Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
ναι όριο δεν Υπάρχει...δυσκολοστηστο σαμπ, κουλο* θα ελεγε κανεις που του κοβει,
οσα ναναι , volume δεν εχει ?
μεγιστο ? στα σαμπ δεν υπαρχει μεγιστο, οσο θες χωνεις ,
εγω σε σκαρτα 30 τμ εχω 4 κλιπσακια , και 1 svsαισιο, και δεν θαλεγα οχι σε αλλα 2 κλιπσακια.....................
να το πάω λίγο παρακάτω...Τελικά ρε Αργύρη, πες μας ξεκάθαρα: σου αρέσει το svs? Σε ικανοποιεί στον χώρο σου? Προτιμάς αυτό ή τα Klipsch?
Τελικά ρε Αργύρη, πες μας ξεκάθαρα: σου αρέσει το svs? Σε ικανοποιεί στον χώρο σου? Προτιμάς αυτό ή τα Klipsch?
κανε λιγη υπομονη......δεις διαβασεις ακρως ενδιαφεροντα πραματα...........να το πάω λίγο παρακάτω...
Αν ήταν να έχεις στον χώρο σου ένα και μοναδικό sub ποιο θα ήταν το klipsch ή το svs;
σκέφτεσαι κάποιο από τα 2? :138:Τελικά ρε Αργύρη, πες μας ξεκάθαρα: σου αρέσει το svs? Σε ικανοποιεί στον χώρο σου? Προτιμάς αυτό ή τα Klipsch?
Tι λες μωρέ;!παμε λοιπον
το sv ειναι 56,5 cm
με μια ταβλα 60αρισε
και με μια οθονη (ενα τετοιο σαμπ μαλλον παει πακετο με μεγαλη εικονα) στους 80 ποντους ,
μας μενουν 20 σκαρτοι ποντοι για το κεντρικο
Svsπαμε λοιπον
το sv ειναι 56,5 cm
με μια ταβλα 60αρισε
και με μια οθονη (ενα τετοιο σαμπ μαλλον παει πακετο με μεγαλη εικονα) στους 80 ποντους ,
μας μενουν 20 σκαρτοι ποντοι για το κεντρικο
και οταν λεμε κεντρικο ενοουμε κατι το σοβαρο.....
αρα η οθονη παει και αλλο πιο ψηλα....ετσι δεν ειναι.....
εκτος βεβαια αν βαλουμε το σαμπ καπου <αλλου> .......
και μιας και ειναι πληθωρικα εκδηλωτικο θα λεμε να το σαμπακι μας.............
Σαφως και συμπαθω το sv αν δε , δεν θα το αγοραζα, εξαιρετικη η συνεργασια του του με τα κλιπς, ..........
Bάζεις το κεντρικό πάνω απ την οθόνη.Ή οριζόντιο μπροστά απο το sub.Ή ακόμα καλύτερα κάθετα μπροστά απ το sub.ΟΧΙ μωρε
αλλα αν πρεπει να μπει ΕΚΕΙ σωνει και καλα* τι κανεις ?
*αλλου δεν εχει χωρο.....δεν παιζει καλα αλλου.......τοσα ωραια προβληματα που συμβαινουν στον πραγματικο κοσμο
ight ram ?
.......Μετα απο καμποση σκεψη (μια βδομαδα μου πηρε), καταφερα και εβαλα τα ηχεια οπως ηθελα, δεν λεω καλη περιπτωση το ενα σαμπ πανω στο αλλο,Σήμερα στου argi.
![]()
Πρώτη τοποθέτηση.
![]()
Δεύτερη τοποθέτηση.
Έπονται πολλές ακόμη! :105: