Pre amp για tsakiridis artemis

Reaction score
126
Υπαρχει καποιος που τα εχει ακουσει με αξιολογο προενυσχητη??
Τα ππαιζω με παθητικο τσακιριδη σοφια αλλα το αποτελεσμα ακουγεται λιγο μουντο για τα γουστα μου

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Pre amp για tsakiridis artemis

δεν πας μεχρι τους Τσακιριδη να τους ακουσεις με Alexander?

Reaction score
372

Γιάννη, όπως ξέρεις παίζω τα Artemis με προ-ενισχυτή Alexander και το αποτέλεσμα (για τα δικά μου) γούστα δεν είναι καθόλου μουντό.

Βέβαια τόσο οι Artemis όσο και ο Alexander που έχω, έχουν δεχθεί όλες τις βελτιώσεις που προτείνουν οι Αφοι Τσακιρίδη, (πυκνωτές λαδιού, καλωδιώσεις, βύσματα κ.λπ.). Επίσης χρησιμοποιώ λάμπες ΚΤ-120 στους τελικούς.
Οι διαφορά με τα απλά μοντέλα είναι σημαντική!!

Εγώ θα σου έλεγα να ακούσεις τον Alexander με καλά υλικά (βεβαιώσου ότι είναι το νέο μοντέλο με τους 3 μετασχηματιστές).

Αν θέλεις μπορείς να ακούσεις το σετ στο σπίτι μου με 2 διαφορετικά ηχεία για να βγάλεις ένα συμπέρασμα.

Reaction score
3.972

Στα Αρτεμάκια η αλλαγή μτσχστών με ποιοτικότερους κάνει τη διαφορά, παρά πυκνωτές - βύσματα κλπ.
Με τους μτστές που φοράει δώρο-άδωρο οι ΚΤ-120 αφού δεν μπορεί το μηχανάκι να εκμεταλλευτεί την ποιότητα αυτών των λυχνιών, αλλά και την ισχύ τους.

Reaction score
372

Στα Αρτεμάκια η αλλαγή μτσχστών με ποιοτικότερους κάνει τη διαφορά, παρά πυκνωτές - βύσματα κλπ.
Με τους μτστές που φοράει δώρο-άδωρο οι ΚΤ-120 αφού δεν μπορεί το μηχανάκι να εκμεταλλευτεί την ποιότητα αυτών των λυχνιών, αλλά και την ισχύ τους.
Πολύ σωστά.
Στα δικά μου είναι αλλαγμένοι και οι μετασχηματιστές.

Reaction score
1.788

Μιλατε για τους εξοδου ; η για τους τρφοδοσιας;

Για να παιξουν τα Αρτεμακια τις kt-120 χρειαζονται ποιο στιβαρο τροφοδοτικο !!! και στην χαμηλη ταση [νηματα]και στην υψηλη!!
Τωρα αν οι εξοδου μπορουν να παιξουν τις kt-120 ..............ποτε δεν θα παρεις τα μεγιστα !!!!!!!!

Reaction score
9

Κατά την άποψή μου ο λαμπάτος προενισχυτής δεν είναι απαραίτητος όταν ο τελικός είναι λαμπάτος. Ο παθητικός είναι η σωστότερη λύση αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η πηγή και τα ηχεία. Υποθέτω ότι ο Artemis είναι στρωμένος σωστά?

Reaction score
1.788

http://www.aca.gr/index/forums/fgr/diy1?row=1307 δες εδω λεπτομερειες. και ψαξε για κατι παρομοιο.
δηλαδη λιγο κερδος ,χαμηλη αντισταση εξοδου, και υψηλη gm!!! διαβασετο ολο το ποστ απο το λινκ, εγω ακουσα τους παλιους ΗΛΕΚΤΡΑ να απογειωνονται!

Reaction score
3.972

Μιλατε για τους εξοδου ; η για τους τρφοδοσιας;

Για να παιξουν τα Αρτεμακια τις kt-120 χρειαζονται ποιο στιβαρο τροφοδοτικο !!! και στην χαμηλη ταση [νηματα]και στην υψηλη!!
Τωρα αν οι εξοδου μπορουν να παιξουν τις kt-120 ..............ποτε δεν θα παρεις τα μεγιστα !!!!!!!!
Ooυ γιες Τακούλη αρχιμάστορα!!

Όπως τα λέγεις εισίν!

Τα Αρτεμάκια(και γω κάτοχος είμαι), πριν εισβάλλουν οι Κινέζοι, ήταν υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσεις με λαμπίτσες και καναν μεγάλες εκπλήξεις όταν μάτσαραν σε κανα σουπερ ντουπερ σύστημα.

Και για να μη γίνομαι άδικος, σήμερα πωλούνται 5 κατοστάρικα, ήτοι 2,5 έκαστο μονομπλόκ!!
Μια χαρά στέκονται δίπλα στους Κινεζόπουλους!!

Πόσο κάνουν 4 μτσ/στές καλοί, ξέρετε? ?Τροφοδοσία, λάμπες, κουκουρουκουμουτσουτσατσαλα...μια χαρά τον χρεώνουν οι Τσακιρίδιδες!

Για να παίξουν όμως πραγματικά καλά, αυτό που κρατάς αναντικατάστατο είναι το σασί.

Άν δεν το πολυψάχνεις, άστα όπως είναι και βάλε προ με λάμπα, στερεά, υγρά, αέρια, ότι θες, όχι όμως παθητικό.

Καλύτερα κατευθείαν στο Dac, αν εχει volume.

Reaction score
249

οι καινουριοι αρτεμις δεν εχουν 1,5 χιλιαρικο;
΄η ειναι οι βελτιωμενοι με αυτη την τιμη;
το 09-10 που ρωτησα τοσο μου φαινεται πως μου ειπαν

Reaction score
126

Η αληθεια ειναι οτι οι αρτεμις παιζουν πολυ ομορφα για τα χρηματα τους και νομιζω οτι κινεζικη αντιστοιχης τιμης δεν τους πλησιαζουν σε αποδοση,τωρα το προβλημα μου με τον παθητικο ειναι περισσοτερο το βυνιλιο που ακουγεται αψυχο και μουντο ενω αντιστοιχα με λαμπατο προ(αλεξανδρο) ηταν γεματο με καταπληκτικες μεσαιες σε αντιθεση με το cd που παιζει καλητερα με παθητικο,μηπως η λυση θα ηταν ενα λαμπατο phono stage???
Σας ευχαριστω

Reaction score
240
και γω τις ειχα για αρκετο καιρο μαζι με το phono του Τσακιριδη (Διας) στου οποιου την εξοδο ειχα βαλει ποτενσιομετρο ALPS.
Τις δουλευα με ηχεια 2 δρομων χωρις καποιο προβλημα αλλα τελικα τις πουλησα σε ενα φιλο μαζι μετα ηχεια και αγορασα τους Achilles με τα Full Range ηχεια του Τσακιριδη!
Ο φιλος που τις εχει τωρα τις δουλευει με τον αλεξανδρο του Τσακιριδη!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON