Home cinema στην Ιεραπετρα

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Πες στον μαρτυριάρη ότι το sub είναι απλήρωτο:103:

Ευχαριστώ...πιστεύω ότι βρήκε τον χώρο του,καθαρό μπάσο,'στακάτο',χωρίς ουρές κλπ,μπαμ και φύγαμε...ωχ τα kwλομέρια μου:138:
που να ακουσεις και to svs13 ultra!!!:103:
Καλοριζικος Μανωλη ,μια απο ιδια ενιωσα και γω με τις ρυθμισεις του ηχου και ερχεται και εικονα:107:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Έτσι νομίζω κι εγώ !!!έπαιζα στους ομίλους του C.L και τώρα απευθείας στους '4' !!!
ε, οχι και ομίλους CL με μονοψήφιο fl, keystone και αλλα πολλα... αλήθεια ο Κεφάλας που είναι; :D:D:D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

ε, οχι και ομίλους CL με μονοψήφιο fl, keystone και αλλα πολλα..
Έτσι νόμιζα ο άσχετος:105:

Κώσταααααα! :116::116:
αλήθεια ο Κεφάλας που είναι; :D:D:D
...βάζει hdmi:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Μπορείς πλέον να μας γεμίσεις με φωτογραφίες!!!:102:
Τώρα πέτυχες:116:

'Εβγαλε ο Μανώλης με την Nikon του κάτι φωτό special...screenshots φωτεινά-φωτεινά:103:

Για να καταφέρουμε να δούμε χωρίς keystone και να γίνει σοβαρό καλιμπράρισμα έπρεπε να βάλουμε στη βάση 'ντίζες'...δοκιμάσαμε και τελικά καταλήξαμε σε δεκα οχτώ πόντους...χάλια αισθητικά-όταν μπορέσω θα πάρω το κανονικό της unitech-αλλά κάναμε δουλειά...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μέχρι νά'κλεινα το φλας θα είχε φύγει:105:...κάτι σας θυμίζει αυτή η φωτό στους 'καλιμπραρισμένους' ε;;

Reaction score
15.548

Ουφφφφ....τελειώσαμε !!!

Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα...ο Μανώλης άντεχε ακόμα,ο κουταλάτος nescafe κάνει θαύματα η' μήπως η αγάπη γι αυτό που κάνεις και ο σεβασμός στον άνθρωπο-πελάτη που σε κάλεσε για να αναδείξης το 'όνειρό' του-το χόμπυ του;

βασικα πρεπει να γουσταρεις αυτο που κανεις.....

'Ολα πήγαν παραπάνω από καλά...εικόνα και ήχος όπως δεν είχα ξαναδεί/ακούσει στον χώρο μου...δεν ήταν όλα ρόδινα από την αρχή,ο Μανώλης έκανε μεγάλη προσπάθεια με την βάση του προβολέα η οποία ήταν αρκετά 'κοντή' και δεν γινόταν να παίξει όπως έπρεπε χωρίς την χρήση του keystone το οποίο τώρα κατάλαβα τι μεγάλη ζημιά εν τέλει προκαλεί στην εικόνα..

οσο ζεις μαθαινεις.....
....και με 1500 ωρες που εχει ο benq εμαθες να βλεπεις με κανα 6αρι FL
:405:
παρε τουλαχιστον εναν jvc να ευχαριστηθεις εικονα βρε παιδι μου

Το sub James δούλεψε τέλεια αφού ούτε καν χρειάστηκε το feedback destroyer,το οποίο μάλλον θα χρειαστεί στον Zizik...
από ό,τι μου είπε ο Μανώλης είναι ακόμα καλύτερο εδώ σε σχέση με του Δημήτρη,όσοι το είχατε ακούσει,καταλαβαίνετε...

ωραιος ..:607:

Αυτά τα λίγα για αρχή,μετρήσεις και παραλειπόμενα και ό,τι άλλο θέλετε από τον Μανώλη:137:...he's the boss !!!

Υ.Γ. 'Ενα από τα αξιοπερίεργα,που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ήταν η μέτρηση της φωτεινότητας του BenQ...το νούμερο δεν λέγεται,είναι επτασφράγιστο μυστικό:116: αλλά παρόλο που παραπέμπει σε 'καντήλι' έδειχνε υπέροχα και κοντραστάτα,πως τα κατάφερε έτσι,μόνο ο καλιμπράτορας μπορεί να μας πει !!

αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος....
......πιστευω να καταλαβες το λαθος που εκανες τοσο καιρο περι φωτεινοτητας.....
και ειδικα με τους benq.....

καλες θεασεις-ακροασεις με το καλιμπραρισμενο setup.........

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

που να ακουσεις και to svs13 ultra!!!
Λες να έπρεπε να πάρω αυτό και όχι το James;:108:...Zizik αλλαγές γίνονται;:116:

Καλοριζικος Μανωλη ,μια απο ιδια ενιωσα και γω με τις ρυθμισεις του ηχου και ερχεται και εικονα:107:
Ευχαριστώ Στάθη...όταν τελειώσεις βάλε και καμιά φωτό,τέτοιο σύστημα αμαρτία είναι να μην το δούμε κι εμείς:126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

......πιστευω να καταλαβες το λαθος που εκανες τοσο καιρο περι φωτεινοτητας.....
και ειδικα με τους benq.....
Κώστα,μπορεί η οθόνη να είναι τρίμετρη,όμως υπάρχει το καθοριστικό του αποκλειστικού χώρου...μεγάλο πλεονέκτημα αυτό και στο θέμα της φωτεινότητας εκτός των άλλων....έτσι όπως είναι τώρα ο BenQ ο Μανώλης μου είπε ότι π.χ στου Zizik δεν θα έπαιζε...επαναλαμβάνω,όταν τελειώσει με τους σύντεκνους και βρει χρόνο,καλό θα ήταν να μας πει δυο-τρία πραγματάκια...

καλες θεασεις-ακροασεις με το καλιμπραρισμενο setup.........
Ευχαριστώ....βρε συ,ωραία η φωνούλα σου στο τηλέφωνο...και δεν σου φαινόταν:143:

Reaction score
15.548

καλα στα ειπε ο Μανωλιος......

το θεμα ειναι η πτωση φωτεινοτητας του προβολεα και η οποια δεν εχει σχεση με το ποια εταιρια ειναι....

.....ολοι οι προβολεις χανουν φωτεινοτητα....

φανταζομαι πως σου ειπε οτι το μινιμουμ θεασης για ολους τους χωρους ειναι τα 10fl :116:

χαρηκα που τα ειπαμε .......:403:
...μου αρεσε η προφορα σου.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.072

Ευχαριστώ....βρε συ,ωραία η φωνούλα σου στο τηλέφωνο...και δεν σου φαινόταν:143:
χαρηκα που τα ειπαμε .......:403:
...μου αρεσε η προφορα σου.....
Αγαπηθήκατε τώρα στα γεράματα? :111: :114:

Μανωλιό, τώρα που τα βρήκατε με τον Κεφάλα, πες μας και για το "φως" του BenQ.

Αν πάλι δεν μας το πεις, το καταλαβαίνω. Παραμονεύει ο loggeo....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

πες μας και για το "φως" του BenQ.
Δεν έχει πλέον φως:406:
μου τον μάτιασαν οι lcdάκηδες και έγινε ένα σαν αυτούς,πλέον:120:

Θα παραγγείλω καινούργια λάμπα όμως και θα πάρω το αίμα μου πίσω:105:

...το καλιμπράρισμα θα γίνει τηλεφωνικά...μια που το είπα κάτσε να τον πάρω να δω που βρίσκεται ο γυριστρούλης καλιμπράτορας:103:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.072

Μανώλη να σου πω φωτεινότητα του Optoma ή να σε αφήσω στην ησυχία σου;
Πες του εσύ για τη φωτεινότητα, να σου πει αυτός για τον χρωματικό τροχό...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.887
Θα κάνω αίτηση στη διαχειριστική ομάδα να σου βάλουν τον custom τίτλο "Καντηλάκιας"! :116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Πες του εσύ για τη φωτεινότητα, να σου πει αυτός για τον χρωματικό τροχό...
για μαυρο ποιος θα μας πει?
Θα κάνω αίτηση στη διαχειριστική ομάδα να σου βάλουν τον custom τίτλο "Καντηλάκιας"! :116:
ή καντηλαναυτης!:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καινούργια λάμπα και λύθηκε το θέμα:137:

Αν και πιστεύω-το είπα κιόλας στον Μανώλη-ότι αυτό που μου έφερε για την μέτρηση ήταν παπαροφωτόμετρο και όχι του Βογιατζάκη:105:

Για ήχο θα μιλήσει κανείς;:616:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.192
Members