ΕΝΑΣ DAC..OΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ANNIVESSARY LIMITED EDITION!!

Reaction score
1.815
Απάντηση: ΕΝΑΣ DAC..OΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ANNIVESSARY LIMITED EDITION!!

Kαλορίζικη Σταμάτη! Απίθανο εργαλείο! PCI και shield! Tέλος!

Θα κάνεις μεγάλη ζημιά στους...αμπελοφιλοσοφούντες περί...της δήθεν ακαταλληλότητας εσωτερικού του PC ως...κατηλειμμένου από RFI/EMI ακτινοβολίες!

Πάρτα τα dac ένα ένα στη σειρά! (Θα κλάψουν μανούλες!).

Ερώτηση: υλικό 24/192 δεν παίζει;
Χαιρετώ σε Καράβελλα!!!
Μα εγώ ρε φίλε δε θέλω να κάνω κανένα να κλάψει! Απλά θέλω να μην "μπλέξω" την τσέπη μου με την ηρεμία μου, για να αποκτήσω ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!!:604:

Υλικό 24/192 βεβαίως και παίζει ...εχμμ το καταπίνει θα έλεγα!:204:
Η ηχητική ποιότητα με flac είναι πραγματικά μια αποκάλυψη!
Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα που ακούσαμε βάζοντας mp3... :112:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: ΕΝΑΣ DAC..OΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ANNIVESSARY LIMITED EDITION

Καλορίζικη! Πρέπει να είσαι από τους λίγους στην Ελλάδα που την έχουν, μη σου πω και ο πρώτος!
Σ' ευχαριστώ Κωστή!
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, μάλλον πρωτοτύπησα...:612:
Απλά αποφάσισα να πάω σε προιόν που κατασκευάζεται από εταιρία consumer audio, που έχει κάποια "κιλά" ανάμεσα στα σκέλια της!:144:

Reaction score
11
Απάντηση: ΕΝΑΣ DAC..OΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ANNIVESSARY LIMITED EDITION!!

Χαιρετώ σε Καράβελλα!!!
Μα εγώ ρε φίλε δε θέλω να κάνω κανένα να κλάψει! Απλά θέλω να μην "μπλέξω" την τσέπη μου με την ηρεμία μου, για να αποκτήσω ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!!:604:

Υλικό 24/192 βεβαίως και παίζει ...εχμμ το καταπίνει θα έλεγα!:204:
Η ηχητική ποιότιτα με flac είναι πραγματικά μια αποκάλυψη!
Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το αποτέλεσμα που ακούσαμε βάζοντας mp3... :112:
Για βάλε και κανένα WAV!
(Εντάξει δεν υπερέχει... Αλλά τελευταία πολλές φωνές, ασχέτων, ακούγονται. Και όταν οι άσχετοι που φωνάζουν γίνονται πολλοί σε κάνουν να αναρωτιέσαι...).

(Εντάξει, τα mp3, στο ανώτατο bitrate, με λίγη καλή θέληση και αν έχεις ήδη αρχείο, ακούγονται. (Το λέει και ο ημίθεος). Aλλά κρίμα είναι...).

:107:

Reaction score
1.815

Χθες παίξαμε κατά κύριο λόγο με γουάβια και φλάκια.
Εγγραφές κυρίως audiophile από δίσκους γνωστών εταιριών ριπαρισμένους στους σκληρούς είτε και σε μορφή iso, με ατόφιο το υλικό αναπαραγωγής και πολλά από αυτά στα 192!
Θα πρέπει να έρθεις να ακούσεις...:205:

Reaction score
11

Χθες παίξαμε κατά κύριο λόγο με γουάβια και φλάκια.
Εγγραφές κυρίως audiophile από δίσκους γνωστών εταιριών ριπαρισμένους στους σκληρούς είτε και σε μορφή iso, με ατόφιο το υλικό αναπαραγωγής και πολλά από αυτά στα 192!
Θα πρέπει να έρθεις να ακούσεις...:205:

1)Aυτούσιο υλικό HD η CD;

2)Ψηφιακά πρώτα από τι άκουγες; Είπες κάτι για SACD/CD player αν κατάλαβα καλά;

3)Θα έρθω!

Reaction score
11

Μα εγώ ρε φίλε δε θέλω να κάνω κανένα να κλάψει!
Όταν λες "Ένας DAC...OΣ να σώσει την παρτίδα.", μοιάζει σαν να έχεις ανοίξει τα...νυχάκια σου...

:142:

Reaction score
11

Japan man κοίτα τι σου βρήκα!

Συγκριτική παρουσίαση, με πολύ ωραίες φωτό, ανάμεσα στην απλή και στην ltd., της ONKYO!

Πατάς την μετάφραση και στα λέει όλα! (Kαλά μέχρι και japanέζικα ξέρει;).

Άντε μπας και βγάλουμε άκρη!

http://www.jp.onkyo.com/wavio/se_200pci_series/index.htm

Reaction score
11

Βρήκα ωραίο υλικό:

Reaction score
11

Kάτι γίνεται και δεν δίνει τις εικόνες ναμ' (συν-πλην).

:110:

Reaction score
11
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ASUS STX; ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ RIGHTMARK ANALYZER!

Frequency response:

Noise:

Dynamic range:

(συνεχίζεται)

Reaction score
11
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ASUS STX; ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ RIGHTMARK ANALYZER! (2)

ΤHD + NOISE:

Intermodulation:

Separation:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-h73ROROHzUJ:www.techbang.com/posts/428-54-a-very-identification-mission-sound-card-rmaa-test-results-make-up-complete+&cd=17&hl=el&ct=clnk&gl=gr

(Eδώ φαίνεται και η σημασία του υπολογιστή και της επίδρασής του στην κάρτα, γιατί στις μετρήσεις από GURU, η STX έχει δώσει καλύτερα νούμερα. Ας πούμε εδώ:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:K41mPuxZwnMJ:garageoyaji.web.fc2.com/PartsReview/PartsRev_SE2000PCILTD.html+&cd=15&hl=el&ct=clnk&gl=gr θα δείτε η ONKYO να μην πηγαίνει καθόλου καλά, αλλά είναι φανερό πως κάτι συμβαίνει.).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.444
Δείχνει αρκετά ψαγμένη κάρτα. Καλορίζικη και καλές ακροάσεις.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ΕΝΑΣ DAC..OΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ANNIVESSARY LIMITED EDITION

Ου! :142:
Εντάξει εσύ είσαι ο επίτιμος!

Ο επόμενος παρακαλώ!

Reaction score
1.815

Δείχνει αρκετά ψαγμένη κάρτα. Καλορίζικη και καλές ακροάσεις.
Να 'σαι καλά Πέτρο!
Θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθεις μια βολτα από τα μέρη μου να την ακούσεις...:610:

Reaction score
1.815

Εντάξει εσύ είσαι ο επίτιμος!

Ο επόμενος παρακαλώ!

Λα σου σου ρε λα, λα σου σου ρε λα!
Ρου το νερό, ρου το νερό
Η Νίνα πήγε να πάρει νερό Μαρίκα!

Έλα να ακούσεις και άσε τα διαγράμματα!! H πραγματικότητα διαφέρει ταμάλα!!
Λύσσαξες με τα specs!!!:604:

Reaction score
8.905

Μόνο εσώρουχα onkyo δεν έχεις....:142::143:

Reaction score
1.815

Αει ρε ...
Ζωόφιλε με τα σκυλιά σου...:143:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος