Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Ακόμα και έτσι ΔΕΝ θα εμπόδιζε κάποιον να κάνει δοκιμή τις ρυθμίσεις κάποιου άλλου...
ΔΕΝ έγραψα ότι δεν μπορείς ή δεν πρέπει να δοκιμάσεις τις ρυθμίσεις κάποιου άλλου, απλά επισήμανα ποια είναι η πραγματικότητα.
Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις άλλων δεν σημαίνει ότι θα πάρεις καλό ή ιδανικό αποτέλεσμα, σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις αλλαγές για να τις προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Δεν καταλαβαίνω το νόημα της χρήσης των ρυθμίσεων κάποιου άλλου, από τη στιγμή που 99,9% θα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στον δικό μας προβολέα. Προτιμότερο (αλλά και πάλι όχι σωστό) θα ήταν να ρυθμίσουμε τον προβολέα σύμφωνα με τα γούστα μας.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Φιλε ρωταω συγκεκριμενα για την Vogels VPC 545 γιατι τη βρηκα σε αγγελια 50 ευρω ολοκαινουργια. και επειδη ειμαι αρκετα ζορισμενος οικονομικα κοιταω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος να γλυτωσω οτι μπορω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Οριακά πρέπει να κάνει. Η βάση είναι για προβολείς μέχρι 10kg, και ο προβολέας σου είναι 9,5.

Reaction score
8.349

Ακόμα και έτσι ΔΕΝ θα εμπόδιζε κάποιον να κάνει δοκιμή τις ρυθμίσεις κάποιου άλλου...
συμφωνω με τους προλαλησαντες,αλλα φου επιμενεις εδω ειναι καποιες ρυθμισεις.

http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/calibration.php

o 5010 ειναι ο 9000 στην αμερικη.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Reaction score
249

προβολεας πασπαρτου
εγω τον εχω για 8,5 κιλα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Και αλλού τον δίνουν 8, 8,2, 8,5kg.....:139:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Xmmm οκ θα παρω καμια πιο γερη βαση τοτε.

Reaction score
1

συμφωνω με τους προλαλησαντες,αλλα φου επιμενεις εδω ειναι καποιες ρυθμισεις.

http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-5010/calibration.php

o 5010 ειναι ο 9000 στην αμερικη.
Thanks... Θα τις δοκιμάσω το βράδυ. Πάντως με μια πρώτη ματιά διαφέρουν αρκετά από τις δικές μου...

Reaction score
0

Ενα πολυ καλο demo απο την lg το κατεβασα απο το you tube με το dvd video soft και ας ειναι mp4 ειναι παραπολυ καλο το συνιστω ανεπιφυλακτα http://www.youtube.com/watch?v=m30eyDv3250
Επισης ειδα το hugo και το avatar σε sbs και ηταν παρα πολυ καλα το μονο προβλημα αν ξερει καποιος το happy feet two δεν ειχε κατι ιδιατερο σε 3d βαθος το περιμενα καλυτερο.

Reaction score
0

Εχω τον Epson 5000 κανω προβολη σε 110 ιντσες με 1.0 gain απο τα 4,5 μετρα εχω καλη φωτεινοτητα
αλλα ηλθε η ωρα να αλλαξω μηχανακι
ο 9000 ειναι αρκετα φωτεινοτερος ωστε να με καλυψει για την ιδια αποσταση
138 ιντσες 16/9 με 1.2 gain
H να κοιταξω για τον 7000 η τον Χ30
Βασικο μου μελημα ειναι να καλυψω τις ιντσες μου το 3Δ δεν με πολυενδιαφερει

Reaction score
0

Το firmware 104 εφτασε για τον 5010(ο 9000 στην αμερικη)καποιοι με epson 9000 kai 9000w το βαλανε και δουλευει μια χαρα ,αλλοι θα περιμενουνε οταν ερθει (αν ερθει )η ευρωπαικη εκδοση.
ftp://ftp.epson.com/drivers/epson14639-FW104.zip
Αυτο ειναι το λινκ για οποιον ενδιαφερεται απλα θα τον αναγνωρισει σαν epson 5010 h epson 8000 το pc που θα ενωσετε που παρεμπιπτωντος πρεπει ναναι μεχρι xp(η να ειναι windows 7 και να τρεχει σε mode windows xp).
Εγω θα το κανω αυριο το βραδυ οποτε θα δημοσιευσω το αποτελεσμα.
Εγω τα διαβασα εδω αν θελει καποιος περισσοτερες πληροφοριες http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1399426&page=9

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Τι παραπανω δινει παιδια το νεο firmware?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Α και μια αλλη ερωτηση για τον Επσονα... υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που μπορει να κανει καποιος για να εχει πιο "κινηματογραφικη" εικονα;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.729

Α και μια αλλη ερωτηση για τον Επσονα... υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που μπορει να κανει καποιος για να εχει πιο "κινηματογραφικη" εικονα;
Θα με κάνεις να διαφημίσω τον καλιμπράτορα.......

Reaction score
0

Πριν απο μια ωρα το εβαλα ειναι πολυ ευκολο το μονο που θελει ειναι usb2 αν το τρεξεις μεσα σε xp.
Καμια ρυθμιση δεν χαθηκε (δεν ξερω βεβαια αν τον εχετε καλιμπραρει).
Οι εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες καταρχην εγω ειχα το 101 οποτε αμεσως εφτιαξε η αρχικη οθονη που παντα εγερνε λιγο κι ας δεν τον ειχες κουνησει πριν.
Super resolution kai auto iris ειναι πιο εμφανη τα αποτελεσματα τωρα αν τα αλλαζεις και παντα προς το καλυτερο ,και η κινηση στην ταινια ειναι πιο ομαλη και τα χρωματα στο 2d πιο ζεστα.
Οποτε στο 2d θα δειτε διαφορα προς το καλυτερο ,τωρα στο 3d κατι ειδα λιγακι αλλα οχι κατι ιδιατερο(hugo-avatar-tenten αψογα ηταν πριν αψογα ειναι και τωρα) αν και στο forum που διαβαζα αυτα που λεει το firmware 104 στο 3d οτι βελτιωνεται τα ειδανε αρκετοι.
Αυτα τα νεα μου, οτι καινουριο μαθω θα το ποσταρω.Τωρα για μενα με αυτο το firmware κι με 1 σωστο calibration απο 1 ειδικο το μηχανημα θα πεταει σε 3d με διαφορα απο ολα τα αλλα ,και οταν λεμε 3d λεμε για αλλη διασταση ,ανθρωποι που δεν το θελανε με παρακαλανε να βλεπουμε μαζι οτι εργο αξιζει σε 3d (χτες ειδα το underworld πολυ καλο 3d) και οσο για το 2d, κι αν υπολειπεται αυτο θα ειναι σε λεπτομερειες απο τα ιδια η ακριβοτερα σε τιμη μηχανηματα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Παιδια update στο firmware ποσο ευκολο ειναι να γινει;

Reaction score
1

Το pdf αρχείο αν ακολουθήσεις κατά γράμμα είναι αρκετά εύκολο.

Προσωπικά δεν είδα και μεγάλη διαφορά σε σχέση πάντα με την εικόνα. Είχα πρώτα το fw 101 σε 9000W προβόλι. Είδα ελαφρώς λίγο διαφορετικά χρώματα. Καλύτερα ... χειρότερα, δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Εκεί που σαφώς υπήρξε διόρθωση ήταν στην ρύθμιση super resolution. Στο θέμα της ίριδας μάλλον πήγε προς το χειρότερο, σύμφωνα πάντως με αυτό που είχα συνηθίσει στο fast.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas