Προτάσεις για 3d τηλεοράσεις 40 ιντσών και άνω.

Reaction score
3
Καλησπέρα σας ψάχνω να αγοράσω μια 3d τηλεόραση 40 ιντσών και άνω και θέλω να γνωρίζω τα εξής ΠΡΙΝ προβώ στην αγορά της.

01. Εννοείτε να μπορεί να αναπαράγει άνετα mkv(Και όχι μόνο...) απλά και 3d
02. Να μπορεί να αναπαράγει 3d υπότιτλους ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ 2D SRT αρχεία όπως στα κλασικά mkv αρχεία.
03. Να υποστηρίζει mpeg4 για τα ψηφιακά κανάλια αν και πλέον όλες οι 3d το υποστηρίζουν
04. Τι να προτιμήσω led ή lcd ή oled και γιατί?
05. Να κοστίζει το πολύ μέχρι 550-600 ευρώ
06. Να είναι τουλάχιστον 100khz αν όχι περισσότερα
07. Να παρέχεται υποστηρίξει μεσώ firmware update τουλάχιστον για 1 χρόνο από την ίδια την samsung
08. Αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει full hd 3d ταινίες και όχι τις απλές κλασικές 3d που έχουν τη μισή ανάλυση απ' ότι τα κλασικά bluray 3d disc.
09. Υποστήριξη ενσύρματου αν όχι ασυρμάτου δικτύου.
10. Να μπορώ να δω ταυτόχρονα δυο διαφορετικά κανάλια με 2 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιά

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια μάρκα/μοντέλο από προσωπική του εμπειρία ας μου τα υπέρ και τα κατά της.

Εγώ προσωπικά προτιμώ τις εταιρίες
01. Samsung
02. Philips

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Προτάσεις για 3d τηλεοράσεις 40 ιντσών και άνω.

Δεν έχω δει κάποιο μοντέλο να υποστηρίζει όλα αυτά που ζητάς ειδικά στο κοστολόγιο που θέτεις.
Αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι περισσότερο,be my guest.

Ειδικά το 10 νομίζω ότι μόνο κάποιες ακριβές φιλιπς και LG το υποστηρίζουν και πάλι μόνο απ τις hdmi εισόδους και όχι για τηλεοπτικό σήμα(συγκεκριμένα για gaming).

Οled δεν υπάρχουν ακόμα στην αγορά.

Reaction score
3

Νομιζω το 10 ειδικα το κανουν σχεδον ολες οι 3d tv και εκτος αυτου υπαρχουν μοντελα που εχουν σχεδον ολα σε μια τηλεοραση και στη τιμη που ψαχνω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Για βάλε τα μοντέλα να τα δούμε

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Η σειρά D είναι η περσινή οπότε δεν ξέρω που υπάρχει σε στοκ.
Εξ αυτών μόνο απ την 6750 και πάνω έχεις full hd σε 3d.Άρα είσαι σίγουρα εκτός οικονομικού ορίου.
Η σειρά E είναι η φετινή,αλλά δεν έχει τύχει να δώ καμία απο κοντά ούτε ξέρω αν διόρθωσαν το θέμα με την ανάλυση του 3d στις χαμηλές σειρές(δλδ κάτω απ την 7000).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Νομιζω το 10 ειδικα το κανουν σχεδον ολες οι 3d tv και εκτος αυτου υπαρχουν μοντελα που εχουν σχεδον ολα σε μια τηλεοραση και στη τιμη που ψαχνω.
Αυτό το ξέρεις από τις προδιαγραφές ή απλά το έχεις ακούσει;
Δεν βλέπω κάποια TV να το γράφει στις προδιαγραφές της..

Reaction score
3

Οποιος εχει την συγκεκρημενη τηλεοραση(Samsung ue40d6000) ή καποια αλλη 3d tv εχω φτιαξει ενα rar αρχειο με 4 1λεπτα βιντεακια με διαφορετικο τροπο ενσωματοσης των 3d υποτιτλων για να μου πειτε αν αναγνωριζει ή οχι η τηλεοραση τους υποτιτλους....
Ας μου στειλει ενα μυνημα να του πω το λινκ γιατι δεν ξερω αν επιτρεπετε απο τους κανονες του φορουμ...

Reaction score
3

Προσθέστε και αυτό το μοντέλο UE40ES6100
καθώς αύξησα το όριο τιμής στα 700 ευρώ.

Reaction score
173

Θα σου ελεγα για την LG LM670S αλλα σε ανεβαζει σε κοστος. Εκτος απο το (10) που δεν εχω δοκιμασει ακομη, ολα τα αλλα τα κανει και μαλιστα με τροπο που δεν περιμενα.

Στειλε το αρχειο...

Reaction score
3

Copy - paste απο αλλο φορουμ που στην ουσια με ρωταγε σχεδον τα ιδια με εσενα ενα παιδι.

Φιλε ΔΕΝ παιρνω lg με τη καμια την εχω πατησει τρελα με το service τους που ηταν εποιηκος ΑΘΛΙΟ η τηλεοραση μετα απο 1 μηνα απο την αγορα της πηγε στο service 6 φορες και καθε φορα ερχοταν με αλλο προβλημα πισω αντικαταση της δεν μου εκαναν και ουτε επιστροφη χρηματων.
Οταν ομως εκανα επωνυμη καταγγγελια στο ινστητουτο καταναλωτων με πηρε η ιδια η lg και με ρωταγε τη θελω να κανουν για να μην συνεχισω την καταγγελια και εννοειτε ζητησα τα λεφτα μου πισω τα οποια και μου εδωσαν τις επομενες 3 μερες σε τραπεζικο λογαριασμο κατι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Επομενως οπως καταλαβες για εμενα ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ LG....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Aπ το δικό μας φόρουμ:

Έτσι, για να λέμε και τα καλά.

Είχα ένα monitor 24άρι LG για 2.5 χρόνια.
Μια μέρα, προ ενός μήνα περίπου, άρχισε να βγάζει καπνούς.
Του έβγαλα το ρεύμα, και το άφησα στην άκρη. Δεν το ξανακοίταξα, και πριν το πετάξω, είπα να ψάξω για απόδειξη αγοράς, και τη βρήκα.
Βλέπω 3ετή εγγύηση, και λέω wtf, ας πάρω ένα τηλ.

Μίλησα λοιπόν με LG, και για να μην πολυλογώ, με 2 τηλέφωνα και ένα email, κανονίστηκε και μου έφεραν καινούριο monitor, σπίτι μου, χωρίς χρέωση.
Χωρίς ΚΑΝ να με ρωτήσει κάποιος τί βλάβη έχει ή γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Ετοιμαζόμουν για ερωτήσεις, τύπου πως προκλήθηκε η βλάβη, ή/και να κάνουν τους κινέζους ότι φταίει το ρεύμα στο σπίτι μου.
Έλεος, μπορεί να ήμουν nubias, να μην είχα το monitor καν στο ρεύμα. Αλλά η LG, έτσι απλά, μου έφερε καινούριο και πήρε πίσω το καμμένο.

Αν είναι να αγοράσω αύριο πχ ένα νέο monitor, γίνεται να πάρω κάτι άλλο από LG;
Όχι δε γίνεται.

Εύγε, το support της εταιρίας είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Reaction score
3

Τι να σου πω ρε φιλε ισως ημουν ο γκαντεμης της υποθεσης και δεν μου καναν ουτε αντικατασταση της τηλεορασης ουτε τιποτα παρα μονο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.961