Αγορα Sub

Reaction score
1.560
Καλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο
Θα ξεκινησω με μια ευχομαι απλη ερωτηση
1 sub 12''-15" η 2 sub 8''-10"???

Ενημερωτικα ο χωρος μου ειναι 30 τετραγωνικα αλλα οι σταθμες θα ειναι σε normal επιπεδα αφου εχω γειτονες και μαλιστα με ευαισθητα αυτια:111::111::111:

Timaras

Reaction score
2.178
1 καλό 12άρι ή 15άρι θα είναι μια χαρά.
Ποιό είναι το ταβάνι στα χρήματα που θες να διαθέσεις?

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Αγορα Sub

Κοντα στα 700 ειναι το ταβανι

Δεν σου κρυβω οτι γλυκοκοιταζω το συγκεκριμενο sub
http://www.skroutz.gr/s/347510/JBL-ES250PW-12.html?keyphrase=jbl+es250p

Αλλα με προβληματιζει το οτι ειναι wireless ,και δεν ξερω εαν εχει καλη αποδοση
φιλε μου το εχω εδω και μια βδομαδα στο ασυρματο του, μην σε προβληματιζει το sub δεν χανει καθολου και ειναι απιστευτα καλο , βεβαια απο το εξωτερικο μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερα απο οτι εδω. Παρτο με κλειστα ματια , εγω εχω χωρο 4Χ7 το εχω βαλει διπλα στον καναπε και χοροπηδας απο τα ντεσιμπελ!!! Το κουμπωμα του ασυρματου δε ειναι παιχνιδακι απλως πατας το κουμπακι στο ηχειο και στο ρουτερακι και κουμπωνει στην στιγμη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Αγορα Sub

φιλε μου το εχω εδω και μια βδομαδα στο ασυρματο του, μην σε προβληματιζει το sub δεν χανει καθολου και ειναι απιστευτα καλο , βεβαια απο το εξωτερικο μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερα απο οτι εδω. Παρτο με κλειστα ματια , εγω εχω χωρο 4Χ7 το εχω βαλει διπλα στον καναπε και χοροπηδας απο τα ντεσιμπελ!!! Το κουμπωμα του ασυρματου δε ειναι παιχνιδακι απλως πατας το κουμπακι στο ηχειο και στο ρουτερακι και κουμπωνει στην στιγμη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Φίλε μου για εξωτερικό που αναφέρεις, μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες; Από πού και τι παίζει με μεταφορικά κτλ;
Επίσης το ασύρματο δουλεύει με κάποιον transmitter που συνδέεται στον ενισχυτη; Και αν ναι περιλαμβάνεται στη συσκευασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:137:

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Sub

Φίλε μου για εξωτερικό που αναφέρεις, μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες; Από πού και τι παίζει με μεταφορικά κτλ;
Επίσης το ασύρματο δουλεύει με κάποιον transmitter που συνδέεται στον ενισχυτη; Και αν ναι περιλαμβάνεται στη συσκευασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:137:
για το απο που σου εστειλα pm.
Εχει ρουτερακι μικρο διακριτικο που αυτο συνδεεις με καλωδιο που περιλαμβανεται στην συσκευασια - και το ρουτερακι φυσικα αλλα και το καλωδιο μαλιστα 1 κοντο 1-1,5μ και ενα μακρυ 2-2,5μ- στον ενισχυτη και το γουφερακι το βαζεις θεωρητικα νομιζω ως 20μ μακρια!!
Εγω στα 4μ απο το ρουτερ που το εβαλα δουλευει αξογα.
Η ποιοτητα κατασκευης του ηχειου και το φινιρισματα του ειναι υπερανω κριτικης για τα δικα μου ματια...

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα Sub

για το απο που σου εστειλα pm.
Εχει ρουτερακι μικρο διακριτικο που αυτο συνδεεις με καλωδιο που περιλαμβανεται στην συσκευασια - και το ρουτερακι φυσικα αλλα και το καλωδιο μαλιστα 1 κοντο 1-1,5μ και ενα μακρυ 2-2,5μ- στον ενισχυτη και το γουφερακι το βαζεις θεωρητικα νομιζω ως 20μ μακρια!!
Εγω στα 4μ απο το ρουτερ που το εβαλα δουλευει αξογα.
Η ποιοτητα κατασκευης του ηχειου και το φινιρισματα του ειναι υπερανω κριτικης για τα δικα μου ματια...
Ευχαριστώ φίλε μου!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433
Απάντηση: Αγορα Sub

ΝΑΙΙΙΙΙ:444:

Πά'ρτο σύντεκνε,και φέρτο μια βόλτα από δω γιατί με ενδιαφέρει επίσης:107:
εχεις earth15' και τα 2x 15' triad?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

εχεις earth15' και τα 2x 15' triad?
'Οχι δυστυχώς:120:

'Εχω δύο 12άρια Triad.....είχα για μερικούς μήνες και το 12άρι της Earthquake μαζί τους αλλά τελικά δεν μου το πούλησε ο ιδιοκτήτης...

και τα τρία μαζί ήταν κοντά σε αυτό που θέλω....μόνα τους όχι

βέβαια με μια επίσκεψη του Μ.Καστρουνή,όλα μπορεί να αλλάξουν:133:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

με 800 το βρισκεις στην πιατσα......:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πσαξ στο δυκτιο για το τι κανει το ενα και τι το αλλο.......
μετα αν ποτε βρεις διαθεσιμο κανα svs φερνω ενα ερθ , να τα ακουσουμε διπλα διπλα,
ξεχνα το το ερθ οπως εχω ξαναπει ειναι αλλου
Διπλα διπλα με ενα πανακριβο sunfire ηταν μια ανασα πισω.......και μιλαμε για σαμπ των 1800 ευρω .........

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Διπλα διπλα με ενα πανακριβο sunfire ηταν μια ανασα πισω.......και μιλαμε για σαμπ των 1800 ευρω .........
Που το βρίσκεις βρε Ανάργυρε με 800 ευρώ;εδώ λέει 1.900...δεν θυμάμαι ακριβώς χρονολογία πάντως ο φίλος μου το είχε αγοράσει από εκεί πολύ φθηνότερα...ξαφνικά σχεδόν διπλασιάστηκε η τιμή του...λόγω ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

με 800 το βρισκεις στην πιατσα....
Που το βρίσκεις βρε Ανάργυρε με 800 ευρώ;εδώ λέει 1.900...δεν θυμάμαι ακριβώς χρονολογία πάντως ο φίλος μου το είχε αγοράσει από εκεί πολύ φθηνότερα...ξαφνικά σχεδόν διπλασιάστηκε η τιμή του...λόγω ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.433

http://www.skroutz.gr/s/350631/Earthquake-Supernova-MKV-12.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier