EPSON-EH-R4000

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: EPSON-EH-R4000

Από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνω την τεράστια απόσταση που είδατε τον κορυφαίο προβολέα της Epson...σε σχέση βέβαια και με τις 84' ίντσες της Amleto

Aπαγορευτική για σοβαρά σχόλια και κρίσεις...νομίζω

Ακόμη και η πρώτη σειρά είναι μακρυά...άρα από ό,τι βλέπω μόνο ο Μανώλης τον είδε με τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή συμπεράσματα:107:

Αυτήν την καταπληκτική σκηνή από το 'Dark Knight' με το ελικόπτερο να πετάει και να προσγειώνετε στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη στο Χονγκ-Κονγκ,την είχα δει πολλές φορές πέρυσι στην έκθεση και την 'περνάει' υπέροχα,με τα τα κτίρια στο bakcground να είναι αρκετά ξεκάθαρα....

όμως αυτή η συγκεκριμένη σκηνή θέλει ίντσες...πολλές ίντσες 16/9 για να την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπει και δυστυχώς με αυτήν την φωτεινότητα...δεν μπορεί το 'παλικάρι':116:

Reaction score
191

μανωλιο στην πρωτη θεση που πηγα,επιτηδες γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια.απο την πρωτη θεση εβλεπες μια χαρα για 86.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνω την τεράστια απόσταση που είδατε τον κορυφαίο προβολέα της Epson...σε σχέση βέβαια και με τις 84' ίντσες της Amleto

:444:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

μανωλιο στην πρωτη θεση που πηγα,επιτηδες γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια.απο την πρωτη θεση εβλεπες μια χαρα για 86.
Γι' αυτό έλεγα ότι ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα μπορούσες να βγάλεις μόνο από τα μεσαία καθίσματα της πρώτης σειράς. Οι φωτογραφίες που ανέβασα από την παρουσίαση, ήταν τραβηγμένες με τηλεφακό στα 80mm τραβηγμένες από το αριστερό κάθισμα της δεύτερης σειράς. Για πιο πίσω, δεν θέλω να το σκέφτομαι...... Γραμματόσημο......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

ΟΚ Λάμπρο αφού ήσουν εκεί μπροστά,ξέρεις καλύτερα...:107:

πάντως από την φωτό φαίνεται περισσότερο από τρία μέτρα απόσταση...για να βλέπεις 'καλά'...

γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια
Λαμπρούκο-φίλε μου,καλό μου παιδί,δεν σου είπα να προσέχεις τις παρέες σου;:143:

Reaction score
15.548

Καλα τωρα......γυρισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι..:116:

μαααααααα ....εγραψα αγαπητε μου ..:410::405:

ο Μπαμινος πρωτη μουρη παντα.....πηγε και στο πλαι κοντα στην οθονη η μουστογρια να δει.......τι να δει....αφου δεν βλεπει..:142:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Ακόμη και η πρώτη σειρά είναι μακρυά...άρα από ό,τι βλέπω μόνο ο Μανώλης τον είδε με τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή συμπεράσματα:107:

Αυτήν την καταπληκτική σκηνή από το 'Dark Knight' με το ελικόπτερο να πετάει και να προσγειώνετε στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη στο Χονγκ-Κονγκ,την είχα δει πολλές φορές πέρυσι στην έκθεση και την 'περνάει' υπέροχα,με τα τα κτίρια στο bakcground να είναι αρκετά ξεκάθαρα....

όμως αυτή η συγκεκριμένη σκηνή θέλει ίντσες...πολλές ίντσες 16/9 για να την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπει και δυστυχώς με αυτήν την φωτεινότητα...δεν μπορεί το 'παλικάρι':116:
Μανωλιό πήγα καποια στιγμή να ανοίξω τις ίντσες τόσο όσο μου επέτρεπε η θεση του προβολέα και το ζουμ του φακού αλλά η χρωματική αλλοίωση της οθονης (κιτρινίλα) με χάλασε.
Άνετα ανοίγεις με τον φακό στο ζουμ 120 ίντσες.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Το βιντεο είναι ένα απλό δείγμα και δεν αποτελεί σαφή απεικόνιση της πραγματικότητας.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Δυστυχως αποσυρουν τα 2 μοντελακια....
Θα βγουν του χρονου με 3D....(πιστευω)
....ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος..... και χωρις 3D,με αυτο το κοστολογιο..
που πας ρε καραμητρο :105:

http://www.perfectimage.gr/2012/03/14/epson-eh-r4000-2/
Ας μην του έκανα εγώ την ερώτηση........:409:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Πού είναι ο Βάγγος να ξαναγράψει για τον 4000.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC