The Artist 2011

Reaction score
8

The Artist - Official Trailer

Σιγά τώρα να μήν ενδιαφέρει τον κόσμο μία ασπρόμαυρη βουβή ταινία στήν
εποχή του 3d..
Δέν θα την επέλεγα για σινεμά,αλλά είπα να ακολουθήσω την παρέα & πραγματικά
αποζημειώθηκα!
Είναι μία γλυκιά και τρυφερή ταινία που τραβάει την προσοχή από το ξεκίνημα
της & σε βαστάει έτσι μέχρι το τέλος της.
Και οι δυο πρωταγωνιστές είναι υπέρ άνω κριτικής όπως & το συμπαθέστατο
σκυλάκι το οποίο κλέβει την παράσταση.
Άψογη η σκηνοθεσία καθώς & η μουσική επένδυση που βαστάει τον ρυθμό
σε όλη την διάρκεια της ταινίας, η οποία κατορθώνει να μεταδώσει συναισθήματα
χωρίς λόγια και το κυριότερο, οτι η ώρα κυλάει γρήγορα και ευχάριστα
έτσι ώστε στο τέλος έχεις την αίσθηση οτι πέρασες καλά & πήρες το ζητούμενο
που δεν είναι άλλο από τήν διασκέδαση.
Τόσο χρήσιμη στις μαύρες μέρες που περνάμε όλοι..

imdb

Reaction score
2
Απάντηση: The Artist 2011

Η αγαπημένη μου ταινία για φέτος. Δεν είναι τυχαίος ο θόρυβος. Υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς ότι βλέπεις κάτι που γυρίστηκε σήμερα και νομίζεις ότι πρόκειται για βωβό κινηματογράφο της εποχής. Μεγάλη ερμηνεία από τον Ντιζαρντέν, με ένα χαμόγελο που σκοτώνει. Μακάρι να πάρει το Όσκαρ αυτός και όχι ο υπερτιμημένος Κλούνι. Το σκυλάκι όλα τα λεφτά, του αξίζει ειδικό βραβείο συμμετοχής. Ας ελπίζουμε να μην την παραβλέψει η Ακαδημία, προς χάρη των υπολοίπων φετινών μετριοτήτων.

Reaction score
8.349

Με τα δικα μου κριτηρια αριστουργηματικη ταινια.Υπαρχουν μερικες σκηνες που θυμιζουν Τσαρλι Τσαπλιν στα καλυτερα του,απο πλευρας εικονας με συναισθημα.Ο Ντιζαρντεν εσκασε ξαφνικα στο Χολλυγουντ,αν και εχει αρκετη καριερα πισω του.Ο ανθρωπος ειναι ταλαντουχος και χαρισματικος,και θα επρεπε να εχει αξιοποιηθει καλυτερα ως τωρα.Η Μπερενις καταπληκτικη επισης,και οι δυο λαμπουν σαν μεγασταρ πολλων καρατιων.

Reaction score
8.349

στο δρομο για τα οσκαρ,εχει κερδισει μεχρι στιγμης-(κυρια βραβεια)

Βραβειο αμερικανων κριτικων(Critics choice awards) -καλυτερη ταινια-καλυτερη σκηνοθεσια

Χρυσες σφαιρες(Golden Globes)-καλυτερη ταινια,καλυτερος ηθοποιος(Ντιζαρντεν)

Σωματειο αμερικανων παραγωγων(Producers guild)-καλυτερη ταινια

Σωματειο αμερικανων σκηνοθετων(Directors guild)-καλυτερη ταινια

Σωματειο αμερικανων ηθοποιων-(Screen actos Guild)-καλυτερος ηθοποιος(Ντιζαρντεν)

BAFTA(Βρεττανικα Οσκαρ)-Καλυτερη ταινια,σκηνοθεσια,σεναριο,ηθοποιος,κοστουμια,μουσικη(τα τσακισε!!!!!)

Reaction score
2

Και για όσους αμφισβητούν τη βράβευση του συμπαθούς Γάλλου, ας δούνε το παρακάτω βιντεάκι-φάρσα. Ο τύπος είναι γνήσιο κωμικό ταλέντο ή όπως το λέει καλύτερα ο ίδιος: "Για έναν Γάλλο ηθοποιό, είναι απίστευτο αυτό που ζω. Για έναν ηλίθιο Γάλλο ηθοποιό. Ναι, ήμουν πολύ κακός μαθητής, ήμουν πολύ ηλίθιος. Βασικά είμαι ακόμη ηλίθιος, αλλά τώρα τουλάχιστον έχω και ένα Oscar"!

http://www.funnyordie.com/videos/6cddad07b7/jean-dujardin-s-villain-auditions

Reaction score
8

Και για όσους αμφισβητούν τη βράβευση του συμπαθούς Γάλλου, ας δούνε το παρακάτω βιντεάκι-φάρσα. Ο τύπος είναι γνήσιο κωμικό ταλέντο ή όπως το λέει καλύτερα ο ίδιος: "Για έναν Γάλλο ηθοποιό, είναι απίστευτο αυτό που ζω. Για έναν ηλίθιο Γάλλο ηθοποιό. Ναι, ήμουν πολύ κακός μαθητής, ήμουν πολύ ηλίθιος. Βασικά είμαι ακόμη ηλίθιος, αλλά τώρα τουλάχιστον έχω και ένα Oscar"!

http://www.funnyordie.com/videos/6cddad07b7/jean-dujardin-s-villain-auditions
Eίναι μεγάλο ταλέντο & σίγουρα θα μας απασχολήσει θετικά ξανά στο μέλλον.

Reaction score
2.237
OK!!! Δεν την έχω δει την ταινία ακόμη, αλλά μόλις συνειδητοποίησα που τον έχω ξαναδεί τον τύπο.

Προσπαθούσα από καιρό να θυμηθώ πως λεγόταν μια γαλλική παρωδία του James Bond, στην οποία έπαιζε και μια απίστευτη Γαλλιδούλα η οποία έκανε την Αιγύπτια. Με το που τον είδα στο βιντεάκι χωρίς και το μουστάκι, έκανα κλικ! Η ταινία είναι αυτή

και όλως τυχαίως το Θείο πλάσμα που πρωταγωνιστούσε εκεί... πρωταγωνιστεί και στο the Artist!!!

και από ότι είδα τώρα οι δυο ταινίες είναι και του ίδιου σκηνοθέτη!!!

Reaction score
2

Ναι, αυτή είναι η ταινία και υπάρχει και συνέχεια, πάλι με τους ίδιους συντελεστές. Αν και σχετικά χονδροκομμένες φαρσοκωμωδίες και σε καμία περίπτωση στο ίδιο επίπεδο με το Artist (ποιος να το φανταζόταν αλήθεια πριν 6 μήνες ότι ο ίδιος σκηνοθέτης θα είναι υπεύθυνος για δυο τόσο διαφορετικές από "'ποιοτική άποψη" ταινίες;), πάλι ο Ντιζαρντέν ξεχώριζε με την πετυχημένη παρωδία του στυλ του Κόνερυ (τον οποίο μάλιστα και θυμίζει εμφανισιακά) και το χαμόγελο σήμα-κατατεθέν.

Reaction score
59

η νεα του ταινια που εκανε πρεμιερα προσφατα στη γαλλια

Reaction score
383

να δειτε το OSS117 Lost in rio
με την ιδια ομαδα
ειναι πολυ καλο !!

Reaction score
8.349

ο Ντιζαρντεν εχει πισω του μια ντουζινα χρονια καριερα,εγινε ευρυτατα γνωστος αρχικα απο την γαλλικη βερσιον της σειρας "σ'αγαπω,μ'αγαπας",ο Γαλλος Αθεριδης δηλαδη,τοτε βεβαια δεν ειχε φανταστει κανεις ουτε στα τρελα του ονειρα οτι μετα καποια χρονια θα παιρνει οσκαρ καλυτερου ηθοποιου,φανταστειτε τον Αθεριδη να παιρνει Οσκαρ!!παντως ειναι ταλαντουχος ηθοποιος και εχει παιξει ολα τα ειδη,απο βαρυ δραμα εως σουπερ χαβαλε.Με το Αρτιστ εκανε οπαδους και στις ΗΠΑ που εχουν μελαγχολησει,επειδη δεν ξερει καλα αγγλικα και ειναι καπως χλωμα τα πραγματα για να παιξει αμερικανικες ταινιες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv