Με μια ματια...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Με μια ματια...

21 Jump Street

7,4/10 δικαιώς καθότι πρόκειτε για μια εξαιρετικά καλογυρισμένη σύγχρονη ματιά της δημοφιλούς σειράς.
Cudos και στην εμφάνιση έκπληξη τριών ''παλαιών' ονομάτων.
Πάρα πολύ καλή εικόνα και αντίστοιχος ήχος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855

Σου άρεσε δηλαδή;
Φτουουου και την είχα έτοιμη για σήμερα! :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δες και τις 2 βρε.Θα περάσεις διασκεδαστικά και με ελάχιστο fast forward,ειδικά στο Wrath.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Με μια ματια...

Ως φιλμ είναι μια τεχνολογική επίδειξη απο άποψη στο τι μπορεί να κάνει το Hollywood εφόσον υπάρχει budget.
ακόμη και τα εφέ της κάπως καρτουνίστικα ήταν.Πιο πολύ μου άρεσε από το πρώτο(δεν γίνοταν αλλιώς),αλλά και πάλι τίποτα σπέσιαλ.

Το 21 Jump Street μου άρεσε πολύ που το είδα στις αίθουσες και προχτες στο σπίτι.Πολύ γέλιο.
Για το Project X μαζευτήκαμε σπίτι παρέα με μπύρες φαγητά και λοιπά και γουστάραμε πολύ.Μεγάλη καφρίλα.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Reign of fire.

Ειχα να το δω χρονια αλλα στο Home theater μου που τοδα ηταν σαν αλλη ταινια. ΦΟΒΕΡΟΣ ηχος και ωραια εικονα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Ιρλανδία-Ισπανία. Καλό παιχνίδι, πολλά γκολ και εξαιρετική εικόνα.:105:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Safe house.
Ωραιος ο Washington και ο αλλος ο πιτσιρικας δε θυμαμαι τονομα του. Γενικα ωραια ταινιουλα περασε ευχαριστα η ωρα αλλα μερικες φορες κατι...κατι... κατι τουλειπε... δεν εντοπισα ακομα τι ομως.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Safe house.
αλλα μερικες φορες κατι...κατι... κατι τουλειπε... δεν εντοπισα ακομα τι ομως.
Η ένταση στους διαλόγους:116:

Reaction score
1

21 Jump Street

7,4/10 δικαιώς καθότι πρόκειτε για μια εξαιρετικά καλογυρισμένη σύγχρονη ματιά της δημοφιλούς σειράς.
Cudos και στην εμφάνιση έκπληξη τριών ''παλαιών' ονομάτων.
Πάρα πολύ καλή εικόνα και αντίστοιχος ήχος.
Αυτά δεν λέγονται βρε ούτε σε spoiler..:617:

Reaction score
1

iron sky

Δεν ξέρω αν έχει μιλλήσει κανείς για την ταινία αυτή...

Ευχάριστη έκπληξη ,μπλακ χιούμορ και δράση σε ενα σενάριο περίεργο αφού αγγίζει πολλές κατηγορίες ταινιών σε μια. 2 ώρες οπτικής απόλαυσης.
Εικόνα αναφοράς , μόνο σε DLP βέβαια :116:(προειδοποιώ, η σκονοθετική άποψη είναι κιτρινίζουσα ,μάλλον λόγω σελήνης..)

ήχος δεν γνωρίζω ,παίζω πάντα τόσο, ώστε να μην ξυπνήσω την Μάγια που κοιμαται όταν εγώ βλέπω ταινίες αυτού του είδους:116: ,και φυσικά το αγαπημένο ηλικιωμένο ζευγάρι απο πανω, που ακούει ακόμη και το κλικ που κάνει το on/off κουμπί του ενισχυτή και χτυπάει με σκουπόξυλο το πάτωμα...:620: (την άλλη μέρα τα ακούω κιόλλας μαζί με την καλημέρα που θα ανταλάξουμε)
Συγνώμη ,άλλα κάπου έπρεπε να πω το πόνο μου...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

Πωωωωω, gStriftos, τι μου το θυμισες και εκανα μεγαλες προσπαθειες να το ξεχασω!!!!!!

Reaction score
249

το iron sky μου φανηκε απιστευτα γελοιο

edit για tegonik
λες να φταιει που το ειδα σε epson :135:

σημ2 ναι ηταν σκονοθετικη αποψη
εμπασε σκονες ο dlp και τα βλεπες κιτρινα
:135:

Reaction score
1

το iron sky μου φανηκε απιστευτα γελοιο

edit για tegonik
λες να φταιει που το ειδα σε epson :135:

σημ2 ναι ηταν σκονοθετικη αποψη
εμπασε σκονες ο dlp και τα βλεπες κιτρινα
:135:
1)απαντάς μόνος πιο κάτω γιατί σου φάνηκε γελοίο ,έτσι είναι
2)Ναι :205:
3):141:

Reaction score
249

Νικο δε πιστευω να θιχτηκες
το εγραψα για να γελασουμε λιγο
(για τον επσον μιλαω και τον δικο σου, η ταινια οντως ηταν για τα πανηγυρια-αποψη μου)

σημ πιστευω πως ηταν δικαιη η αντιδραση σου στο αλλο θεμα αλλα δε χρειαζεται να φυγεις κι απ το forum

Reaction score
1
και βέβαια δεν θίχτηκα βρε...χιούμορ έκανα και γω..(βέβαια αν ξαναπείς γελοία ταινία που μου άρεσε...τότε...:617:):116:
(Το ίδιο αν ξαναπείς λέξεις όπως Μητσοτάκης ,epson ,κ.τ.λ):116:

Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο..αυτό είναι στην αντίληψη του καθενός...και έχει και τεράστιες δόσεις υποκειμενικότητας .Το θέμα είναι οτι αν θίγεται η αξιοπρέπεια σου και ρητώς σου αναφέρουν "είσαι ανεπιθύμητος και σήκω φύγε" ,τότε δεν έχεις άλλον δρομο πλήν της ειρηνικής αποχώρησης.
Το να καθήσεις και να προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας είναι άσκοπο, όταν κάποιος έχει ήδη αποφασίσει για το ποιός και τι είσαι.
Για τον Κεφάλα π.χ είμαι κάποιος, που με έβαλαν κάποιοι, να τη σπάσω εδω μέσα σε κάποιους, και δεν διστάζει να το διαλαλεί δημόσια.
Για τον Αρβανιτάκη είμαι κάποιος που τρολάρει σε οποιαδήποτε λέξη αναρτώ εδώ μέσα.
Πιάσε τ'αυγό και κούρεφτο δηλαδή..

Επειδή πλέον στη ζωη μου δεν έχουν μείνει και πολλά όρθια, πλην της αξιοπρέπειας μου ,δεν μου αρέσει να αμφισβητείται και να βάλεται ,ακόμη και αν αυτό γίνεται σε ένα forum.

ευχαριστώ πάντως για την κατανόηση :605:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
The Yellow Sea.

Καλογυρισμένο και απίστευτα βίαιο Κορεάτικο. Αν ήταν λίγο πιό δεμένο θα του έβαζα 8, τώρα 7.

Αν ήταν Αμερικάνικο, θα άρεσε πολύ στον Alex.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv