεις!!!

Reaction score
89
τελικα μαλλον με λυπηθηκε ο παραπανω αγιος κ βρηκα την αποδειξη ισα που φαινονται τα νουμερα κ οι λεπτομερειες!!!! παρα δυο βδομαδες ειμαι μεσα!!! τον πηγα στη αττικη που ειναι το σερβις και αναμενω διαγνωση. Για να δουμεν τι θα δουμεννννν...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

τελικα μαλλον με λυπηθηκε ο παραπανω αγιος κ βρηκα την αποδειξη ισα που φαινονται τα νουμερα κ οι λεπτομερειες!!!! παρα δυο βδομαδες ειμαι μεσα!!! τον πηγα στη αττικη που ειναι το σερβις και αναμενω διαγνωση. Για να δουμεν τι θα δουμεννννν...
:612:

Reaction score
89
αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για σενα....... ταδε εφη ΝΟΤΗΣ

αυριο τα νεοτερα κ ελπιζω να μη ψαχνω και αλλους αγιους δε μπορωωω :(

Reaction score
89
χρειαζεται λεει αλλαγη η πλακετα του ice κ των εξοδων??? τι θελει να πει ο ποιητης δε ξερω αλλα τι πλακετα ειναι αυτη ρε παιδια που κανει 500 ευρω? Την εχουν παραγγειλει κ αναμενουν να ρθει τωρα ποτε θα φτασει ο θεος μαζι μας!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729
Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Φαίνεται πάνε σετάκι αυτά. Τα ίδια είχαν καεί και στον 81 που είχα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μετα ξερεις ζμπρωχτον...αλλιως σε βλεπω κουμπαρο με τον μανωλοπουλο.........

Reaction score
89

μετα ξερεις ζμπρωχτον...αλλιως σε βλεπω κουμπαρο με τον μανωλοπουλο.........
:142: :142: :142: κοιτα που θα αποκτησουμε και βυσμα χαχαχαχααααα

Reaction score
1

Είμαι ένας ακόμα παθών με την μαϊμουδίσια 3χρονη εγγύηση που υποτίθεται ότι δίνεται στην σειρά LX. Ούτε στην δική μου συσκευασία υπήρχε κάρτα και φυσικά ούτε με ενημέρωσε κανείς για αυτό.

Ο ενισχυτής μου είναι ο LX53 και ευτυχώς μετά από αρκετό ψάξιμο ανακάλυψα πως το πρόβλημα που έχω είναι στο firmware της συσκευής και όχι στο hardware. Ακόμα όμως και για αυτό το πράγμα μου ζητάνε να πληρώσω για να μου περάσουν το διορθωμένο firmware! Για να λύσουν δικό τους λάθος πρέπει εγώ να τους πληρώσω!!!

Μέχρι τώρα είχα μεγάλη συμπάθεια στο όνομα Pioneer με μπόλικες αγορές σε προϊόντα τους και με την πρώτη αγορά να έχει γίνει το '75. Μετά το τελευταίο φιάσκο θα ακούω Pioneer+Intersys και θα φεύγω μακριά...

Reaction score
89
σημερα παντως μετα απο καιρο επεστρεψε το εργαλειο στη θεση του. Οποτε μεσα στο σ/κ θα χουμε δουλεια με τις συνδεσεις. Υποθετω παντως χτυπα ξυλο η πλακετα την οποια αλλαξαν εχει εγγυηση για εναν ακομα χρονο σωστα αν παθει κατι εννοω?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Νομίζω για 6 μήνες.

Reaction score
29.657

Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα , να μην χρειαστείς ξανά το service της intersys.

Reaction score
89

Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα , να μην χρειαστείς ξανά το service της intersys.
ασε ρε Γιαννη πλεον οταν θα πηγαινω εκκλησια για ευχες εκτος απο υγεια λεφτα γυναικες κ τρελα οργια θα βαλω μεσα κ το θεμα του service. Μαλλον τελικα θα χρειαστει να αναβω κ ενα εξτρα κερακι χαχαχαχαααααα

Reaction score
29.657

Λύση υπάρχει.
Πάρε denon.:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:405::618:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ