Red Cliff Blu-ray

Reaction score
0
Καλησπέρα.

Απ' όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα.
Αγόρασα σήμερα το Red Cliff σε blu-ray και είδα πως είναι μόνο το πρώτο μέρος. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα το δεύτερο μέρος είτε στην Ελλάδα, είτε απ' έξω με Ελληνικούς υπότιτλους.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει όντως το δεύτερο μέρος σε κάποιο κατάστημα;

Reaction score
19
Απάντηση: Red Cliff Blu-ray

σε καταστημα οχι αν δεν κανω λαθος,εχεις πμ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το ειχα παρει απο το μακαριτικο hkflix .......ταινιαρα......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλησπέρα.

Απ' όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο άλλο θέμα.
Αγόρασα σήμερα το Red Cliff σε blu-ray και είδα πως είναι μόνο το πρώτο μέρος. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα το δεύτερο μέρος είτε στην Ελλάδα, είτε απ' έξω με Ελληνικούς υπότιτλους.
Είσαι σίγουρος ότι είναι το πρώτο μέρος η' μια 'πετσοκομένη' έκδοση όλης της ταινίας;

Αυτή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πριν δύο χρόνια νομίζω,ήταν σχεδόν η μισή διάρκεια της ταινίας σε 16/9 αντί του αυθεντικού 2.35:1 διάρκειας 288 λεπτών,την οποία έχω αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Red Cliff Blu-ray

Είναι 150 λεπτά και απ' όσο είδα και η αρχή και το τέλος είναι του πρώτου κομματιού.
Και είναι 2.35:1. Απλώς δεν υπάρχει πουθενά το 2ο μέρος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ψαχτο , αξιζει καθε ευρω
αν μιλαμε και για την ιδια εκδοση ειναι ολα τα φορμα σε 7καναλη εκδοση......

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

ψαχτο , αξιζει καθε ευρω
αν μιλαμε και για την ιδια εκδοση ειναι ολα τα φορμα σε 7καναλη εκδοση......
Το ξανακοίταξα μόλις τώρα και είναι 5.1 dts-hd master audio....

'Red Cliff'-the special edition....δύο δισκάκια...part 1:145 mins και part 2:141 mins...

αν υπάρχει σε 7.1,πες στο:126:

Reaction score
19

και εγω εχω το 1 μερος σε BD και ο ηχος ειναι dts-hd hr 5.1 ενω το 2 μερος το εχω στον server με ελληνικους υποτιτλους σε dts-hd ma 5.1,part 1:145 mins και part 2:141 ακριβως,εγω παντος δεν το εχω δει σε 7.1 σε κανενα forum διαφορετικα θα το ειχα,απο το blu-ray.com

Even though the British distributors have not ported the three outstanding audio tracks the Hong Kong Blu-ray release has - DTS-HD Master Audio 7.1, LPCM 7.1, and Dolby TrueHD 7.1
σωστος ο argi

http://www.yesasia.com/global/red-cliff-blu-ray-hong-kong-version/1011915563-0-0-0-en/info.html

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το εχω σε φουλ 7καναλες μπαντες, οσο για τον αθηνοδωρο , αθηνοδωρος παραμενει........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν και η τοπ κινεζια ειναι αλλη , τα παιδια απο τα ρυζοχωραφα στηνουν ηχους που κανει τα αμερικανακια να ξυπνουν απο τον εφιαλτη τους..................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Red Cliff Blu-ray

Είναι 150 λεπτά και απ' όσο είδα και η αρχή και το τέλος είναι του πρώτου κομματιού.
Και είναι 2.35:1. Απλώς δεν υπάρχει πουθενά το 2ο μέρος.
απλως σελιδα 15 ......εκει υπαρχει...............

Reaction score
0
Είναι ταινιάρες και όντως αξίζει σε 7.1. Θα την ψάξω την δουλειά αλλά μάλλον βλέπω να το παίρνω με αγγλικούς υπότιτλους κάποια στιγμή.

Reaction score
0
Τελικά έκανα λάθος. Δυστυχώς πήγε τζάμπα το 20 ευρω. Είναι και τα δύο μέρη στο blu-ray με συνολική διάρκεια 2.30 ώρες. Είναι η πετσοκομμένη έκδοση σε 16:9. Την τύχη μου μέσα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv