ηχεια για το σετ της cary slp98-V12i

Reaction score
2
Απάντηση: ηχεια για το σετ της cary slp98-V12i

σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερων στο θεμα !!!
τα 802 ειναι ακριβα και δεν θα ηθελα να χασω την ταξη Α του cary αλλα το οτι μπορεις να γερασεις μαζι τους ειναι για μενα ολα τα λεφτα με μπονους την εμφανιση (το εξεταζω!!!)
τα μοντελα που εχω ακουσει της triangle εχουν εκεινο το χαρακτηρα ψηλα που δεν μου αρεσει
Τα pbn montana eps-2 που εχω και αλλου διαβασει πολλα δεν μπορω να τα φανταστω πως ειναι...αλλα πρεπει να τα δω και απο κοντα και να τα ακουσω
Τα magnepan μου αρεσουν αλλα να τα ακουω στους αλλους :)
τα Tannoy μου φαινονται λιγο αδεια ψηλα αν και περνουν τουιτερ
για τα klipschorn μου αρεσει η ιδεα του all time classic ηχειου αλλα δεν τα εχω ακουσει ποτε
Τελος τα ηχεια που θα ηθελα ειναι τα wilson εστω τα cub αλλα ως τωρα μονο τα φανταζομαι
και το χαμηλο του cary θα μπορουσα να το αλλαξω μονο με το χαμηλο ενος SET TUBE AMP. :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.026

αν σου αρέσουν τα κλιπσχορν, και μπορείς να τα βολέψεις σε 2 γωνιές στο δωμάτιο, χτύπα τα.

κι είσ' ωραίος!

Reaction score
12

50 watt τριοδικά και θα τον γυρίσεις ultralinear για να οδηγήσεις ντε και καλά B&W;; Αν είναι δυνατόν.. Καλή επιλογή το zingali, ακόμα καλύτερη κάποιο Horning.. Εννοείται προσωπική άποψη.Πειραματίσου με ακροάσεις στην τριοδική λειτουργία.

Reaction score
8

Καλημερα , σαν κατοχος Cary (SLP-05 & CAD211AE) θα σου προτεινα εαν το κοστος ειναι αποδεκτο απο εσενα τα Monitor Audio PL300 που παιζουν καταπληκτικα με λαμπες και δη Cary!
Τωρα New Or Used εξαρταται απο το budget σου , παντως για τα 802 το ξεχνας και απο θεμα οδηγησης γιατι θα τον ρουφηξει χαλαρα το τερας!!
Τωρα απο αποψη αισθητικής/Κατασκευης μονο τα καλυτερα εχω να πω για την ακριβη σειρα της Monitor Audio .
Μια ακρόαση θα σε πεισει ( Ηχοεκφραση η Μενδρινο) .Και εγω ηθελα το 802 αλλα οταν ειδα οτι ηταν αδηφαγο απο τυχη περασα απο ηχοεκφραση και ακουσα τα MA PL300 με Audio Note και επαθα πλακα!
Το σετ των Cary που εχεις ειναι απο τα καλυτερα και θεωρω οτι αξιζει προσεκτικης ερευνας για καλο ηχείο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515