Ανδρέας Τσουρινάκης

Reaction score
0
Κάποτε είχε ανεβάσει στο PC Master, ένα δικό του index με τα αγαπημένα του adventures και RPGs όλων των εποχών.

Είχα παίξει τα περισσότερα και το πήρα για μπούσουλα μέχρι να βρω και τα υπόλοιπα.
Κάποια δεν τα βρήκα, αλλά that's life.

Ακόμα και τώρα, που παίζω ελάχιστα, κοιτάζω μόνο αυτά που θα τους δώσει ο Ανδρέας-Παρασκευάς πολύ καλές κριτικές, και μόνο τα παιχνίδια με τα λιγότερα bugs, φυσικά...

Reaction score
5
Απάντηση: Ανδρέας Τσουρινάκης

1994 και μολις εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι "Φαντασμαγορια" με 6 ή 8 CDs! δεν θυμαμαι. Μιλαμε οτι για την εποχη τοσα cds ηταν φαινομενο, και μολις εχω αποκτησει το πρωτο μου pc, 486 στα 100 με 16ΜΒ και CDplayer Plextor που ετρεχε DOS 6.1 και Windows 3.1. Ασφαλως ηταν το πρωτο μου παιχνιδι και φυσικα το "ελυσα" με την βοηθεια του "γκουρου" Τσουρινακη... Τι μου θυμίσατε τωρα...

Reaction score
2
MAXIMUM RESPECT!!!!
Πόσοι μεγαλώσαμε με PIXEL, PC MASTER και Αντρέα Παρασκευά Τσουρινάκη!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ανδρέας Τσουρινάκης

Κάποτε είχε ανεβάσει στο PC Master, ένα δικό του index με τα αγαπημένα του adventures και RPGs όλων των εποχών.

Είχα παίξει τα περισσότερα και το πήρα για μπούσουλα μέχρι να βρω και τα υπόλοιπα.
Κάποια δεν τα βρήκα, αλλά that's life.

Ακόμα και τώρα, που παίζω ελάχιστα, κοιτάζω μόνο αυτά που θα τους δώσει ο Ανδρέας-Παρασκευάς πολύ καλές κριτικές, και μόνο τα παιχνίδια με τα λιγότερα bugs, φυσικά...
ανθρωπος απο αλλη παστα ο τσουρινακης. guybrush μηπως εχεις ακομα αυτην τη λιστα με τα adventure να τη δωσεις?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ανδρέας Τσουρινάκης

Pixel και PC Master σημάδεψαν τα παιδικά κ εφηβικά μου χρόνια!
Σεβασμός μεγάλος στο Δάσκαλο, έχω χρόνια να παίξω adventures (games γενικότερα βασικά) αλλά τον θυμάμαι ακόμα πεντακάθαρα..

Με το καλό να μας έρθει!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Που το ξέθαψες αυτό μετά από 3,5 χρόνια φίλε sepultribe??
Μην περιμένεις απάντηση πάντως.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Ανδρέας Τσουρινάκης

Που το ξέθαψες αυτό μετά από 3,5 χρόνια φίλε sepultribe??
Μην περιμένεις απάντηση πάντως.
Καλά έκανε και το ξέθαψε Μιχάλη! 5 χρόνια στο Forum δεν το είχα δει! Τα reviews του στο pixel τα διάβαζα όπως την ιστορία δέσμης! Πρέπει να έχουν περάσει 20 χρόνια! Καταπληκτικός...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Δεν είπα ότι δεν έκανε καλά.
Απλά πως το ξέθαψε.
Και ότι δεν θα πάρει απάντηση.

Reaction score
0

το ξεθαψα ψαχνοντας στο google. ελπιζω να παρω απαντηση απο το φιλτατο guybrush, θα με χαροποιουσε ιδιαιτερως να εχω αυτη τη χρυση λιστα του τσουρινακη και να ξεκιναγα το κυνηγι των χαμενων adventures. παντως και μονο που το ειδαν και παιδια που δεν το ειχαν δει, και ειναι και pixelόφιλοι, ειναι ευχαριστο γεγονος 8-]

Reaction score
1

θεος ο Τσουρινακης, ποσοι και ποσοι μεγαλωσαν με τα κειμενα του.
ο Απολυτος Αρχοντας των adventure:622:

Reaction score
935
Σημειώνω επίσης, ότι ο Αντρέας Παρασκευάς Τσουρινάκης υπήρξε εκτός από μεγάλος φαν των adventure και αρθρογράφος - δοκιμαστής του PC Master και άλλων κομπιουτεροπεριοδικών και μεγάλος metalhead. Υπήρξε και διευθυντής του ελληνικού metal hammer κάποια εποχή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney