Καλώδια ηχείων απο Amazon Γερμανίας (???)

Reaction score
1.277
Να θέσω ως δεδομένο οτι θέλω καλώδιο ηχείων μήκους 30μέτρα,διατομής 2 x 4mm²,χαλκό μόνο.

Εχω βρει στο Γερμανικό Αμαζον κάτι κουλούρες οι οποίες είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές (μισή τιμή σε σχέση με Ελλάδα)..Αξίζουν?Εχει αγοράσει κανείς κάτι απο αυτά?

http://www.amazon.de/Lautsprecherka...r_1_19?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1340734456&sr=1-19

Στο σύστημα μου έχω τώρα ένα καλώδιο χαλκού που αν πας να στρίψεις τις τρίχες για να τις σφηνώσεις στη μπόρνα αυτές θρυμματίζονται και επίσης έχουν μαυρίσει.Πως θα ξέρω λοιπόν αν αυτές οι κουλούρες είναι κάτι παρόμοιο?
Τέλος πόσο χρεώνουν τα μεταφορικά οι Αμαζόνες?

Επίσης είδα τα ίδια καλώδια σε Oehlbach,Inakustik πολύ ακριβότερα,μήπως είναι καλύτερα?

Reaction score
29.776
Απάντηση: Καλώδια ηχείων απο Amazon Γερμανίας (???)

Αν το καλώδιό σου είναι μαύρο απο μέσα και θρυματίζεται μάλλον είναι πολυκαιρισμένο καμμένο.
Σίγουρα δεν κάνει καλή επαφή.Αν δεν θες να πάρεις κάτι απο δω , πάρε αυτά απο το αμαζον , δεν είναι κακή η τιμή τους και σίγουρα δεν θα είναι πολυκαιρισμένα.
Για μεταφορικά ρώτα τους.

Reaction score
152

Να θέσω ως δεδομένο οτι θέλω καλώδιο ηχείων μήκους 30μέτρα,διατομής 2 x 4mm²,χαλκό μόνο.
http://www.amazon.de/Lautsprecherka...r_1_19?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1340734456&sr=1-19
ξερεις σε τι awg αναλογουν αυτα?

Για μεταφορικά ρώτα τους.
πως κανεις μια ερωτηση στο αμαζον;
δεν εχω βρει καπου μια τετοια φορμα....

Reaction score
29.776

Σε 2χ4 καρρέ.

Για τα μεταφορικά κοιτάς στο προϊόν που σε ενδιαφέρει.Στο συγκεκριμένο λέει 27.99 +0,99 το λέει δίπλα για μεταφορικά.

Reaction score
122

Πρέπει να γραφτείς και να βάλεις διεύθυνση και πιστωτική για να σου δείξει τα μεταφορικά στο τελευταίο βήμα πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για το καλώδιο που θες τα μεταφορικά είναι 13,90 για Αθήνα.:123:

Reaction score
122

Μπορείς να γραφτείς και στο amazon.uk και μετά να κάνεις login στο amazon.de με τα ίδια στοιχεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS