Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Status
Not open for further replies.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Δε νομίζω πάντως ότι είναι άτοπο να ρωτάμε ως απλά μέλη για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένου ότι μιλάμε για το Γιάννη που κυριολεκτικά σκίζεται για το forum και είναι απ' τα πιο δίκαια και καλοπροαίρετα άτομα που - προσωπικά τουλάχιστον - έχω γνωρίσει διαδικτυακά. Θέλω να πω δεν πιστεύω ότι ρωτάει κανείς με πρόθεση να κουτσομπολέψει, αλλά από ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια αν δε θέλει ο ίδιος, οπότε πάω πάσο. Εντάξει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, πάντως είναι κρίμα να υπάρχει πιθανότητα να μην τον ξαναδούμε στο forum.
Νομίζώ πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε παρέμβει ήδη.
Ένα άλλο σενάριο είναι να μην γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έχει συμβει διότι δεδομένης της ευθύτητας, της τιμιότητας και της ειλικρίνειας που τον διακρίνει, θα μας είχε πει ήδη ο ίδιος τον λόγο της ποινής του. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, πρόκειται περί ποινής.

Πολύ σωστή επισήμανση!
Μιλάμε για τον Δημητρόπουλο άρα αυτή θα ήταν μια σωστή επισήμανση αν μιλούσαμε για έναν οποιονδήποτε άλλο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μιλάμε για τον Δημητρόπουλο άρα αυτή θα ήταν μια σωστή επισήμανση αν μιλούσαμε για έναν οποιονδήποτε άλλο.

Το συμπέρασμα είναι δικό σου , ή γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Το συμπέρασμα είναι δικό σου , ή γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω?
Εννοείς αν γνωρίζω κάτι που δεν γνωρίζείς ή αν γνωρίζω κάτι που δεν γνωρίζεις ότι γνωρίζω?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756
Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.649

Ο Γιάννης το έχει δει το θέμα. Νομίζω ότι αν το κρίνει απαραίτητο θα γράψει.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ο Γιάννης το έχει δει το θέμα. Νομίζω ότι αν το κρίνει απαραίτητο θα γράψει.
Κι εκείνος που έφτιαξε την κατηγορία "Τζιοβάνης".
4 'ατομα μπορούν να το κάνουν αυτό. ο Defkalion, ο Ακρατόπουλος, ο Amberjack και ο Ανδρέας Κ.
Σωστά?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.649

Ή εκείνος που έφτιαξε την κατηγορία "Τζιοβάνης".
4 'ατομα μπορούν να το κάνουν αυτό. ο Defkalion, ο Ακρατόπουλος, ο Amberjack και ο Ανδρέας Κ.
Σωστά?
Κοίτα προβληματισμοί λίγες ώρες πριν τις διακοπές! :116:

Reaction score
2

Το θεμα μαλλον ειναι πιο σοβαρο απ οσο ηθελα να πιστευω.
Αν δεν ηταν , ο Δημητροπουλος θα ειχε απαντησει κ ο Νικ
θα απαντουσε διαφορετικα στα ποστ του.
Βεβαια ο Νικ με τον Δημητροπουλο εχουν φιλικη σχεση κ εκτος φορουμ κ μπορει να
μιλουν στο τλφ για πραγματα που δεν γνωριζουμε σχετικα μ το θεμα αυτο.
Ξερω κ γω , αυθαιρετα συμπερασματα βγαζω , απο ενδιαφερον βεβαια κ οχι για κουτσομπολιο
ή περιεργεια.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Κι εκείνος που έφτιαξε την κατηγορία "Τζιοβάνης".
Σωστά?
Sorry που παρεμβαίνω, απλά επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου, εγώ δεν έχω κάνει κάτι επ'αυτού, ούτε γνωρίζω το παραμικρό επί του θέματος, γενικά δεν γνωρίζω και πολλά για την κοινότητα, απλά βοηθάω τεχνικά.

Reaction score
5

Μπαίνω στη διαδικασία να γράψω δυο πράγματα για το απαράδεκτο γεγονός, αφού έχω βάσιμες υποψίες οτι εγώ στάθηκα η αφορμή και νιώθω πολύ άσχημα γι΄αυτό απέναντι στο φίλο Giovanni.

Eίμαι σχεδόν σίγουρος πως κι ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση που συζητιέται η -κακά τα ψέμματα- δημόσια διαπόμπευσή του σε μέλη κι επισκέπτες, για τον απλό λόγο οτι είναι το θύμα σ΄αυτή την ιστορία κι όχι ο θύτης, ο οποίος θα ήθελε λογικά, να μην γνωστοποιηθεί απολύτως τίποτα.

Και η βάση που στηρίζω τις υποψίες μου είναι η ταύτιση κάποιων απόψεων που εξέθεσε σ΄ένα νήμα που παραφέρθηκα, χαρακτηρίζοντας συντονιστή κι έλαβα ban 7 ημερών που έληξε προχτές.
Το επίμαχο είναι εδώ.
Μια λεπτομέρεια μη ορατή δημόσια και αρκετά ανεξήγητη (τουλάχιστον σε μένα), είναι οτι δεν έφαγα την ποινή αποβολής στο ποστ με την ύβρη ''ζώον'' (ύβρις επιπέδου βαρύτητας δημοτικού σχολείου, τέλος πάντων) αλλά στο προηγούμενο επειδή μίλησα για τσίπα!!!

Δεν έχω παράπονο για την αποβολή. Σίγουρα υπέπεσα σε παράβαση των κανονισμών και μου άξιζε.
Μόνο που μου έκανε εντύπωση πως εκεί που διάβαζα πμ υπερσυντονιστή (Giovanni) με warning για ύβρη-χαρακτηρισμό συντονιστή, ήρθε κι ένα δεύτερο από τη Διαχείριση με το ban σε λάθος ποστ κατά την άποψή μου....
Ίσως να φταίει και η ταχύτητα που πέφτουν τα μπαν, αφού η ''τσίπα'' θεωρήθηκε βαρύτατη προσβολή (ή τουλάχιστον βαρύτερη)

Το ατυχέστερο της υπόθεσης είναι βέβαια οτι επενέβη ο Giovanni που θεώρησε σωστό όπως κάνει πάντοτε, να κρατήσει ισορροπίες μη προβαίνοντας σε ''μιά κι όξω'' ban.
Πράγμα που δεν συνηθίζει αφού έχει ακούσει (ή καλύτερα τον έχουν λούσει), με σεντόνια χαρακτηρισμών πριν αποβάλει κάποιον.
Μέχρι σχιζοφρενή, παρανοϊκό τον έχουν χαρακτηρίσει ή ακόμα προσβάλλοντας την επαγγελματική του ιδιότητα, ''επικίνδυνο για τα παιδιά μας'' και άλλα πολλά, τι να πρωτοθυμηθώ...
Σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν στο χρονικό διάστημα του συμβάντος τόσοι υπεύθυνοι να επιληφθούν.
Για να είμαι ειλικρινής εγώ περίμενα ο θιγμένος συντονιστής ν΄αντιδράσει πρωτίστως ή και άλλοι ανώτεροί του. Δεν γνωρίζω γιατί το μπαλάκι έπρεπε να το πάρει ο Giovanni.
Μήπως φταίνε κι αυτές οι απόψεις ή και γούστα που μας δένουν σε κάποια θέματα; (aka μηχανάκια και τέτοια)

Kατάλαβα πως μαζεύτηκαν πολλές λεπτομέρειες και του δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα και γι' αυτό kai του οφείλω ένα τεράστιο συγνώμη που η συμπεριφορά μου τον εξέθεσε σε τέτοιες άσχημες συνέπειες, δίνοντας τροφή σε ''συνεργάτες'' του να τον ρεζιλεύουν με τέτοιο τρόπο, αφήνοντας άρωμα παρασκηνίου.
Δεν του αξίζει.
Giovanni συγνώμη.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μια μικρή παρέμβαση.
Το ban στον The Mav , έπεσε για τον 2ο χαρακτηρισμό.Το λέω γιατί έχω κι εγώ εμπλοκή.

Συνεχίστε.

Reaction score
5

Μια μικρή παρέμβαση.
Το ban στον The Mav , έπεσε για τον 2ο χαρακτηρισμό.Το λέω γιατί έχω κι εγώ εμπλοκή.
Όχι. Για το προηγούμενο ποστ μου έφαγα την αποβολή.
Σας στέλνω ένα screenshot του pm που έλαβα και αναφέρει την ποινή και λεπτομέρειες γιατί μάλλον δεν θυμόσαστε σωστά...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Όχι. Για το προηγούμενο ποστ μου έφαγα την αποβολή.
Σας στέλνω ένα screenshot του pm που έλαβα και αναφέρει την ποινή και λεπτομέρειες γιατί μάλλον δεν θυμόσαστε σωστά...
Μην παιδεύεσαι.
Μάλλον λόγω ταχύτητας.
Προσωπικά ''ζήτησα'' την τιμωρία σου για το ''ζώον''.

Reaction score
5

Μην παιδεύεσαι.
Μάλλον λόγω ταχύτητας.
Προσωπικά ''ζήτησα'' την τιμωρία σου για το ''ζώον''.
Δεκτόν.
Εξηγήστε μου τότε σας παρακαλώ.
Επειδή ο Giovanni κινείται σε ταχύτητες που μπορεί ν΄αποφύγει λάθη, είναι λόγος διαπόμπευσης;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Υποθέτω ότι η πλατφόρμα ενημερώνει το κάθε μπαν από που προέρχεται. Άρα η απορία μου εστιάζεται στο γιατί δέχθηκε το περιβόητο μπαν αφού δεν βρήκα κάτι μεμπτό στα κείμενά του στο φόρουμ. Επίσης προς τι η κοροιδία στο πρόσωπό του με τη δημιουργία κατηγορίας συντονιστών (Τζιοβάνης).
Οφείλει ο δημιουργός των δυο λαθών να μιλήσει.

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Εκτός βέβαια αν δε θέλει ο ίδιος, οπότε πάω πάσο.
Νομίζώ πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε παρέμβει ήδη.
Συμφωνώ, πιο πολύ το έγραψα σα γενικότερη άποψη, αλλά εφόσον έχει διαβάσει το θέμα, φαντάζομαι θα το σταματούσε ο ίδιος αν τον ενοχλούσε.

Ένα άλλο σενάριο είναι να μην γνωρίζει ούτε ο ίδιος τι ακριβώς έχει συμβει διότι δεδομένης της ευθύτητας, της τιμιότητας και της ειλικρίνειας που τον διακρίνει, θα μας είχε πει ήδη ο ίδιος τον λόγο της ποινής του.
Λόγω ακριβώς αυτών των χαρακτηριστικών του πιστεύω ότι δεν παρεμβαίνει. Το να μη γνωρίζει το θεωρώ απίθανο.

Τέλοσπάντων, ό,τι και να λέμε είναι κρίμα μια τέτοια αντιμετώπιση απέναντι στο Γιάννη, πολύ κρίμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Η κατηγορία που είδατε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει λόγω τεχνικής φύσεως που αφορούσε αποκλειστικά την Σ.Ο. και Δ.Ο.,υπό της απόψεως ότι δεν έπρεπε να είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη. Δυστυχώς δεν κλικαρίστηκε ένα πεδίο και βγήκε στον αέρα.Όλοι κάποια στιγμή μπορούν να κάνουν κάποιο λάθος.
Ναι,είχε σχέση με μία ποινή που επεβλήθη,δεν ήταν όμως κοροϊδευτική η σημασία της.Το γιατί επεβλήθη η ποινή είναι,προς το παρόν,θέμα της Δ.Ο. και Σ.Ο.

Kατανοητά;

Reaction score
2.053

Ρε παιδιά είμαστε στο πιο δημοκρατικό site που έχει υπάρξει και όλο βρίσκετε κάτι για να γκρινιάζετε! ήμαρτον! Τελικά η πολύ Δημοκρατία βλάπτει!

Reaction score
7

Η κατηγορία που είδατε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει λόγω τεχνικής φύσεως που αφορούσε αποκλειστικά την Σ.Ο. και Δ.Ο.,υπό της απόψεως ότι δεν έπρεπε να είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη. Δυστυχώς δεν κλικαρίστηκε ένα πεδίο και βγήκε στον αέρα.Όλοι κάποια στιγμή μπορούν να κάνουν κάποιο λάθος.
Ναι,είχε σχέση με μία ποινή που επεβλήθη,δεν ήταν όμως κοροϊδευτική η σημασία της.Το γιατί επεβλήθη η ποινή είναι,προς το παρόν,θέμα της Δ.Ο. και Σ.Ο.

Kατανοητά;
Μετά από 2 μέρες που το thread είναι στον αέρα, ξαφνικά προέκυψε θέμα τεχνικής φύσεως :114: ...Yeah Right!!!!
Αυτό το τόοοοσο δημοκρατικό site που κάποιοι ευαγγελίζεστε με πάθος κιόλας, θυμίζει την δημοκρατία των ΜΜΕ στην Ελλάδα που γελοιοποιούν και φιμώνουν οτιδήποτε είναι ενάντια στις απόψεις και τα συμφεροντά τους.
Πάντα με "πηγαδάκια" λειτουργούσε εδώ το όλο σύστημα οπότε δεν μου κάνει και τρελή εντύπωση... άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που έχω πάψει από καιρό να ασχολούμαι ενεργά με το Avsite.

Αλλά και πάλι για ένα περιστασιακό μέλος σαν εμένα ή τον Β, Χ, Ψ πιστεύω πως πραγματικά δεν του καίγεται καρφί αν αποκλειστεί ή θιχτεί από ένα Forum όταν πάνω σε κάποιο thread παρεκτραπεί η συζήτηση... Για έναν συντονιστή όμως που τόσα χρόνια έχει δείξει την αφοσιωσή του στο forum και πάντα βοηθούσε με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ντροπή να ρεζιλεύεται με ηλίθιους τίτλους και να τον βγάζουν στο περιθώριο τόσο εύκολα και τόσο απλά σαν να τον γνώρισαν χτές. Η αχαριστία στο μεγαλείο της...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Haters gonna hate.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online