vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.770
Re: Απάντηση: Hypex NCore
Εχεις atc κου φου??? ποια?
Εχεις atc κου φου??? ποια?
μα ποιος διαδιδη τετοιες φημες;Δεν μαζευομαστε καμμια δεκαρια ατομα να το παρουμε και να το ακουσουμε.
Πρεπει να εχει πολυ καλο ηχο απ' οτι διαβαζω στο εξω.
αμα ξεραμε θα ημασταν ο bruno.Να ρωτηξω,
γιατι τα ncore παιζουν τοσο καλυτερα απο τα ucd οπως λεει ο Μμπρουνος?
το "τόσο" είναι ας πούμε ένας κόκκος άμμου στο σύνολο της μάζας του σύμπαντος. Και επειδή δε χωράει στη χούφτα σου όλη η μάζα του σύμπαντος, δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.Να ρωτηξω,
εγω μπορει να θαυμαζω τι σχεδιασε ο ανθρωπος αλλα δεν αλλαζω γιατι εχω περισσοτερα να χασωτο "τόσο" είναι ας πούμε ένας κόκκος άμμου στο σύνολο της μάζας του σύμπαντος. Και επειδή δε χωράει στη χούφτα σου όλη η μάζα του σύμπαντος, δε νομίζω να σε ενδιαφέρει.
(για να το πω δια της τετριμμένης οδού: για να αποδοθεί αυτή η διαφορά, θα πρέπει πρώτα να έχεις καταφέρει να εξαντλήσεις την απόδοση των πχ ucd, των ice και των υπόλοιπων ήδη διαθέσιμων, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς μας, άρα, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός που' λεγαν σε μια παλιά ελληνική ταινία? μήπως γιατί απλά το συνδέεις στο στέρεο και ακούς "κάτι" διαφορετικά, το οποίο μπορεί να οφείλεται σε χίλιους μύριους άλλους λόγους; ε, και
ΙΜΗΟ οποιοδήποτε από τα εδώ και χρόνια διαθέσιμα διακοπτικά ενισχυτικά, είναι ικανή συνθήκη για να πάψεις να ασχολείσαι με το θέμα ενίσχυσης και να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. το γιατί αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό και αποδεκτό, είναι μια ακόμα απορία μου. Η όλη ιστορία μου μοιάζει με ένα πχ παμπάλαιο και ρημαγμένο ντάτσουν που του βάζεις έναν εκπληκτικό λεβιέ ταχυτήτων, φωτιζόμενο, από ανθρακονήματα, θερμαινόμενο και με ειδική αντιολισθητική επικάλυψη, και αναζητείς βελτίωση στην τελική ταχύτητα του ντάτσουν, καλύτερα κρατήματα στις στροφές και στην συνολική οδηγική αίσθηση και απόλαυση που σου προσφέρει το ...ντατσούνι σου!:116:
Δε βγαίνουν ενεργά!ενεργά?
Μεταξύ White papers και Diyaudio, έχουν αναλυθεί πλήρως οι τεχνικές διαφορές.Να ρωτηξω,
Εξαρτάται.ΙΜΗΟ οποιοδήποτε από τα εδώ και χρόνια διαθέσιμα διακοπτικά ενισχυτικά, είναι ικανή συνθήκη για να πάψεις να ασχολείσαι με το θέμα ενίσχυσης και να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου.
...ας διαβάσει και τις "ακουστικές εντυπώσεις".Exceptions were class D amplifiers mounted in a wooden enclosure. Somehow the wood’s natural filtering took off the nasty edges. With the Kharma MP150 a similar effect was achieved by loosening one of the screws on the bottom to let the amplifier breathe.
Γιατι ειπα εγω οτι παιζουν ?Πώς την πάτησες έτσι; Αφού είπαμε δεν παίζουν!!!