mdac ως προ σε yamaha s2000

Reaction score
28
φιλοι δοκιμασα να συνδεσω το mdac σαν προ στην εισοδο main in ωστε να παιξει σαν προ με τελικο τον s2000 αλλα προβλημα ενω παιζει κανονικοτατα δεν μπορω να ρυθμισω το βολιουμ ουτε απο τον yamaha εννοειται αλλα ουτε και απο το βολιουμ του mdac με αποτελεσμα να παιζει σε πολυ μεγαλες εντασεις με κυνδινο για τα ηχεια ...πιθανον αυτο να οφειλεται στο οτι λειτουργει μονον σαν ψηφιακος προ .....δηλαδη απο την usb οπου και ρυθμιζεται το βολιουμ ....αλλα επισης μπορω να ρυθμισω την ενταση σε καθε περιπτωση χρησιμοποιωντας ακουστικα ........κανεις που να γνωριζει ?......

Reaction score
7.197
Απάντηση: mdac ως προ σε yamaha s2000

προφανως εχει επιλογη για να δινει fixed σταθμη εξοδου οταν τον συνδεεις με ολοκληρωμενο ενισχυτη και επισης προφανως την εχεις ξεχασει ενεργη. Καπου στο μενου του θα εχει επιλογη να δουλευει σαν προ απο τις εξοδους του.

Reaction score
209
Ακριβως ετσι τα επαιξε ενας τελικος Sugden A21a και πηγε για service ελπιζω ο Yamaha να ειναι πιο ανθεκτικος ....

Reaction score
1.552

Πρέπει από το μενού του mdac να ενεργοποιήσεις τον προενισχυτή (δες το manual) και να συνδέσεις στην είσοδο του home theater στο yamaha ώστε να λειτουργήσουν μόνο τα τελικά

Reaction score
28
Re: Απάντηση: mdac ως προ σε yamaha s2000

δεν εχει εισοδο home theater o yamaha φιλε μου ...............
τερμα τα πειραματα φιλοι μου ............και τα ηχεια μου τα θελω....και τον ενισχυτη ..........

Reaction score
122

Από το εγχειρίδιο σελίδα 15, προενισχυτής συνδέεται στο MAIN IN του A-S2000.

Reaction score
827

φιλοι δοκιμασα να συνδεσω το mdac σαν προ στην εισοδο main in ωστε να παιξει σαν προ με τελικο τον s2000 αλλα προβλημα ενω παιζει κανονικοτατα δεν μπορω να ρυθμισω το βολιουμ ουτε απο τον yamaha εννοειται αλλα ουτε και απο το βολιουμ του mdac με αποτελεσμα να παιζει σε πολυ μεγαλες εντασεις με κυνδινο για τα ηχεια ...πιθανον αυτο να οφειλεται στο οτι λειτουργει μονον σαν ψηφιακος προ .....δηλαδη απο την usb οπου και ρυθμιζεται το βολιουμ ....αλλα επισης μπορω να ρυθμισω την ενταση σε καθε περιπτωση χρησιμοποιωντας ακουστικα ........κανεις που να γνωριζει ?......
Φίλε haralas, σύμφωνα με τις οδηγίες του manual του mdac στην σελίδα 21 αλλά και στη σελίδα 2 , πρέπει να ορίσεις τον εσωτερικό προενισχυτή του dac (internal preamplifier) να είναι enabled, έχοντας πρώτα το volume στην μικρότερη τιμή του.
Η συνδεση στον AS-2000 στην main in θεωρητικά είναι η σωστή.
Ύστερα αυξάνοντας τήν τιμή του ποτενσιόμετρου στο dac, λογικά θα αυξάνεται και η ένταση στα ηχεία.
Δεν έχω το Mdac, αλλά αυτά κατάλαβα διαβάζοντας το manual του.

Πάνος

Reaction score
209

Φίλε haralas, σύμφωνα με τις οδηγίες του manual του mdac στην σελίδα 21 αλλά και στη σελίδα 2 , πρέπει να ορίσεις τον εσωτερικό προενισχυτή του dac (internal preamplifier) να είναι enabled, έχοντας πρώτα το volume στην μικρότερη τιμή του.
Η συνδεση στον AS-2000 στην main in θεωρητικά είναι η σωστή.
Ύστερα αυξάνοντας τήν τιμή του ποτενσιόμετρου στο dac, λογικά θα αυξάνεται και η ένταση στα ηχεία.
Δεν έχω το Mdac, αλλά αυτά κατάλαβα διαβάζοντας το manual του.

Πάνος
Μία ερώτηση Πάνο. Η τάση εξόδου του mDac είναι συμβατή με την είσοδο Main In του Yamaha; Γιατί ναι μεν μπορεί να λειτουργήσει ως προενισχυτής, αλλά μεταξύ τους τα μηχανήματα είναι συμβατά;

Βασίλης.

Reaction score
827

Πιθανόν όχι, πιθανόν ναι.
Στο manual γράφει set any gain controls of the power amplifier to the maximum.
Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει στον Yamaha που είναι ολοκληρωμένος.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: mdac ως προ σε yamaha s2000

τερμα τα πειραματα φιλοι μου ............και τα ηχεια μου τα θελω....και τον ενισχυτη ..........
Βρε haralas, κάτι λάθος κάνεις!

Καταρχήν όλα τα πειράματα μέχρι να δεις ότι αυξομειώνει το volume του mdac, θα τα κάνεις συνδέοντας το mdac στην είσοδο CD (RCA όχι balanced) του Α-S2000. Θα χρησιμοποιείς δηλαδή τον Yamaha ως ολοκληρωμένο.

Δεύτερον, κάνε ένα reset για να έχεις μεταβλητό volume:

(Σελίδα 21 - Restoring Factory Defaults)

Δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, 2,25V είναι η μέγιστη έξοδος του mdac από RCA.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: mdac ως προ σε yamaha s2000

λοιπον φιλε μου σ'ευχαριστω το θεμα τακτοποιηθηκε ..με reset ...ομως τωρα θελω να ενημερωσω οσους φιλους < παιζουν > η θελουν να αγορασουν το mdac οτι τουλαχιστον σε μενα με τον ολοκληρωμενο αs2000 δεν -λεει ...απλως μου εφυγε η περιεργεια ...πολυ καλυτερη η αποδοση ..αριστη θα ελεγα απο κανονικη θεση -εισοδος cd του ολοκληρωμενου μας ......σαν αναλογικο .,:103::107:...εκει που οντως το mdac λεει πολλα ειναι στη χρηση του και με το volume ενεργο σε ψηφιακα αρχεια ειτε απο λαπ-τοπ σαν πλευερ -με εξωτερ.σκληρο με μεγαλη βοηθεια απο την usb για προχειρες και οχι μονον εγγραφες ...και βεβαια με hiface οπως το εχω εγω.....(αν και μου μπαινουν υποψιες οτι με το νεο μαυρο hiface κατι καλυτερο παιζεται .....)....

melina

Cargo 200
Reaction score
46.211
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ο 2000 εννοείται ότι έχει ΗΤ Passthrough, που σημαίνει αν συνδέσεις εκεί το dac τότε χρησιμοποιείς μόνο ως τελικό τον 2000 και το volume από το dac, εφόσον έχει και μπορεί να λειτουργήσει στην ουσία ως προενισχυτής....ή δεν τα έχω καλά εγώ στο μυαλό μου;

Reaction score
28
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ο 2000 εννοείται ότι έχει ΗΤ Passthrough, που σημαίνει αν συνδέσεις εκεί το dac τότε χρησιμοποιείς μόνο ως τελικό τον 2000 και το volume από το dac, εφόσον έχει και μπορεί να λειτουργήσει στην ουσία ως προενισχυτής....ή δεν τα έχω καλά εγώ στο μυαλό μου;
ναι αυτο λεγω και εγω ...εκει το συνεδεσα τελικα ...με το volume του και ο yamaha σαν τελικος αλλα δεν <λεει> ετσι ......ισως να μην κολλαει με τον yamaha .........πολυ καλυτερα με τον yamaha σαν ολοκληρωμενο και το μντακ σαν απλο ντακ ......

melina

Cargo 200
Reaction score
46.211
Δε λέει ο yamaha σαν τελικός ή το mdac ως προ;
Αλλού διάβασα ότι ο γιάμι είναι πολύ καλύτερος ως τελικός παρά ως ολοκληρωμένος!

Reaction score
28
Δε λέει ο yamaha σαν τελικός ή το mdac ως προ;
Αλλού διάβασα ότι ο γιάμι είναι πολύ καλύτερος ως τελικός παρά ως ολοκληρωμένος!
και ομως το mdac σαν προ στον γιαμμυ δεν λεει .........οποτε η κατι δεν ταιρειαζει με τις ευαισθησιες η περιοριζομαστε στην χρηση του ως απλο ντακ οπου πραγματι ειναι αριστο .....δεν εχω προλαβει να το ελεγξω με υλικο απο σκληρο η λαπ -τοπ οπου λενε οτι τα παει καλα ....

Reaction score
28
εννοω να το δοκιμασω σαν προ με υλικο απο σκληρους και λαπ-τοπ ......και απο την usb ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april