A.C. Ryan Playon!DVR HD (PV-76120 - Dual Tuner HD)

Reaction score
0
Πωλείται A.C. Ryan Playon!DVR HD, μοντέλο PV-76120, χωρίς σκληρό δίσκο, σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Σελίδα προϊόντος: Playon!DVRHD :: AC Ryan | Defining Digital Entertainment

Πρόκειται για Full High Definition media player με υποστήριξη παντός τύπου αρχείων πολυμέσων (δεν έχω βρει κάτι ακόμα που δεν παίζει) με ενσωματωμένο δέκτη και εγγραφέα ψηφιακής τηλεόρασης. Εμπεριέχει 2 δέκτες DTV για τη δυνατότητα εγγραφής ενός καναλιού και ταυτόχρονης παρακολούθησης κάποιου άλλου.

Λειτουργεί και χωρίς σκληρό ως απλός media player και δέκτης DTV. Για την ενεργοποίηση των λειτουργιών DVR και NAS που διαθέτει, απαιτεί σκληρό δίσκο. Ενσωματώνει επίσης και torrent client.

Η τιμή που το δίνω είναι στα 145Ε.

Ο λόγος που το δίνω είναι ότι έχω φτιάξει HTPC και ουσιαστικά πλέον, δεν το χρειάζομαι.

Δεν έχει την ορίτζιναλ συσκευασία και εγγύηση. Τα έξοδα μεταφοράς (πλην Θεσσαλονίκης όπου θα γίνει συναλλαγή χέρι-χέρι) επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Θα χαρώ να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: A.C. Ryan Playon!DVR HD (PV-76120 - Dual Tuner HD)

Διόρθωση: Υπάρχουν η συσκευασία και τα παρελκόμενα.

Reaction score
75

Μου έχει χαλάσει το pc και σερφάρω με ενα iPad που ως γνωστών δε έχει flash οπότε κάποιες σελίδες δεν εμφανίζονται σωστά όπως αυτή της Ryan.
Εάν υπάρχει ακόμα, θα ηθελα να σου κανω μερικες ερωτήσεις.
Φαντάζομαι ότι και οι δυο δεκτές ειναι mpeg4.
Σε σύνδεση hdmi με τη τηλεόραση γράφω ας πούμε mega και με τον άλλο δεκτη μπορω να δώ άλλο κανάλι.
Σωστά?
Πως γινεται αυτό;
Υπάρχει στο τηλεχειριστήριο εναλλαγή μεταξύ δεκτων ή χρειάζεται και δευτερη παραληλη σύνδεση με την tv, με componet π.χ.;
3,5 δίσκο παίρνει;
Στη σελιδα της ryan λεει κατι για το τελευταίο firmware και κάτι για GUI 2.
Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις;
Φαντάζομαι ματροσκες 720αρες και ελληνικους υποτιτλους δεν θα έχει θέμα.

Reaction score
0

Καλησπέρα!

Ναι υπάρχει ακόμα το μηχάνημα. Προχωρώ στις ερωτήσεις σου...

Φαντάζομαι ότι και οι δυο δεκτές ειναι mpeg4.
Ναι.

Σε σύνδεση hdmi με τη τηλεόραση γράφω ας πούμε mega και με τον άλλο δεκτη μπορω να δώ άλλο κανάλι.
Σωστά?
Σωστά.

Πως γινεται αυτό;
Υπάρχει στο τηλεχειριστήριο εναλλαγή μεταξύ δεκτων ή χρειάζεται και δευτερη παραληλη σύνδεση με την tv, με componet π.χ.;
Η εναλλαγή των δεκτών είναι αυτόματη. Όταν πατάς να γράψει κάτι, έχεις πρόσβαση σε όλα τα κανάλια την ώρα που γράφει. Μπορείς δηλαδή να αλλάξεις κανονικά κανάλι, όπως όταν δεν γράφει. Η ενεργοποίηση του 2ου δέκτη είναι αυτόματη και γίνεται φαντάζομαι με το που ξεκινάει η εγγραφή ενός καναλιού.

Και με ένα παράδειγμα: Βλέπω MEGA και έχει μια εκπομπή που θέλω να γράψω. Πατάω το REC και ξεκινά η εγγραφή. Με το τηλεχειρηστήριο μετά βάζω πχ ΣΚΑΙ και βλέπω κανονικά, ενώ το πρόγραμμα στο MEGA εγγράφεται. (Αυτά στην ίδια τηλεόραση, κανονικά απτό HDMI)

3,5 δίσκο παίρνει;
Ναι κανονικά, SATA.

Στη σελιδα της ryan λεει κατι για το τελευταίο firmware και κάτι για GUI 2.
Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις;
Είναι περασμένο το νέο GUI (που είναι ουσιαστικά ανασχεδιασμός των μενού και αναβάθμιση κάποιων δυνατοτήτων) αλλά αν δεν σε ικανοποιεί μπορείς να αλλάξεις και στο παλιό. Προσωπικά με εξυπηρετεί μια χαρά.

Φαντάζομαι ματροσκες 720αρες και ελληνικους υποτιτλους δεν θα έχει θέμα.
Απολύτως κανένα θέμα. Παίζει ότι του έχω ρίξει, και ματρόσκες (mkv) 1080p με ελληνικούς υπότιτλους και με πολλαπλά audio tracks (έχει επιλογέα για αυτήν την περίπτωση) και από τον δίσκο του και από το USB του (έχει 2 θύρες USB και μια Host) και από το Δίκτυο, μέσω Ethernet. Κάνει Passthrough ήχο DTS και Dolby 5.1 και 7.1 από την οπτική του ίνα, και το HDMI. Υποστηρίζει και FLAC.

Όλα τα format video που υποστηρίζει: AVI / MKV / TS / TP / TRP / M2TS / MPG / MP4 / MOV / M4V / VOB / ISO / IFO / DAT / WMV / ASF / RM / RMVB / FLV resolution up to 720p / 1080i / 1080p

Reaction score
75

Ευχαριστω Αλεξανδρε,
Ηρθε το πρωι.
Απο βδομαδα εαν βρω χρονο θα το εγκαταστησω.
Εαν χρειαστω καποια βοηθεια, φανταζομαι οτι μπορω να σε ενοχλησω τηλεφωνικως.

Reaction score
0

Εγώ ευχαριστώ για την υποδειγματική συναλλαγή.

Σαφώς, ότι χρειάζεσαι μου λες. :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.070
Members
38.644
Νεότερο μέλος
akalavo