Behringer Ultracurve Pro DEQ2496

Reaction score
1.430
ποια η γνωμη σας για το Behringer Ultracurve Pro DEQ2496?
μπορει να λυσει προβληματα ακουστικης και να υποκαταστησει διαφορες επεμβασεις στο χωρο με basstraps -διαχυτες και παρομοια υλικα πολλαπλασιας τιμης?

Reaction score
1.831
Απάντηση: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496

Μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.

Ιδίως αν οδηγήσεις με το σήμα του κάποιο άλλο dac ή αν του πειράξεις το αναλογικό εξόδου.

Οι δυνατότητές του είναι απίστευτες στην τιμή που κυκλοφορεί.

Στο χώρο μου είχα μια κορυφή στα 50-60 Hz. Πήγα στο παραμετρικό, "τσιμπησα" τη συγκεκριμένη συχνότητα και την κατέβασα μερικά db.
Απίστευτη διαφορά.

Αν θες μπορείς να φτιάξεις μερικά "προφίλ" τα οποία να επιλέγεις αναλόγως της περίστασης. πχ αργά το βράδυ όταν ακούς χαμηλά μπορείς να κάνεις ένα tilt up στις χαμηλές έτσι ώστε να παίρνεις όλο τον όγκο χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσεις την ένταση.

Ένα πολύ καλό του χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να κάνει ισοστάθμιση ανα κανάλι ξεχωριστά, οπότε μπορούμε να "φέρουμε" το δεξιό ηχείο το οποίο είναι δίπλα στο τζάκι και...μπουμπουνίζει.

Καλό είναι να φτιάχνουμε όσο μπορούμε το χώρο και το στήσιμο πριν το χρησιμοποιήσουμε, γιατί όσο μεγαλύτερη δουλειά θέλουμε να κάνει το DEQ τόσο περισσότερο "διαβασμένοι" πρέπει να είμαστε για το τι θα πειράξουμε και πως.

Οπότε στην ερώτηση σου νομίζω ότι ίσως και να μπορεί να υποκαταστήσει κάποιες παρεμβάσεις στο χώρο, αλλά πάντα με μέτρο.

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496

με καπποιες μετρησεις που εκανα και εγω στο δικο μοιυ χωρο βρικα εντονες κορυφες στα 70 - 120-150
δοκιμασα να το "φερω" με το ισοσταθμιστη το jriver στον οποιο επεμβαινεις σε καθε συχνοτητα ξεχωριστα παιζοντας απο το pc μεσω οπτικης και με dac ενα weiss. ομολογω πως ¨ηρθε¨ αρκετα.
πιστευω οτι αν εβαζα ενα behringer μαζι με το oppo θα ενακε καλη δουλεια.
εχεις και το μικροφωνο που ερχεται μαζι με το μηχανακι?

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496

το μηχανάκι δεν το έχω πλέον, αλλά ναι, είχα και το μικρόφωνο της behringer με το οποίο έκανα τις μετρήσεις.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Απάντηση: Behringer Ultracurve Pro DEQ2496

με καπποιες μετρησεις που εκανα και εγω στο δικο μοιυ χωρο βρικα εντονες κορυφες στα 70 - 120-150
δοκιμασα να το "φερω" με το ισοσταθμιστη το jriver στον οποιο επεμβαινεις σε καθε συχνοτητα ξεχωριστα παιζοντας απο το pc μεσω οπτικης και με dac ενα weiss. ομολογω πως ¨ηρθε¨ αρκετα.
πιστευω οτι αν εβαζα ενα behringer μαζι με το oppo θα ενακε καλη δουλεια.
Με ένα καλό EQ σε PC η σε σοβαρό Player θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο απο το DEQ 2496. ¨Εχει φτιαχτεί για άλλες χρήσεις σε φτηνά PA συστήματα.
Για ακρόαση σε σπίτι δεν κάνει.

Reaction score
539

ποια η γνωμη σας για το Behringer Ultracurve Pro DEQ2496?
μπορει να λυσει προβληματα ακουστικης και να υποκαταστησει διαφορες επεμβασεις στο χωρο με basstraps -διαχυτες και παρομοια υλικα πολλαπλασιας τιμης?
Εφόσον το χρησιμοποιήσεις μόνο ψηφιακά, και το χρησιμοποιήσεις με μέτρο, κάνει εξαιρετική δουλειά.

Reaction score
12

Για να το θεσουμε και αλλιως ,
τι ειναι προτιμοτερο ως συμβιβασμος ,μια ανεπαισθητη ισως υποβαθμιση της ποιοτητας του σηματος
ή μια αποκλιση 14 db απο την σωστη σταθμη που θα εκανε ακομα και το αυθεντικο γεγονος σε
κακο χωρο ανυποφορο ?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members