Most visitors online was 7847 , on 21 Jan 2026
Ηξερα δύο καταστήματα, τα οποία συμπτωματικά ηταν στην ίδια οδο. Σοφοκλέους (??). Λοιπόν επειδή δεν βρίσκω τις κάρτες τους, αν θυμαμαι καλά το ένα λέγεται, "κέντρο μεγαφώνου" και το άλλο "μεγαφωνική". Η Σοφοκλέους είναι κάθετη στην Αγ. Δημητρίου στο ύψος της Ιασωνίδου. Τα καταστήματα ήταν στο "κομμάτι" ανάμεσα Αγ. Δημητρίου και Κασσάνδρου, το ενα σχεδον απέναντι από το άλλο. Μια επιφύλαξη έχω στο άν συνεχίζουν να υφίστανται ακόμη, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγα εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.Μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό τεχνίτη στη Θεσσαλονίκη για να κάνει recone σ ένα γούφερ 10'' ?
Ευχαριστώ.
Eυχαριστώ πολύ.Ηξερα δύο καταστήματα, τα οποία συμπτωματικά ηταν στην ίδια οδο. Σοφοκλέους (??). Λοιπόν επειδή δεν βρίσκω τις κάρτες τους, αν θυμαμαι καλά το ένα λέγεται, "κέντρο μεγαφώνου" και το άλλο "μεγαφωνική". Η Σοφοκλέους είναι κάθετη στην Αγ. Δημητρίου στο ύψος της Ιασωνίδου. Τα καταστήματα ήταν στο "κομμάτι" ανάμεσα Αγ. Δημητρίου και Κασσάνδρου, το ενα σχεδον απέναντι από το άλλο. Μια επιφύλαξη έχω στο άν συνεχίζουν να υφίστανται ακόμη, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγα εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Eυχαριστώ πολύ.
Να σκεφτείς είναι γειτονιά μου,τα είχα δει κάποτε,έψαχνα να τα βρώ πάνω στην Κασσάνδρου και δεν τα βρήκα.Πρίν λίγο το παρέδωσα σε κάποιον στην Τούμπα με την υπόσχεση οτι ίσως το κάνει.
Αν δεν ,τα ξαναλέμε.
Ευχαριστώ και τον Μάρκου.
Θα τα πούμε σ ενα μήνα.Ετσι μου είπε ο μάστορας.
Ηξερα δύο καταστήματα, τα οποία συμπτωματικά ηταν στην ίδια οδο. Σοφοκλέους (??). Λοιπόν επειδή δεν βρίσκω τις κάρτες τους, αν θυμαμαι καλά το ένα λέγεται, "κέντρο μεγαφώνου" και το άλλο "μεγαφωνική". Η Σοφοκλέους είναι κάθετη στην Αγ. Δημητρίου στο ύψος της Ιασωνίδου. Τα καταστήματα ήταν στο "κομμάτι" ανάμεσα Αγ. Δημητρίου και Κασσάνδρου, το ενα σχεδον απέναντι από το άλλο. Μια επιφύλαξη έχω στο άν συνεχίζουν να υφίστανται ακόμη, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγα εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Καλημέρα ppg.Eδω είμαστε "χαλαρά" που λέει κι ο Λαζόπουλος.Χμμ ενα μηνα?:133: Σου ευχομαι καλη τυχη την αγαπη μου στην Θεσσαλονικη!!!
Πήγα απο περιέργει χθες βράδυ.Ηξερα δύο καταστήματα, τα οποία συμπτωματικά ηταν στην ίδια οδο. Σοφοκλέους (??). Λοιπόν επειδή δεν βρίσκω τις κάρτες τους, αν θυμαμαι καλά το ένα λέγεται, "κέντρο μεγαφώνου" και το άλλο "μεγαφωνική". Η Σοφοκλέους είναι κάθετη στην Αγ. Δημητρίου στο ύψος της Ιασωνίδου. Τα καταστήματα ήταν στο "κομμάτι" ανάμεσα Αγ. Δημητρίου και Κασσάνδρου, το ενα σχεδον απέναντι από το άλλο. Μια επιφύλαξη έχω στο άν συνεχίζουν να υφίστανται ακόμη, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγα εκεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Ελα ρε πατριδα αντε κατεβα με το καλο και θα τα πουμε και απο κοντα!!!Καλημέρα ppg.Eδω είμαστε "χαλαρά" που λέει κι ο Λαζόπουλος.
Την αγάπη μου στην πατρίδα μου.Αν εχεις κανένα καλό μάστορα εκεί πες μου.Καλοκαίρι κατεβαίνω κατω.
Αψογος...Πήγα απο περιέργει χθες βράδυ.
Εκλεισαν και τα δύο.Ο ένας πρέπει να λεγόταν Σαμαράς και μάλλο πήγε αλλού.Θα τον βρώ αν χρειαστεί.
Και το δικό μου απ οτι είδα (βγάζοντας προσεκτικά την τάπα μέσα απο τον κώνο) το πηνίο μου γλείφει σχεδόν στο διάκενο.Το παρέδωσα τώρα σε μάστορα,αλλά μετά με τη βοήθεια των παιδιών, εδώ μέσα, βρήκα πιο "ειδικό" μάστορα, αλλά αργά πλέον.Η διαδικασία αντικατάστασης ενός κώνου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
Θεωρώ σίγουρο πως έχει βρεθεί το γνήσιο ανταλλακτικό, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό.
Έχω δει διάφορα τρελά να συμβαίνουν με άλλα αντί άλλων υλικά.
Από εκεί και πέρα μετράει το αρχικό διάκενο και κατά πόσο απαιτεί κεντράρισμα ακριβείας, ώστε να κινείται συμμετρικά ο κώνος. Εκεί θέλει μαστοριά.
Καλή επιτυχία να έχει η επισκευή σου.
Eίναι απο τα ηλεκτροστατικά της MARTIN LOGAN SEQUEL II το γουφερ 10'' .Πες μας και ποιο είναι το μεγάφωνο...