Τα Αμερικάνικα Bluray είναι πάντα καλύτερα από τα ευρωπαϊκά/ελληνικά;

Reaction score
2
Καλησπέρα.
Ήθελα να ρωτήσω κάτι με αφορμή το Jurassic park που ήθελα να αγοράσω και ψάχνω πληροφορίεςς για το ποιά είναι η καλύτερη version.
κάπου είδα να λένε ότι το αμερικάνικο bluray έχει υψηλότερο video bitrare ενώ πχ. το αγγλικό μικρότερο.
Αυτό γίνεται γιατί στο αμερικάνικο υπάρχουν μόνο 3 γλώσεες ενώ στο αγγλικό περισσότερες (6) με αποτέλεσμα να συμπιέζεται πιο πολύ η ταινία για να φτάσει ο χώρος.
Κοιτάω το ελληνικό BLuray και έχει περίπου 12-13 γλώσσες!!

Αυτό σημαίνει ότι η καλύτερη αγορά είναι πάντα τα αμερικάνικα;

Γιατί στα international releases όσο να'ναι, πάντα βάζουν πολλές γλώσσες για να πιάνουν πολλές χώρες..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Δεν νομίζω ότι είναι συχνά έτσι. Συνήθως δεν έχουν διαφορά.

Προσωπικά πήρα το Αγγλικό τσίγκινο.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Τα Αμερικάνικα Bluray είναι πάντα καλύτερα από τα ευρωπαϊκά/ελληνικά;

Υπάρχουν πολλες παράμετροι που παίζουν ρόλο, από μόνο το υψηλό bitrate δεν χαρακτηρίζει την ποιότητα της εικόνας.
Μόνο με άμεση σύγκριση μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Y

Yiannis_B

Guest

...τα bitrates (και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του ήχου και της εικόνας) πληρώνονται μαζί με όλα τα άλλα δικαιώματα, οπότε η εταιρεία που βγάζει σε μια χώρα ένα BD κάνει ότι πιστεύει ότι την συμφέρει....

τα bitrates δεν είναι το μόνο τεχνικό κριτήριο....

...έχω τρελαμένο φίλο που αγοράζει το BD δύο φορές από άλλη χώρα γιατί το ένα έχει καλύτερο ήχο και το άλλο καλύτερη εικόνα...:609:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Re: Απάντηση: Τα Αμερικάνικα Bluray είναι πάντα καλύτερα από τα ευρωπαϊκά/ελληνικά;

...έχω τρελαμένο φίλο που αγοράζει το BD δύο φορές από άλλη χώρα γιατί το ένα έχει καλύτερο ήχο και το άλλο καλύτερη εικόνα...:609:
Έχει δύο players? Το ένα συνδεδεμένο στην TV και το άλλο στο AV Receiver? Και πατάει συγχρόνως play? :142::142:

Reaction score
2

...τα bitrates (και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του ήχου και της εικόνας) πληρώνονται μαζί με όλα τα άλλα δικαιώματα, οπότε η εταιρεία που βγάζει σε μια χώρα ένα BD κάνει ότι πιστεύει ότι την συμφέρει....
Οπότε σίγουρα τα αμερικάνικα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τα ελληνικά!:116:

Τώρα δεν ξέρω σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά..

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ και με τα Ρώσικα που παίρνω, είμαι πολύ ευχαριστημένος! :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ