WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!

Reaction score
1.685
Απάντηση: WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!

Αφ' ενος δεν εχω, αφ' ετερου δεν νομιζω οτι θα το εκανα ποτε.....
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει WD-40, δυστηχως.

Reaction score
11

Αφ' ενος δεν εχω, αφ' ετερου δεν νομιζω οτι θα το εκανα ποτε.....
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει WD-40, δυστηχως.
Ε, αφού είσαι σίγουρος, (ευτυχώς), τι το συζητάμε...

:107:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!

Έχεις δεύτερη κεφαλή;

Αν ναι παλιά δισκάκια, παλιά κεφαλή, WD40, (με DISCWASHER και πιστή τήρηση διαδικασίας), και...αχαλίνωτο sex που λέει και ο Γιάννης! (Μάρκου).

Έχω μια Μ-91 της SHURE. Έχω κι ένα shell από πικάπ Pioneer, που είναι και για το βραχίονα του Technics. Αν το κάνω αυτό, τότε ξεχνάω και την κεφαλή όμως αλλά και τους δίσκους. Θα πρέπει μετά να παίζουν με τη συγκεκριμένη κεφαλη... Βάλε βγάλε θα είμαι!:116:
Έχεις κάτι άλλο να προτίνεις ή μονόδρομος είναι για σένα?

Reaction score
777
Στο θέμα μας τώρα: Θα έλεγα οτι το φοβάμαι πολύ το WD-40 στους δίσκους. Είμαι και ολίγον "ψάρακας" γιατί όπως ξέρεις είναι καινούριο το εργαλείο (κεφαλή και πικάπι) και δε θέλω να το πάρω στο χέρι...
Έχω κάποια δισκάκια, τα οποία χρειάζονται επειγόντως καθάρισμα!
Κάποια είναι από την πολυκαιρία, κάποια ήταν καινούρια αγορασμένα και είναι σε απαράδεκτη κατάσταση!
Τι λες να κάνω? Άλλη εναλλακτική υπάρχει?
όχι αγόρι μου μήν κάνεις κάθε πειραματισμό του καθενός.
το WD40 μπορεί εύκολα να εισέλθει μέσα στο πηνίο της βελόνας και να στην χαλάσει.δέν χρειάζεται να ρισκάρεις.ν πάει το WD στην βελόνα τότε θα αλλάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της (τριβές στο πηνίο κ.τ.λ.) με ότι συνεπάγεται αυτό.
αν θές να παίξεις πάρε ένα παλιό πικάπ και παίξε.μήν παίζεις με το καλό σου.

αν θές πάλι να καθαρίσεις τους δίσκους πήγαινε τους σε καταστήματα που τους καθαρίζουν με μηχάνημα VPI.

Reaction score
1.815
όχι αγόρι μου μήν κάνεις κάθε πειραματισμό του καθενός.
το WD40 μπορεί εύκολα να εισέλθει μέσα στο πηνίο της βελόνας και να στην χαλάσει.δέν χρειάζεται να ρισκάρεις.ν πάει το WD στην βελόνα τότε θα αλλάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της (τριβές στο πηνίο κ.τ.λ.) με ότι συνεπάγεται αυτό.
αν θές να παίξεις πάρε ένα παλιό πικάπ και παίξε.μήν παίζεις με το καλό σου.

αν θές πάλι να καθαρίσεις τους δίσκους πήγαινε τους σε καταστήματα που τους καθαρίζουν με μηχάνημα VPI.
Που να πάω μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο??
Ξέρεις κόστος καθαρισμού ανα δίσκο?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!

Έχω μια Μ-91 της SHURE. Έχω κι ένα shell από πικάπ Pioneer, που είναι και για το βραχίονα του Technics. Αν το κάνω αυτό, τότε ξεχνάω και την κεφαλή όμως αλλά και τους δίσκους. Θα πρέπει μετά να παίζουν με τη συγκεκριμένη κεφαλη... Βάλε βγάλε θα είμαι!:116:
Έχεις κάτι άλλο να προτίνεις ή μονόδρομος είναι για σένα?
Κάτι άλλο, σε επαναστατικό, μου τελείωσε!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD-40 ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΒΙΝΥΛΙΩΝ!

Κάτι άλλο σε επαναστατικό μου τελείωσε!

Έχεις καταντήσει ο "Παλαιών Πατρών Γερμανός"!!
Μπουρλότο βάζεις ...επαναστάτη!!!:143::142:

Reaction score
0

Βρε παιδιά το γιούφτι φόρτι είναι λιπαντικό (γράσο) και καθαριστικό. Επειδή το χρησιμοποιώ πολύ το συγκεκριμένο προϊόν σας ενημερώνω ότι αυτό το αντισκουριακό δεν φεύγει με νερό. Αν το ρίξεις στο βινύλιο θα μείνει στα αυλάκια, στη συνέχεια θα μαζέψει σκόνη και στο τέλος η βελόνα θα ''οργώνει''.

Προσωπικά...δεν θα το δοκίμαζα με τίποτα,δεν μου πάει η καρδιά.

Reaction score
11

Βρε παιδιά το γιούφτι φόρτι είναι λιπαντικό (γράσο) και καθαριστικό. Επειδή το χρησιμοποιώ πολύ το συγκεκριμένο προϊόν σας ενημερώνω ότι αυτό το αντισκουριακό δεν φεύγει με νερό. Αν το ρίξεις στο βινύλιο θα μείνει στα αυλάκια, στη συνέχεια θα μαζέψει σκόνη και στο τέλος η βελόνα θα ''οργώνει''.

Προσωπικά...δεν θα το δοκίμαζα με τίποτα,δεν μου πάει η καρδιά.
Φίλε μου, αν έχεις την καλοσύνη, διάβασε το νήμα από την αρχή, γιατί δεν είσαι ενήμερος...

Reaction score
0

Φίλε μου, αν έχεις την καλοσύνη, διάβασε το νήμα από την αρχή, γιατί δεν είσαι ενήμερος...

Το διαβάζω το νήμα πάντα πριν γράψω...τη γνώμη μου είπα!

Reaction score
11

Tρία χρόνια μετά την γενική εφαρμογή του WD-40 σε όλα μου τα βινύλια, και το παραμικρό ίχνος φθοράς η αλλοίωσης δεν υφίσταται από την επίδραση του WD-40!

Reaction score
1.549

ενας φιλος μου και dj χρησιμοποιει ζιπελαιο! .....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.253

Tρία χρόνια μετά την γενική εφαρμογή του WD-40 σε όλα μου τα βινύλια...
ενας φιλος μου και dj χρησιμοποιει ζιπελαιο! .....

Reaction score
11

Φίλε kostisss, έχεις όλα τα απαιτούμενα για να δοκιμάσεις σήμερα;

:111:

Reaction score
0

προς το παρον εχω μονο το σπρει!! θα παραγγειλω το discwasher d4 εντος ολιγων ημερων και θα πειραματιστω σε κατι παλια δισκακια! επειδη ειμαι και λιγο ψαρακας και εχω αρκετα κενα στην συγκεκριμενη διαδικασια θα ηθελα να μου πει καποιος την διαδικασια αναλυτικα για να μην κανω καμια γκαφα!!!

Reaction score
11

προς το παρον εχω μονο το σπρει!! θα παραγγειλω το discwasher d4 εντος ολιγων ημερων και θα πειραματιστω σε κατι παλια δισκακια! επειδη ειμαι και λιγο ψαρακας και εχω αρκετα κενα στην συγκεκριμενη διαδικασια θα ηθελα να μου πει καποιος την διαδικασια αναλυτικα για να μην κανω καμια γκαφα!!!
Aναλυτικότερα από όσα σου είπα στα p.m. δεν γίνεται...

Κοίτα και εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?68285-WD-40-%C3%C9%C1-%CA%C1%C8%C1%D1%C9%D3%CC%CF-%CB%C9%D0%C1%CD%D3%C7-%C2%C9%CD%D5%CB%C9%D9%CD!&p=1277175#post1277175

Reaction score
0

τελεια!!!αρχικα αφου δεν εχω το βουρτσακι λεω να πειραματιστω με 2 πανακια!!!
1 για το καθαρισμα και ενα για το στεγνωμα!!!

Reaction score
11

τελεια!!!αρχικα αφου δεν εχω το βουρτσακι λεω να πειραματιστω με 2 πανακια!!!
1 για το καθαρισμα και ενα για το στεγνωμα!!!
Αφού σημειώσω ότι το "DISCWASHER" υποτίθεται ότι έχει μικροΐνες που καθαρίζουν το εσωτερικό των αυλακιών, βουρ! (Σε δίσκους φθαρμένους για δοκιμή).

Η βελόνα ούτως η άλλως θα σαρώσει την βρωμιά, εφ' όσον αυτή έχει ψεκαστεί και μαλακώσει με το WD-40.

Φυσικά το ψέκασμα με σπρέϋ, όπως σου είπα και στα p.m., είναι ανθυγιεινό, μη ελεγχόμενο ως προς την εφαρμογή του, και δεν πρέπει να γίνεται σε μόνιμη βάση, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται το WD-40 σε υγρή, (με τον τρόπο του D4), και λιγότερο πτητική, μορφή.

Πάντως θα πρέπει να τους ακούσεις πριν και μετά για να κάνεις την σύγκριση.

Reaction score
0

οποτε μαλλον δεν θα εχω το επιθυμητο αποτελεσμα αλλα ας πειραματιστουμε και λιγο στην αρχη!
να ρωτησω και κατι αλλο ,οταν βαζεις το wd40 σε υγρη μορφη πανω στο βουρτσακι απο την μια μερια του οπως ειναι στο σχεδιο αυτο το υγρο τι γινεται μετα??εξατμιζεται η φευγει μετα απο καποιες μερεςς?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt