Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.486
Απάντηση: Re: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";
Ένα άλλο σενάριο είναι να μην γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έχει συμβει διότι δεδομένης της ευθύτητας, της τιμιότητας και της ειλικρίνειας που τον διακρίνει, θα μας είχε πει ήδη ο ίδιος τον λόγο της ποινής του. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, πρόκειται περί ποινής.
Νομίζώ πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε παρέμβει ήδη.Δε νομίζω πάντως ότι είναι άτοπο να ρωτάμε ως απλά μέλη για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένου ότι μιλάμε για το Γιάννη που κυριολεκτικά σκίζεται για το forum και είναι απ' τα πιο δίκαια και καλοπροαίρετα άτομα που - προσωπικά τουλάχιστον - έχω γνωρίσει διαδικτυακά. Θέλω να πω δεν πιστεύω ότι ρωτάει κανείς με πρόθεση να κουτσομπολέψει, αλλά από ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια αν δε θέλει ο ίδιος, οπότε πάω πάσο. Εντάξει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, πάντως είναι κρίμα να υπάρχει πιθανότητα να μην τον ξαναδούμε στο forum.
Ένα άλλο σενάριο είναι να μην γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έχει συμβει διότι δεδομένης της ευθύτητας, της τιμιότητας και της ειλικρίνειας που τον διακρίνει, θα μας είχε πει ήδη ο ίδιος τον λόγο της ποινής του. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, πρόκειται περί ποινής.
Μιλάμε για τον Δημητρόπουλο άρα αυτή θα ήταν μια σωστή επισήμανση αν μιλούσαμε για έναν οποιονδήποτε άλλο.Πολύ σωστή επισήμανση!