Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Νέο μέλος....δηλαδή "νέο-νέο", τύπου πίπίνι δεν το λες, απλά από οτι βλέπω έλειπε απο την Ελληνική αγορά.
Και επειδή είναι και DLP, δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Τώρα οι σοφότεροι θα πουν "ποιά DLP μωρέ;" Εδω ρέει το "Ντίρλα" και το "ΕλΕςΝτι" ποτάμι ως το γόνατο, που να γυρίσει πίσω..... Τίποτα κόλυβα καλύτερα;
Κοιτάξτε να δείτε: τα παίρνω αργά τα γράμματα. Αργά και με το στανιό!
Αλλά οταν τα μάθω......με ξέρετε.
Σάμπως δεν θυμάστε πότε ανακαλυψα τα CRΤ;
Ωσπου να μάθω να καλιμπράρω στις γωνίες το Scheipleflug όλοι το γυρίζανε στα ψηφιακά.
Βράχος όμως ο Βάγγος. CRT εχω ακόμη σπίτι μου.
Φουλ του Runco στην εταιρία, αλλά τον 9άρη μου στο σπίτι. Συμπαθάτε με. Ετσι είμαι.
Τώρα στη περασμένη ISE 2011 τον Φλεβάρη βρήκα τον καλό φίλο Holger που "μετακόμισε" γενικός διευθυντής ΕΜΕΑ στη Vivitek και μου τραβαγε το μανίκι να δω τα "μοντελάκια" του.
"Τι να δω ωρε Holger μετα τα Runco που με κακόμαθες" του έλεγα και αρνήθηκα.
Ενα χρόνο μετα, αντε πάλι τα τραβήγματα νίκησε και είδα.
Τι είδε ο Λάμπρου;
Πραγματικά εξαιρετικά DLPάκια και τιμή.....απίστευτη.
Τι να κάνω μου αρέσουν τα DLP, τα βρήκα και φθηνά....αντιστέκομαι δύσκολα. :119:
Και επειδή είναι και DLP, δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Τώρα οι σοφότεροι θα πουν "ποιά DLP μωρέ;" Εδω ρέει το "Ντίρλα" και το "ΕλΕςΝτι" ποτάμι ως το γόνατο, που να γυρίσει πίσω..... Τίποτα κόλυβα καλύτερα;
Κοιτάξτε να δείτε: τα παίρνω αργά τα γράμματα. Αργά και με το στανιό!
Αλλά οταν τα μάθω......με ξέρετε.
Σάμπως δεν θυμάστε πότε ανακαλυψα τα CRΤ;
Ωσπου να μάθω να καλιμπράρω στις γωνίες το Scheipleflug όλοι το γυρίζανε στα ψηφιακά.
Βράχος όμως ο Βάγγος. CRT εχω ακόμη σπίτι μου.
Φουλ του Runco στην εταιρία, αλλά τον 9άρη μου στο σπίτι. Συμπαθάτε με. Ετσι είμαι.
Τώρα στη περασμένη ISE 2011 τον Φλεβάρη βρήκα τον καλό φίλο Holger που "μετακόμισε" γενικός διευθυντής ΕΜΕΑ στη Vivitek και μου τραβαγε το μανίκι να δω τα "μοντελάκια" του.
"Τι να δω ωρε Holger μετα τα Runco που με κακόμαθες" του έλεγα και αρνήθηκα.
Ενα χρόνο μετα, αντε πάλι τα τραβήγματα νίκησε και είδα.
Τι είδε ο Λάμπρου;
Πραγματικά εξαιρετικά DLPάκια και τιμή.....απίστευτη.
Τι να κάνω μου αρέσουν τα DLP, τα βρήκα και φθηνά....αντιστέκομαι δύσκολα. :119: