- Reaction score
- 433
Απάντηση: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
Πουλιουνται φίλε μου στην τιμη που είπα 400 πακέτο.Ένας φίλος
Πουλιουνται φίλε μου στην τιμη που είπα 400 πακέτο.Ένας φίλος
εχω και κοτερο παμε μια βολτα?!Έχουν και φούσκωμα.
...
Θες να σου βάλουμε και σως μήπως;H αγγελια θα κλεισει όπως εχω ζητήσει από το βράδυ ή θα λεει ο καθε @αυλιάρης την λαλακεια του?
πω πω ρε φιλε πρωι πρωι δεν έχεις να κανεις καμια δουλεια? μεροκάματο δεν βγάζεις? μια γυναικα τουλαχιστον για να πλακωνεσαι και να μας αφήνεις ήσυχους?Θες να σου βάλουμε και σως μήπως;
...
Ελπίζω μιχάλη να μην μπερδευεις εσκεμμένα για δημιουργία εντυπώσεων ότι 400 ευρω δίνω τα concept 6 μαζι με το Dali center! Tα 6 μόνα τους τα δίνω 300.Στα 200 ναι, αλλά με τίποτα στα 400.
Τι κανείς τώρα ? εδω ειμαστε όλοι εναντίον ενός ! Μην χαλας την συνταγή και μην συνεργαζεσαι με τον διαβολο! Θα πάρεις καμια απάντηση του τύπου εσυ να κοιτάς την δουλειά σου!Χωρις να θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου στα 200 γιουρια αν σκεφτεις
οτι μονο κατι Koda παιρνεις και κατι cav δεν ειναι διολου ασχημα
Δεν θα πάρει τέτοια απάντηση.Θα πάρεις καμια απάντηση του τύπου εσυ να κοιτάς την δουλειά σου!
Δεκτή αλλα όταν έχει γίνει τόσο θέμα θα έπρεπε να κοιτάζεις λίγο καλυτερα. Το έχω γράψει σε τόσα πόστ την τιμη του ενός και την τιμη πακέτου! Το πολλά είναι σχετικό. Καλή τιμη για τον αγοραστή είναι 100 ευρω και τα μεταφορικά του πωλητή.Έχεις δίκιο αλλά συγνώμη πάλι πολλά είναι.
Η τεχνολογία τρέχει και είναι αμείλικτη.
Παίρνεις κάτι και σε λίγο είναι παλιό και παρωχημένο.
Εδω ρε Μιχάλη πήραμε απάντηση σε φόρουμ τεχνολογίας απο διαχειριστή " σιγά τα ηχεια"! , αυτη την τόσο εμπεριστατωμένη άποψη εκει θα κολλαγαμε....Δεν θα πάρει τέτοια απάντηση.