Τιμές bluray σε ελλαδα και εξωτερικο ...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Τιμές bluray σε ελλαδα και εξωτερικο ...........

παλαιοτερα αγοραζα απο το usdirect.co.uk
πολλοι συνεχιζουν να πουλουν ακριβα
κανενας δεν εκλεισε
Ολοι εχουν το κοινο τους
το ποσο επρεπε να πουλουν ειναι αλλο θεμα.............

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

παλαιοτερα αγοραζα απο το usdirect.co.uk
πολλοι συνεχιζουν να πουλουν ακριβα
κανενας δεν εκλεισε
Ολοι εχουν το κοινο τους
το ποσο επρεπε να πουλουν ειναι αλλο θεμα.............
Δεν στην "είπα" αδερφέ. Προς Θεού, συζήτηση έκανα. :126:
Καλά κάνεις και αγοράζεις από το εξωτερικό, μαγκιά σου.
Τα λέω όπως έχουν ΜΠΑΣ και κάποιος τα δει και ξυπνήσει επιτέλους.

Εγώ έχω 250 περίπου τίτλους Blu-Ray αγορασμένους όλους από Ελλάδα, στην κανονική τους τιμή (μην νομίζεις ότι επειδή δούλευα εκεί που δούλευα τα έπαιρνα με καμία super ουαου έκπτωση), μόνο και μόνο για να έχουν τους γαμώ-Ελληνικούς υπότιτλους μέσα (και ας είμαι μισός Άγγλος-μισός Έλληνας και τα Αγγλικά τα έχω σαν την μητρική μου γλώσσα), απλά (πες με μαλάκα) είχα αυτό το κόλλημα και δεν τους αγόρασα από έξω.

Πάντως στα 2μιση χρόνια που ήμουν εκεί που ήμουν, δεν υπήρχε 1 τίτλος στην Ελλάδα που να είχε κατάστημα (από το πιο μικρό μαγαζάκι μέχρι και το μεγαλύτερο) που να πουλούσε τους τίτλους πιο φθηνά. Και το έκανα με γνώμονα 1ον του ανταγωνισμού (και το ξαναλέω ΟΧΙ της Ελλάδας καθώς αυτήν την είχα αφήσει χιλιόμετρα πίσω, αλλά του εξωτερικού να την ανταγωνιστώ όσο πιο πολύ μπορούσα και μου επιτρεπόταν), 2ον της αγάπης μου για τις ταινίες γενικότερα, και 3ον για όλους εσάς και όλους τους ΟΜΟΙΟΥΣ μου και της αγάπης που έχουμε όλοι για τις ταινίες. Και όλο αυτό είχε και αποτέλεσμα, καθώς και ο κόσμος ψώνιζε σαν τρελός, και ο τζίρος των ταινιών απογειώθηκε γενικότερα, και ο κόσμος ήταν χαρούμενος. Οπότε δεν είναι καλύτερα να ΠΟΥΛΑΣ φθηνότερα από όλους, να κρατάς τις τιμές χαμηλές, και να παίρνεις ΟΛΟ το μερίδιο της αγοράς (χωρίς να τους πηδήξεις όλους αργότερα ξανά ανεβάζοντας τις τιμές) από το να πουλάς ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και να σε επιλέγουν ελάχιστοι εως κανένα και να σε κράζουν όλοι μα όλοι ???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ειπα οτι μου την ειπες, και αν το εκανες δεν τρεχει μια
απλα στην ελλαδα καλο θα ειναι (οχι οτι ειναι σωστο) να μπαινεςι στη ν θεση του αφεντικου, αυτος οριζει τις τιμες
και αυτος απλα δεν αυτοαπολυεται,
περα απο αυτο (οχι οτι εχει δικιο ο καθε κλεφτης) αλλα τα νοικια εδω ειναι αντε για ........
και οχι μονο αυτο εχουμε και ξυπνιες πολιτικες........αλλα με τα χρονια θα αλλαξει αυτο
η πεινα ειναι καθοδον......:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv