Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Reaction score
249
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

θελει βυσμα απο usb σε σειριακη;
βλεπω ομως μερικη διαφωνια ως προς τα αποτελεσματα
νομιζετε οτι αυξηθηκε η ευκρινεια του μετα την επεμβαση;
οσο αφορα το 3d πολυ καλα τα λετε, αν δεις ενα καλο δε σε παιρνει να το δεις σε 2d κι ασε τους αλλους να λενε οτι δε με ενδιαφερει το 3d

Reaction score
0

Θελει καλωδιο usb(στο pc) που να καταληγει σε mini usb(πισω απο τον pj υπαρχει μια βιδα που την λυνεις και υπαρχει σε αυτην την θεση).
Τωρα για το αποτελεσμα(διαβασε στο link που εχω δωσει πιο πανω για να δεις τι λενε και οι ξενοι ) στο 2d εγω ειδα διαφορα προς το καλυτερο,οσο για το 3d στα περισσοτερα ηταν το ιδιο εκτος απο το A Very Harold & Kumar Christmas (3D) που σε καποια φαση πετανε αυγα στον πρωταγωνιστη και αυτην την φορα τιναχτηκα γιατι ηρθανε πιο κοντα απο την αλλη φορα :)))).

Reaction score
0

Θελει καλωδιο usb(στο pc) που να καταληγει σε mini usb(πισω απο τον pj υπαρχει μια βιδα που την λυνεις και υπαρχει σε αυτην την θεση).
Τωρα για το αποτελεσμα(διαβασε στο link που εχω δωσει πιο πανω για να δεις τι λενε και οι ξενοι ) στο 2d εγω ειδα διαφορα προς το καλυτερο,οσο για το 3d στα περισσοτερα ηταν το ιδιο εκτος απο το A Very Harold & Kumar Christmas (3D) που σε καποια φαση πετανε αυγα στον πρωταγωνιστη και αυτην την φορα τιναχτηκα γιατι ηρθανε πιο κοντα απο την αλλη φορα :)))).
Οσο για το 3d και σε ταινιες που δεν βγαινουν πραγματα εξω ιδιατερα ,μονο η γυαλαδα που δινει λες και γυριζεται διπλα σου το εργο φτανει(οποιος δει το imax under the sea και δεν του βγει η γλωσσα εμενα να μην με λενε γιαννη).
Και ολα αυτα με sbs και με μηχανημα που εχει εξοδο hdmi 1.3,εδω το demo που δινω στην προηγουμενh σελιδα που ειναι απο την lg και σε mpeg4 πιανεις τα πραγματα που ερχονται καταπανω σου.
Sorry για τα 2 ποστ μπερδευτηκα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Αν όντως ισχύει αυτό που λες για την αλλαγή στα χρώματα (πιο ζεστά?), τότε πώς κράτησε τις παλιές ρυθμίσεις? Υποψιάζομαι ότι θα θέλει πάλι καλιμπράρισμα.

Reaction score
0

Πριν το κανω εβαλα το warhorse (το οποιο ειχα δει)και επικεντρωθηκα σε σκηνες με φυση πανω απο 30 λεπτα μαζι με αλλους 2 φιλους μου μετα το update μου κρατησε της παλιες ρυθμισεις αλλα η εικονα ηταν πιο γλυκεια πιο ζωντανη (χαχαχα πιο ζεστη)υπηρχε μια πιο καλυτερη κινηση.
Οσο για το καλιμπραρισμα εχεις δικιο γιατι τωρα διαβασα αυτο
The settings stay the same, BUT the colors will have a huge change in the projector after the Update.
So those settings don't mean anything after the Update.
That means that your projector need to be calibrated again.
The picture has much more Red in it now.
The projector is smoother indeed.
I got from FW 100 to FW104, so to me I see a difference.

Reaction score
15.548

τι λε ρε Γιαννη.....!!!!!!

......τα καταφερε μετα απο 5 μηνες να τανεβασει.......:105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δεν ήταν σε mood τελευταία ο Μανωλιος...πήρε μπρος όμως...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Kαλησπερα παιδια... προσπαθω να παρω τα μεγιστα απτο προβολι μου οσο μπορω βεβαια... εβαλα τις βασικες ρυθμισεις και τα rgb settings που λεει εδω ( http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/calibration.php ) και η ιριδα οff. πιστευετε οτι μπορω να αλλαξω καποιες τιμες ωστε ναχω ακομα καλυτερη εικονα;

Υ,Σ. H iριδα δεν εχω ιδεα τι κανει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλησπερα παιδια... προσπαθω να παρω τα μεγιστα απτο προβολι μου οσο μπορω βεβαια... εβαλα τις βασικες ρυθμισεις και τα rgb settings που λεει εδω ( http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/calibration.php ) και η ιριδα οff. πιστευετε οτι μπορω να αλλαξω καποιες τιμες ωστε ναχω ακομα καλυτερη εικονα;

Υ,Σ. H iριδα δεν εχω ιδεα τι κανει.
Αν πληρώσει κάποιον επαγγελματία να στον ρυθμίσει ναι.
Οτιδήποτε άλλο και να κάνεις,όχι,εκτός και αν αγοράσεις ένα φωτόμετρο και αρχίσεις να τον ρυθμίζεις μόνος σου.
Μόνο τα λευκά και τα μαύρα μπορείς να φέρεις διαβάζοντας αυτό.(το οποίο να το κάνεις).
Οι ρυθμίσεις που είδες αφορούν το συγκεκριμένο κομμάτι προβολέα,που πυροβολεί στην συγκεκριμένη οθόνη,στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Η ίριδα ρυθμίζει το φως που βγαίνει απ τον προβολέα σου(χονδρική εξήγηση).

Reaction score
15.548

και βεβαια υπαρχουν τα σωστα settings για τον προβολεα σου.........!!!!!!

ΕΔΩ

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Σχετικα με την ιριδα, σε απολυτο σκοταδι αποσταση θεασης-οθονης 4 μετρα, προτεινεται να ειναι ανοιχτη η ιριδα (νορμαλ/fast) ή κλειστη;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

xαχαχα παιδια οσον αφορα τον Calibrator (με C κεφαλαιο) εννοειται οτι θα με επισκεφτει αλλα θα πρεπει να κλεισω 100 ωρες λειτουργιας του προβολεα πρωτα και λογω φορτουεργασιας αργουν να κλεισουν αυτες,οποτε μεχρι τοτε ειναι το θεμα τι κανουμε,πως θα παρουμε τα μεγιστα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Επισης, εχει επιλογες cinema,normal κτλ και ο bluray player μου (Panasonic 320).
Nα το βαλω και εκει cinema οπως και στον επσονα ή να μη τα πειραξω καθολου αυτα του bluray player?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Σχετικα με την ιριδα, σε απολυτο σκοταδι αποσταση θεασης-οθονης 4 μετρα, προτεινεται να ειναι ανοιχτη η ιριδα (νορμαλ/fast) ή κλειστη;
Χονδρικά: η ίριδα λειτουργεί σαν φωτοφράκτης στις σκοτεινές σκηνές, ώστε να δίνει καλύτερο μαύρο, ενώ ανοίγει στιε φωτεινές ώστε να περνάει όλο το φως. Έτσι έχουμε συνολικά μεγαλύτερο contrast.

Δοκίμασε τη λειτουργία της σε σημεία όπου υπάρχει εναλλαγή φωτεινών και σκοτεινών σκηνών, και αποφάσισε αν θέλεις να λειτουργεί ή όχι. Σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσεις ότι με τη χρήση της υπάρχει αυξομείωση της φωτεινότητας των υπότιτλων. Άλλους δεν τους απασχολεί προκειμένου να έχουν καλύτερο μαύρο, άλλοι πάλι (όπως εγώ) ενοχλούνται από αυτό.

Reaction score
1

Φυσικά όταν μιλάμε για ενόχληση υποτίτλων, εννοούμε για τις περιπτώσεις που οι υπότιτλοι πέφτουν σε πολύ σκοτεινό έως μαύρο background...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Παιδια στον 9000W καθε φορα που ανοιγω τον προτζεκτορα να δω ταινια πρεπει να κλεινω τον πομπο του wireless hdmi και να τον ξανανοιγω. απτο ον/οφ που εχει. Αλλιως δε μου κλειδωνει.
Και σε σας ετσι ειναι;

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065

Παιδια στον 9000W καθε φορα που ανοιγω τον προτζεκτορα να δω ταινια πρεπει να κλεινω τον πομπο του wireless hdmi και να τον ξανανοιγω. απτο ον/οφ που εχει. Αλλιως δε μου κλειδωνει.
Και σε σας ετσι ειναι;

Κανονικά θα πρέπει κάθε φορά που κλείνεις τον προβολέα να κλείνεις και τον πομπό.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Ααααα μαλιστα,οποτε θα το κανω ετσι, φχαριστωωω!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Αααα εχω αλλη μια ερωτηση. με το που ανοιξω τον προτζεκτορα ειναι μια πολυ πρασινη μια πολυ κοκκινη η εικονα. για 1-2 λεπτα και μετα στρωνει. ειναι φυσιολογικο αυτο;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas