Ο Μάγος της εικόνας.

Reaction score
30.498
Απάντηση: Ο Μάγος της εικόνας.

Παιδιά sorry, άργησα, αλλά με πρόλαβε ο μάγος και με εικόνες. .
Λοιπόν στο δια ταύτα, και γρήγορα τον καθάρισε τον σένιαρε , βγάλαμε και την πάστα πλαστελίνη σιλικόνη πρώην , τώρα ξεραμένη παρθένα, βάλαμε νεα NOCTUA σιλικόνη , θερμοαγώγιμη πάστα , τον προσέξαμε οσο μπορούσαμε , τον κλείσαμε σιγά σιγά , τον ανεβάσαμε επάνω και ω του θαύματος δούλεψε καλά , με αρκετό sharpness , καθαρή ζωντανή , αλλά αρύθμιστη εικόνα.
Τον ρύθμισε ο μανώλης ξανά απο την αρχή , 113 lux στα 5μέτρα σε κάδρο 120 , ρύθμισε χρώματα , ξαναρύθμισε χρώματα , φωτεινότητα κόντραστ , ξανά και ξανά , και μου παρέδωσε ενα άλλο μηχάνημα.
Εύγε Καστρουνή και χίλια ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.Απίστευτα ζωντανή, vivid, εικόνα , με κοντραστ με φως να περισεύει με μαύρα πολύ καλά , και σαφώς καλύτερα απο πριν , λόγω καθαρισμού. Και λόγω ρύθμισης.
Το κουφό είναι οτι παρά τις 1800 και κάτι ώρες η λάμπα μια χαρά είναι , η ίριδα στο 4 , απο το 3 . Οπως προείπα 113 lux. Πολύ χαίρομαι για τον νεο προβολέα που μου έφιαξε ο Μανώλης.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.504

Καλορίζικος Γιαννάκη! :607:

Reaction score
15.548

αντε τυχερε......καινουργιο προβολι εχεις...

παρε και μια λαμπα ρε καρμιρη....:105:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

δεν έχει ανάγκη σαν τα καντήλια :136:
έχει δεύτερη για ώρα ανάγκης.....

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ο Μάγος της εικόνας.

Παιδιά sorry, άργησα, αλλά με πρόλαβε ο μάγος και με εικόνες. .
Λοιπόν στο δια ταύτα, και γρήγορα τον καθάρισε τον σένιαρε , βγάλαμε και την πάστα πλαστελίνη σιλικόνη πρώην , τώρα ξεραμένη παρθένα, βάλαμε νεα NOCTUA σιλικόνη , θερμοαγώγιμη πάστα , τον προσέξαμε οσο μπορούσαμε , τον κλείσαμε σιγά σιγά , τον ανεβάσαμε επάνω και ω του θαύματος δούλεψε καλά , με αρκετό sharpness , καθαρή ζωντανή , αλλά αρύθμιστη εικόνα.
Τον ρύθμισε ο μανώλης ξανά απο την αρχή , 113 lux στα 5μέτρα σε κάδρο 120 , ρύθμισε χρώματα , ξαναρύθμισε χρώματα , φωτεινότητα κόντραστ , ξανά και ξανά , και μου παρέδωσε ενα άλλο μηχάνημα.
Εύγε Καστρουνή και χίλια ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.Απίστευτα ζωντανή, vivid, εικόνα , με κοντραστ με φως να περισεύει με μαύρα πολύ καλά , και σαφώς καλύτερα απο πριν , λόγω καθαρισμού. Και λόγω ρύθμισης.
Το κουφό είναι οτι παρά τις 1800 και κάτι ώρες η λάμπα μια χαρά είναι , η ίριδα στο 4 , απο το 3 . Οπως προείπα 113 lux. Πολύ χαίρομαι για τον νεο προβολέα που μου έφιαξε ο Μανώλης.
μπράβο Γιάννη ,αυτά είναι!
113 lux είναι πολύ καλή φωτεινότητα.Η λάμπα σου κρατάει μια χαρά!
Γενικά οι λάμπες των benq είναι αθάνατες:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.287

Μπράβο Μανώλη, αυτά είναι!

Γιάννη, καλορίζικος ο καινούριος προβολέας!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Απίστευτα ζωντανή, vivid, εικόνα , με κοντραστ με φως να περισεύει με μαύρα πολύ καλά...
Ρε Γιάννη σαν να περιγράφεις τον '6000' αρρύθμιστο:105:

Φαντάζομαι δηλαδή πως θα παίζει όταν τον καθαρίσει και ρυθμίσει ο Μανώλης....πω πω Παναγιά μου....κλείσαμε από προβόλι....forever and ever:116:

Reaction score
30.498

Ευχαριστώ παίδες, για τις ευχές.
Τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Μανώλη.

Nelson τι εννοείς περιγράφω τον 6000 αρύθμιστο? Αφού όπως και νάχει παρεμφερή εικόνα έχουν 5000 και 6000, απλά ο 6000 πιο μεγάλη λάμπα.Ιδιο dmd αν δεν απατώμαι ιδια οπτικά. .......
Τεςπά , όπως είπα τα εύσημα στον Μάγο.

Reaction score
30.498

Nelson γιατί δεν απαντάς? ζεις? , μήπως έπαθες κανά εγκεφαλικό? , καλά για πλάκα έγραψα.
Σε παρακαλώ , απάντησέ μου.

Καστρουνή πως τον συνεφέρουμε αυτόόόν?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Λέω Γιάννη,μπράβο σου που 'περιποιείσαι' με αυτόν τον τρόπο τον προβολέα σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τον έχεις σε τέτοια κατάσταση ώστε να δείχνει έτσι:

Απίστευτα ζωντανή, vivid, εικόνα , με κοντραστ με φως να περισεύει με μαύρα πολύ καλά....
Υ.Γ Οι υπόλοιποι ελπίζω να καταλάβατε,απλό ήταν:105:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis