Hypex NCore

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Hypex NCore

Δεν μαζευομαστε καμμια δεκαρια ατομα να το παρουμε και να το ακουσουμε.
Πρεπει να εχει πολυ καλο ηχο απ' οτι διαβαζω στο εξω.
μα ποιος διαδιδη τετοιες φημες;

αφου ειναι ψηφιακα δεν παιζουν λεμε.

μη βλεπεις που λεει sold out.

ολα χαλασμενα βγηκαν και ντρεπονται να το πουν.

D

deleted user 10898

Guest
Να ρωτηξω,
γιατι τα ncore παιζουν τοσο καλυτερα απο τα ucd οπως λεει ο Μμπρουνος?

Reaction score
1.772

Να ρωτηξω,
αμα ξεραμε θα ημασταν ο bruno.
κατι με την αναδραση εκανε αλλα δε λεει τι ακριβως.
παντως δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο οτι λεει ο ιδιος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.436

Να ρωτηξω,
το "τόσο" είναι ας πούμε ένας κόκκος άμμου στο σύνολο της μάζας του σύμπαντος. Και επειδή δε χωράει στη χούφτα σου όλη η μάζα του σύμπαντος, δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

(για να το πω δια της τετριμμένης οδού: για να αποδοθεί αυτή η διαφορά, θα πρέπει πρώτα να έχεις καταφέρει να εξαντλήσεις την απόδοση των πχ ucd, των ice και των υπόλοιπων ήδη διαθέσιμων, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μας, άρα, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός που' λεγαν σε μια παλιά ελληνική ταινία? μήπως γιατί απλά το συνδέεις στο στέρεο και ακούς "κάτι" διαφορετικά, το οποίο μπορεί να οφείλεται σε χίλιους μύριους άλλους λόγους; ε, και;)

ΙΜΗΟ οποιοδήποτε από τα εδώ και χρόνια διαθέσιμα διακοπτικά ενισχυτικά, είναι ικανή συνθήκη για να πάψεις να ασχολείσαι με το θέμα ενίσχυσης και να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. το γιατί αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό και αποδεκτό, είναι μια ακόμα απορία μου. Η όλη ιστορία μου μοιάζει με ένα πχ παμπάλαιο και ρημαγμένο ντάτσουν που του βάζεις έναν εκπληκτικό λεβιέ ταχυτήτων, φωτιζόμενο, από ανθρακονήματα, θερμαινόμενο και με ειδική αντιολισθητική επικάλυψη, και αναζητείς βελτίωση στην τελική ταχύτητα του ντάτσουν, καλύτερα κρατήματα στις στροφές και στην συνολική οδηγική αίσθηση και απόλαυση που σου προσφέρει το ...ντατσούνι σου!:116:

Reaction score
1.772

το "τόσο" είναι ας πούμε ένας κόκκος άμμου στο σύνολο της μάζας του σύμπαντος. Και επειδή δε χωράει στη χούφτα σου όλη η μάζα του σύμπαντος, δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.

(για να το πω δια της τετριμμένης οδού: για να αποδοθεί αυτή η διαφορά, θα πρέπει πρώτα να έχεις καταφέρει να εξαντλήσεις την απόδοση των πχ ucd, των ice και των υπόλοιπων ήδη διαθέσιμων, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μας, άρα, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός που' λεγαν σε μια παλιά ελληνική ταινία? μήπως γιατί απλά το συνδέεις στο στέρεο και ακούς "κάτι" διαφορετικά, το οποίο μπορεί να οφείλεται σε χίλιους μύριους άλλους λόγους; ε, και;)

ΙΜΗΟ οποιοδήποτε από τα εδώ και χρόνια διαθέσιμα διακοπτικά ενισχυτικά, είναι ικανή συνθήκη για να πάψεις να ασχολείσαι με το θέμα ενίσχυσης και να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. το γιατί αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό και αποδεκτό, είναι μια ακόμα απορία μου. Η όλη ιστορία μου μοιάζει με ένα πχ παμπάλαιο και ρημαγμένο ντάτσουν που του βάζεις έναν εκπληκτικό λεβιέ ταχυτήτων, φωτιζόμενο, από ανθρακονήματα, θερμαινόμενο και με ειδική αντιολισθητική επικάλυψη, και αναζητείς βελτίωση στην τελική ταχύτητα του ντάτσουν, καλύτερα κρατήματα στις στροφές και στην συνολική οδηγική αίσθηση και απόλαυση που σου προσφέρει το ...ντατσούνι σου!:116:
εγω μπορει να θαυμαζω τι σχεδιασε ο ανθρωπος αλλα δεν αλλαζω γιατι εχω περισσοτερα να χασω

απο τη μικροτερη ισχυ παρα να κερδισω απο τον καλυτερο ηχο.

εξαλλου και τα 700αρια ειναι καλυτερα απο τα 2κ αλλα τα δευτερα δεν παιζονται τουλαχιστον με τα

δικα μου ηχεια που θελουν ρευμα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
ενεργά?
Δε βγαίνουν ενεργά!

Πίσω έχει ο ΚουΦος την ουρά όμως... :116:

Να ρωτηξω,
Μεταξύ White papers και Diyaudio, έχουν αναλυθεί πλήρως οι τεχνικές διαφορές.

ΙΜΗΟ οποιοδήποτε από τα εδώ και χρόνια διαθέσιμα διακοπτικά ενισχυτικά, είναι ικανή συνθήκη για να πάψεις να ασχολείσαι με το θέμα ενίσχυσης και να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου.
Εξαρτάται.
Υπάρχουν πολλά Class D "διαμάντια" που σε ρεαλιστικό φορτίο παρουσιάζουν συμπεριφορά που θα ζήλευε και ο "καλύτερος" λαμπάτος (κυρίως στις υψηλές συχνότητες)..
IMHO αυτά δεν έχουν θέση σε ένα σοβαρό σύστημα (όπως δεν έχουν θέση και οι αντίστοιχοι λαμπάτοι).

Reaction score
1.772
Απάντηση: Hypex NCore

ζεστα ψωμακια τα ncore.
τη δευτερη φουρνια δεν προλαβαμε να τη δουμε.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αν κάποιος υποτιμάει τόσο τη νοημοσύνη του ώστε να δώσει βάση (και μάλιστα παραπάνω από τις μετρήσεις) στα γραπτά ανθρώπου που γράφει το παρακάτω:

Exceptions were class D amplifiers mounted in a wooden enclosure. Somehow the wood’s natural filtering took off the nasty edges. With the Kharma MP150 a similar effect was achieved by loosening one of the screws on the bottom to let the amplifier breathe.
...ας διαβάσει και τις "ακουστικές εντυπώσεις".

Μην παρεξηγηθώ, "these amplifiers are phenomenal" λέει, αλλά με δεδομένο έχει γράψει τόσες μπούρδες πριν, θα προτιμούσα να έλεγε ότι δεν του αρέσανε. :116:

Οι υπόλοιποι ας μείνουμε στην ιστοριούλα (που κι αυτή είναι full στις ανακρίβειες και τις σάλτσες) και, περισσότερο, στις φωτογραφίες.

Hypex Ncore @ 6moons

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.654

"by loosening one of the screws"

Λασκαρισμένες βίδες που λένε.

Reaction score
753
Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

Μετά από δίμηνη αναμονή, τελικά ήρθαν τα πουλάκια μου λίγο πριν το Πάσχα.

Reaction score
753

Τα κουτάκια από τη Κίνα είχαν έρθει βέβαια προ πολλού.
Μας φάγανε οι Κινέζοι !!!

Reaction score
753

Η κατασκευή είναι αρκετά απλή. Το πιο δύσκολο είναι η τρύπα 24 mm για το xlr

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.436
Απάντηση: Hypex NCore

ασχέτως αν δε παίζουν (που δε παίζουν), μπράβο μάστορα! Πολύ ωραίο τό'φτιαξες!

τα θερμά μου συγχαρητήρια!

άντε, και ....κακές ακροάσεις! (είπαμε, δε ..."παίζουν" - παλμοτροφοδοτικά και παλμοενισχυτικά, μα για όνομα, δις ιζ νότ χάι έντ ατ όλλλλ...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ