Κράνος με καθρέπτη...

Reaction score
1
Τα κράνη της Reevu είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να λειτουργούν ακριβώς όπως οι κεντρικοί καθρέφτες των αυτοκινήτων. Δίνουν μια πλήρη εικόνα του τι γίνεται πίσω από το δίτροχο.

Η λειτουργία τους δεν είναι ηλεκτρονική (με κάμερες ή μπαταρίες), μειώνοντας έτσι την πιθανότητα βλάβης του συστήματος. Στηρίζονται αποκλειστικά σε σύστημα πολλαπλών κάτοπτρων, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αντανακλαστικό polycarbonate υλικό, αντί για γυαλί, καθιστώντας το έτσι ελαφρύτερο και φυσικά ασφαλέστερο σε περίπτωση πτώσης.

Η εταιρεία παραδέχεται πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα στον οδηγό να συνηθίσει το κράνος, αλλά μετά δεν θα μπορεί να κάνει δίχως αυτό. Και αυτό γιατί πλέον θα έχει τη δυνατότητα να οδηγεί έχοντας πλήρη οπτική κάλυψη, χωρίς να χρειαστεί να γυρίσει καθόλου το κεφάλι του. Η τιμή του ξεκινάει από τα 375 δολ. και θα το βρείτε εδώ.

Πηγή

Reaction score
51
Απάντηση: Κράνος με καθρέπτη...

Δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα.
Στο κράνος έχω άλλες προτεραιότητες.

Θα ήθελα πάντως να κάνω μια βόλτα για την εμπειρία.

Ελπίζω να μη βρουν τη δικαιολογία κάποιοι να ξηλώσουν τους καθρέπτες τους στα μηχανάκια

Reaction score
1

Και βέβαια δεν είναι λόγος για να ξηλωθούν καθρέπτες... εκτός και αν όντως τους αντικαθιστά τέλεια, που δεν το νομίζω.

Είναι κάτι το διαφορετικό πάντως, και μου έκανε εντύπωση που δεν έβαλαν απλά μια κάμερα-οθόνη, αλλά αντανακλαστικό polycarbonate υλικό -όπως λέει- για βάρος και ασφάλεια.

Με λίγα λόγια φαίνεται μελετημένο, αλλά θα το δούμε στην Ελλάδα; φέτος; :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.969

Πρέπει να είναι φοβερό αξεσουάρ για τη μηχανή.
Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να βλέπεις πίσω.

Θυμάμαι που έτρεχα με 330 χλμ/ώρα με τη μηχανή μου (ΖΖR1100) στα βουνά της ερήμου της Νεβάδας επειδή με κυνηγούσαν 8 περιπολικά, 6 Hammer, 14 μοτοσυκλέτες και 4 ελικόπτερα για να με συλλάβουν, επειδή ανακάλυψαν ότι κατάφερα και τους έκλεψα σε ένα στικάκι 32GB, όλα τα μυστικά από το γραφείο του διευθυντή από την απόρθητη στρατιωτική βάση του Roswel (area 51) σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα μου.
Κάθε φορά έπρεπε να γυρίζω το κεφάλι μου για να βλέπω τους πυραύλους και τις οβίδες που εκτόξευαν εναντίον μου και έπρεπε να τις αποφεύγω.
Μια, δυο, τρεις, σαράντα, εβδομήντα, ε, κάπου μία ρουκέτα τα κατάφερε και με χτύπησε στην πίσω ρόδα με αποτέλεσμα το ωστικό κύμα της έκρηξης να με πετάξει εκατό μέτρα ψηλά και όταν έπεσα κάτω, άρχισα να τρέχω με τα πόδια, αλλά καμιά 30αριά χιλιόμετρα παρακάτω με φτάσανε και με συνέλαβαν.
Μετά συνέλαβαν και την ομάδα μου οι οποίοι δεν άντεξαν τα βασανιστήρια και τα ομολόγησαν όλα.
Εγώ όμως όχι, δεν τους είπα που έκρυψα το στικάκι.
Μετά από 2 χρόνια περίπου άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και δέχτηκε να γίνει ανταλλαγή αιχμαλώτων.
Έτσι οι δικοί μας τους δώσανε μερικά φορτηγά με κρητική κάναβη κι εκείνοι επέστρεψαν εμάς γιατί μας σιχάθηκαν.

Ε λοιπόν αν είχα το κράνος με το καθρεπτάκι, θα έβλεπα πίσω και θα απέφευγα εκείνη τη ρουκέτα και δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά.

Υ.Γ.
Παρά τα βασανιστήρια ποτέ δεν τους είπα ότι το στικάκι το αγόρασα από το e-σοπ σε προσφορά του Crazy sundays.

Reaction score
51

Γεια ρε Μιχάλη με τα ωραία κατασκοπευτικά σου!! :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.969

Βέβαια η δράση αρχίζει μετά το 65ο λεπτό.
Μέχρι τότε θυμίζει "χτυποκάρδια στο Μπέβερλι χιλς"

Reaction score
5

Ελπίζω να μη βρουν τη δικαιολογία κάποιοι να ξηλώσουν τους καθρέπτες τους στα μηχανάκια
Τους ξηλωμένους λες;
Δεν τους πέταξα φυσικά, τους έχω στο ''μέρος'' (σικ)...
Έναν για να σπάω τα σπυριά κι έναν για να τσεκάρω το μαλλί από πίσω αν πετάει...

Reaction score
50

Δεν ξέρω αν θα το προτιμούσα.
Στο κράνος έχω άλλες προτεραιότητες.
μπορεί να γίνει τρεντ και να βάλουν και οι άλλοι, οπότε είναι καλή εξέλιξη

μα μου κόβουν 3χλμ τελικής ρε Γιάννη :111: , να μην τους βγάλω???? :410:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.484

Ε τότε πέσε ''ψαράκι''! :410:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Πρέπει να είναι φοβερό αξεσουάρ για τη μηχανή.
Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να βλέπεις πίσω.

Θυμάμαι που έτρεχα με 330 χλμ/ώρα με τη μηχανή μου (ΖΖR1100) στα βουνά της ερήμου της Νεβάδας επειδή με κυνηγούσαν 8 περιπολικά, 6 Hammer, 14 μοτοσυκλέτες και 4 ελικόπτερα για να με συλλάβουν, επειδή ανακάλυψαν ότι κατάφερα και τους έκλεψα σε ένα στικάκι 32GB, όλα τα μυστικά από το γραφείο του διευθυντή από την απόρθητη στρατιωτική βάση του Roswel (area 51) σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα μου.
Κάθε φορά έπρεπε να γυρίζω το κεφάλι μου για να βλέπω τους πυραύλους και τις οβίδες που εκτόξευαν εναντίον μου και έπρεπε να τις αποφεύγω.
Μια, δυο, τρεις, σαράντα, εβδομήντα, ε, κάπου μία ρουκέτα τα κατάφερε και με χτύπησε στην πίσω ρόδα με αποτέλεσμα το ωστικό κύμα της έκρηξης να με πετάξει εκατό μέτρα ψηλά και όταν έπεσα κάτω, άρχισα να τρέχω με τα πόδια, αλλά καμιά 30αριά χιλιόμετρα παρακάτω με φτάσανε και με συνέλαβαν.
Μετά συνέλαβαν και την ομάδα μου οι οποίοι δεν άντεξαν τα βασανιστήρια και τα ομολόγησαν όλα.
Εγώ όμως όχι, δεν τους είπα που έκρυψα το στικάκι.
Μετά από 2 χρόνια περίπου άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και δέχτηκε να γίνει ανταλλαγή αιχμαλώτων.
Έτσι οι δικοί μας τους δώσανε μερικά φορτηγά με κρητική κάναβη κι εκείνοι επέστρεψαν εμάς γιατί μας σιχάθηκαν.

Ε λοιπόν αν είχα το κράνος με το καθρεπτάκι, θα έβλεπα πίσω και θα απέφευγα εκείνη τη ρουκέτα και δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά.

Υ.Γ.
Παρά τα βασανιστήρια ποτέ δεν τους είπα ότι το στικάκι το αγόρασα από το e-σοπ σε προσφορά του Crazy sundays.
Μιχαλη θεος!:107:
Ιδου και το επιμαχο video :111:
http://vimeo.com/38591304

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.969

Φοβερό!! :142: :142:

Από ποια ταινία είναι; Δεν την έχω δει και θέλω.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Mικρου μηκους ταινια ειναι, δεν εχει αλλο!:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.484