Ενεργά ηχεία για ....ελεύθερο camping!

Y

Yiannis_B

Guest
Ο Αύγουστος δεν είναι μακριά ..και λέω να στριμώξω στο πορτμπαγκάζ αυτή την φορά και κανά-δυό ενεργά ηχεία μπαταρίας ....το θέμα δεν το κατέχω, και κάθε γνώμη θα ήταν χρήσιμη.

Απαιτήσεις:

1. Κόστος μέχρι 400 ευρώ συνολικά, είτε πάρω ένα ηχείο, είτε δύο. (πόσα να πάρω?)

2. Βάρος κάθε ηχείου μέχρι 20 κιλά γιατί θα το ζαλωθώ για κανένα χιλιόμετρο μες στις κροκάλες και τα κατσάβραχα....

3. Υψηλής ευαισθησίας, κατά προτίμηση με ενεργά cross και ενισχυτές τάξης D. (για να αντέχει η μπαταρία)

4. Ανθεκτικά σε ...αμμοθύελλες, χωρίς pot και πολλές εισόδους (ένα καρφί φτάνει για το ipod...)

5. Το ιδανικό θα ήταν οι μπαταρίες (αν περιέχονται μέσα στο ηχείο), να είναι 12βολτες και αποσπώμενες για να μπορώ να τις φορτίζω....

6. Εναλλακτικά, τι γνώμη έχετε για inverter 12Vdc σε 230Vac, οπότε κάνω το κουμάντο μου για μπαταρίες και παίρνω ενεργά PA στα 230V.....

7. Δεν τα θέλω για πάρτι, θα ακούω από 2-3 μέτρα ....Jazz! ....αλλά θα ήθελα παρόμοιες εντάσεις με αυτές που ακούω στο σπίτι μου ....από τα ATC τα 20ρια π.χ.. άντε τα 7ρια ..:116:

Να κάτι που βρήκα ....για να πάρετε μια ιδέα ...(αν και έχει docking station και πολλά κουμπάκια ...δεν θα την βγάλει καθαρή...)

Alesis Transactive Mobile

http://www.thomann.de/gr/alesis_transactive_mobile.htm

...άντε και του χρόνου .....προβόλι IP54 και καραβόπανο στο κεδρόδασος...:135::135:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Ενεργά ηχεία για ....ελεύθερο camping!

...πριν βγάλετε συμπεράσματα για το αν θα ενοχλώ τους γύρω μου....εκεί που κατασκηνώνω δεν υπάρχει ψυχή....και δεν ακούω σε τρελές εντάσεις....

...ίσως ακόμη και ένα ανθεκτικό docking station να έκανε την δουλειά....αρκεί να έχει τουλάχιστον 4ιντσα....

Y

Yiannis_B

Guest

...θα πέσει μελέτη.....:116:

....λίγο λεπτεπίλεπτα τα κόβω.....τι θα κάνω με τις...αμμοθύελλες ???

Y

Yiannis_B

Guest

...είναι δηλαδή πιο ανθεκτικά από ένα Zeppelin Air?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

...είναι δηλαδή πιο ανθεκτικά από ένα Zeppelin Air?

Eιλικρινά δεν ξέρω , σίγουρα όμως το Kicker παίζει καλύτερα.Τα έχω ακούσει και τα δύο.

Υ.Γ.Τι κάθομαι και γράφω , ενώ πουλάω παρόμοια πράγματα...

Y

Yiannis_B

Guest

...και παίρνεις τρία Kicker στην τιμή του Zeppelin....:116:

Y

Yiannis_B

Guest

...πάντως το ιδανικό θα ήταν ένα σύγχρονο boombox με βαθμό προστασίας IP54....:116:

....μάλλον πέρασαν αυτές οι εποχές και ήρθε η γενιά των ακουστικών....

...και αυτό ήταν ωραίο μηχάνημα στην εποχή του....

και τώρα βγάζουν ένα....

http://cdn.jvc.pl/boomblaster/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef