Twilight Time Collection

Reaction score
2
Με αφορμή το θέμα για την Criterion, ανοίγω άλλο θέμα για τη Twilight Time, μια εξίσου πολύ καλή εταιρεία που έχει μπει δυναμικά στο χώρο των κλασικών restored ταινιών σε Bluray.
Ένας κατάλογος εδώ (κατά φθινουσα release date):
http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?studioid=762&sortby=releasetimestamp

Από αυτά έχω το
-The Egyptian (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ)
-Demetrius and the Gladiators (το πιο αδύναμο σε ποιότητα, αλλά λένε έτσι ήταν η αρχική πηγή)
-Desiree
-Journey to the Center of the Earth

περιμένω ανυπόμονα να πάρω το The Blue Lagoon (που βγαίνει το Δεκέμβρη), και το Rains of Ranchipur.

To ιδιαίτερο αυτών των releases είναι ότι όλα σχεδόν (εκτός από ένα απ'ότι ξέρω), έχουν και isolated score track με τη μουσική της ταινίας.
Άλλωστε η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά από το site της ScreenArchives, που ασχολείται με soundtracks.
Και επίσης, το σημαντικότερο, όλα βγαίνουν σε περιορισμένο αριθμό 3000 αντιτύπων!
(ως τώρα έχουν εξαντληθεί το Journey to the Center of the Earth, Fright Night, Mysterious Island.

Κάποια μειονεκτήματα:
-Η απουσία υποτίτλων στις περισσότερες ταινίες (σε αυτές που είναι παραγωγής Fox)
-Οι ήχοι του μενού (αν έχετε κάποιο Bluray θα καταλάβετε. αν και αυτό είναι ασήμαντο) :126:
-Η αρκετά υψηλή τιμή, για την οποία οι ξένοι όλο παραπονιούνται, αλλά σε σχέση με τα Ελληνικά Bluray, εμένα μου φαίνεται φυσιολογική.

Θα θέλατε να πάρετε κάποιο από αυτά που έχει ήδη στη λίστα της;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Journey to the Center of the Earth
As Good as It Gets
The Big Heat
The Grapes of Wrath

Those Magnificent Men in Their Flying Machines, ίσως.

Οι τιμές είναι ανήθικες! Ελληνικά έχω ελάχιστα, δεν είμαι τρελλός.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Twilight Time Collection

Those Magnificent Men in Their Flying Machines
Eκπληκτικό restoration!!
Κοντράρει στα ίσια την Μελωδία της Ευτυχίας..

Reaction score
2
Απάντηση: Twilight Time Collection

@zizik
Κοίτα, για όλη τη δουλειά που γίνεται όμως, και για ταινίες που ίσως δεν υπάρχουν καν σε DVD ή υπάρχουν με χάλια ποιότητα, νομίζω είναι φυσιολογική τιμή. (αυτά τα shipping να μην υπήρχαν).
Επί τη ευκαιρία, το Grapes of Wrath, δεν είναι της twilight time. Απλώς συμβαίνει να διατίθεται και αυτό από τη Screen Achives. (όπως και το Zorba the Greek)

@gstriftos
απ'ότι είδα να λένε και το Bye Bye Birdie είναι από τα καλύτερα restore που έχουν γίνει..
αλλά δεν ξέρω καμιά από τις 2 ταινίες..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Re: Απάντηση: Twilight Time Collection

@zizik
Κοίτα, για όλη τη δουλειά που γίνεται όμως, και για ταινίες που ίσως δεν υπάρχουν καν σε DVD ή υπάρχουν με χάλια ποιότητα, νομίζω είναι φυσιολογική τιμή. (αυτά τα shipping να μην υπήρχαν).
Επί τη ευκαιρία, το Grapes of Wrath, δεν είναι της twilight time. Απλώς συμβαίνει να διατίθεται και αυτό από τη Screen Achives. (όπως και το Zorba the Greek)
Σωστά, αν και τα Criterion έχουν σημαντικά χαμηλότερες τιμές αν περιμένεις.

Το Zorba το βρήκα σε digibook στο Γαλλικό Amazon, αλλά δεν το έχω δει ακόμη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv