ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Reaction score
4.523
Αφού, λοιπόν, η ανηψιά μου έριξε το κινητό μου σε μια κανάτα με νερό, αναγκάστηκα να προβώ στην αγορά κινητού. Πράγμα το οποίο δεν ήθελα καθόλου καθότι είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το Nokia E66 (εντάξει, κολλάει καμιά φορά αλλά μικρό το κακό). Μετά από ψάξιμο, διάβασμα των reviews και απόρριψη κάποιων υποψήφιων για αγορά μοντέλων κατέληξα στο Nokia 500 σε λευκό χρώμα.

Σχόλια; Το έχει κάποιος;

Υ.Γ. Με εκνευρίζουν τα touch screen κινητά και ήθελα κάποιο με πληκτρολόγιο αλλά γι'αυτά στα οποία είχα καταλήξει (που ήταν και πιο οικονομικά) διάβασα τα χειρότερα.

Reaction score
50
Απάντηση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Γιωτούλα, δώσε λίιιγα παραπάνω και χτύπησε αυτό

Βγαίνει και σε μπλε

και σε κοκκινάκι (μάλλον μπορντό θα το χαρακτήριζα)

Reaction score
50

Ομορφάντρα μου, δεν είναι ρούχο....
Είναι καλό κινητό λέμε!!!
(αν και θα σε παιδέψει λίγο, στην αρχή, ως λειτουργικό.....Άντε μπας και ξεφύγεις από το symbian επιτέλους)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Υ.Γ. Με εκνευρίζουν τα touch screen κινητά και ήθελα κάποιο με πληκτρολόγιο .

Δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώ να τη βρω με κομπιούτερ και με κουμπάκια...
:114:

Reaction score
7.112

με τιποτα!!!!!!!! αν εχεις συνηθισει τα κινητα με τα κανονικα πληκτρα και στελνεις και μηνυματα τοτε ξεχνα το touch κινητα.Αν δεν σε απασχολει αυτο τοτε πηγαινε σε κινητο με android λειτουργικο για να κανεις απειρα χρησιμα πραγματακια.Το sony που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω ειναι μαλλον η πιο καλη επιλογη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

με τιποτα!!!!!!!! αν εχεις συνηθισει τα κινητα με τα κανονικα πληκτρα και στελνεις και μηνυματα τοτε ξεχνα το touch κινητα.
...
Το αυτό...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67