themiloc
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 257
High Definition Tape Transfers Monitoring System
Attachments
-
117,6 KB Προβολές: 142
Κώστα είχες κάποιο παράπονο και το λες ή απλά αστειεύεσαι?Λες τώρα να βελτιωθούν τα πρίμα των δίσκων τους;
ΑΥΣΤηρέ ΑΥΣΤριακέ !!
Κατέχουν όμως από βερμπαλισμό-την πεμπτουσία αυτού και όχι αστεία που απευθύνονται σε κάποιους:612:
Αγαπητέ μου Θέμη, είμαι από τους πρώτους "καταθέτες" στην High Definition Tape Transfers, καθώς αγόρασα πολύ υλικό σε μορφή flac από το site της εν λόγω φίρμας (και ακόμα παίρνω τα email τους για τις νέες παραγωγές τους και τις προσφορές τους, οπότε και ενημερώνω αν ενδιαφέρεται κανείς πως έχουν έκπτωση 15% για αγορές μέχρι 1 Οκτ - αυτό είναι και το τελευταίο email τους που έχω, σημερινό, φρέσκο!).Κώστα είχες κάποιο παράπονο και το λες ή απλά αστειεύεσαι?
Τα παλιά Quad χρειάζονται άκρα ούτως ή άλλως και αυτοί τα χρειάζονται σοβαρά για τη δουλειά που κάνουν. Οι μεταφορές τους, αν κρίνεις από το πρωτογενές υλικό που δεν είναι μήτρα και που απέχει από να είναι τέλειο, είναι θαυμάσιες. Τις έχω συγκρίνει με αντίστοιχα βινύλια Α' κοπής που βρήκα.
βρε χαμένε, άκουσες ποτέ λόρι άντερσον από ί-ες-ελ φίφτι φίφτι (επ, λάθος, αυτό από αλλού μου ήρθε, εννοούσα από φίφτι σέβεν); άντε άκου το "ό σούπερ-μαν" κι έλα με τον κηδεμόνα σου μετά! θα κλάψεις καρδούλα μου, θα σου φύγει δάκρυ!
To σχόλιο περί βερμπαλισμού δεν ήταν χιουμοριστικό.Ίσως μάλιστα να νιώσεις και καλύτερα εάν γνωρίζεις ότι δεν περιορίζεται στη συγκεκριμένη παρουσίαση....Λίγο πιο σεμνό χιούμορ δεν βλάπτει.