Εδώ τα άσχετα...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

''Θεωρώ ότι θα έχει το ίδιο σασί, άλλη λάμπα, μεγαλύτερο on/off απο τα προηγούμενα, ενώ έχω την υποψία ότι οι κάτοιχοι του Χ30 θα είναι ικανοποιημένοι δεδομένου ότι ο Χ35 θα βγει ακριβότερος.''

...το λες αυτό για να μη στεναχωρήσεις κάποιον/ιους εδώ μέσα μου φαίνεται:105:

μην αγχώνεσαι συνηθισμένος/οι είναι από τις αλλαγές στα τζίβια:103:

...άλλη λάμπα(προφανώς είδαν κι έπαθαν με τις προηγούμενες+μεγαλύτερη φωτεινότητα),μεγαλύτερο on/off(στα 'χαρτιά' +10.000/1)....ε δεν είναι και λίγο...όσο για την τιμή αναγράφεται 2.999 retail price(λιανική) που αρχικά τουλάχιστον του Χ30 ήταν παρόμοια...οπότε street price θα είναι στα ίδια επίπεδα...συνεπώς όσοι είναι για αγορά το 'Χ30' καλό θα είναι να περιμένουν λίγο.
Έλα, σου πουλάω jvc x30 να συνεχίσω την παράδοση να δεις κι εσύ επιτέλους σωστή εικόνα! :116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Έλα, σου πουλάω jvc x30 να συνεχίσω την παράδοση να δεις κι εσύ επιτέλους σωστή εικόνα! :116:
Αρχίσαμε:105:

Έβλεπα που και που καμιά ταινία στον Barco του αδερφού μου οπότε έχω δει σωστή εικόνα στο παρελθόν η' μήπως όχι...αν δεν δω d-ila ε;;;;:137:

Πάνω που έχεις καλιμπράρει και λες να χειμωνιάσει να το ευχαριστηθείς,νά'σου ο '35άρης'...:623:...αχ αυτή η εξέλιξη των sxrd/d-ila/lsdοειδών...δεν σε αφήνει σε ησυχία,με το χέρι στην τσέπη συνεχώς !!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Έβλεπα που και που καμιά ταινία στον Barco του αδερφού μου οπότε έχω δει σωστή εικόνα στο παρελθόν η' μήπως όχι...αν δεν δω d-ila ε;;;;:137:

Πάνω που έχεις καλιμπράρει και λες να χειμωνιάσει να το ευχαριστηθείς,νά'σου ο '35άρης'...:623:...αχ αυτή η εξέλιξη των sxrd/d-ila/lsdοειδών...δεν σε αφήνει σε ησυχία,με το χέρι στην τσέπη συνεχώς !!!
Ε, είπα αφού τους κρατάς 2-2 τους προβολείς στο σπίτι να σου "πασάρω" κι έναν dila που λείπει απ' τη συλλογή σου!:102:
Μην αγχώνεσαι πάντως μέχρι να φθάσω το budget σου, πρέπει να βάλω πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη!:105:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Δε σου πουλάω, θα κάνουμε μαζί power buy τον 4k!!!
Εξάλλου αν ο 30 καλύπτει 120-130 ίντσες, ε ο μεθεπόμενος δε θα βγάζει τις 140; Ήδη τα καινούρια μοντέλα έχουν 10 watt παραπάνω! Μόνο για 3d θα είναι;
Αν κυκλοφορήσουν δισκάκια και players 4K....μέσα:105:

Μα για αυτό λέω για τον μεθεπόμενο...θα σκοτώνει:116:...θα έχεις και την εμπειρία της νέας λάμπας εσύ...το παρόν και το μέλλον είναι d-ila:626:

εκτός κι αν βγάλει darkchip 5:138: η TI...τότε αλλάζουν τα πράγματα !!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.062

εκτός κι αν βγάλει darkchip 5:138: η TI...τότε αλλάζουν τα πράγματα !!!
Άσε, δεν μπορούν τωρα, ειναι κουρασμένοι από τις πολύ συχνές παρουσιάσεις νέων chip. Τρέχω να τους πάω φανελάκια να αλλάξουν.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Άσε, δεν μπορούν τωρα, ειναι κουρασμένοι από τις πολύ συχνές παρουσιάσεις νέων chip. Τρέχω να τους πάω φανελάκια να αλλάξουν.
Προσωπικά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό,βασικά...και με ένα dark chip 4/0,95 όσο η ανάλυση στο consumer παραμένει στο 2Κ είμαι υπερκαλυμένος...το θέμα είναι ότι οι προβολείς αυτοί είναι πανάκριβοι,πάνω από 20.000 ευρώ-βλέπε SIM..η' και Runco τα κορυφαία της μοντέλα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.062

Λέω να πω στον tegonik να μου πουσάρει αργότερα τον Runco σε 4Κ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Re: Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Προσωπικά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό,βασικά...και με ένα dark chip 4/0,95 όσο η ανάλυση στο consumer παραμένει στο 2Κ είμαι υπερκαλυμένος...το θέμα είναι ότι οι προβολείς αυτοί είναι πανάκριβοι,πάνω από 20.000 ευρώ-βλέπε SIM..η' και Runco τα κορυφαία της μοντέλα...
Εμ, πλάκα πλάκα τσάμπα τον έδινα τον infocus και δεν ήθελες!!!:204: (κι ας τον Κεφάλα να τον θάβει)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...

Εμ, πλάκα πλάκα τσάμπα τον έδινα τον infocus και δεν ήθελες!!!:204: (κι ας τον Κεφάλα να τον θάβει)
Τον ήθελα...δεν γινόταν,ανύπαρκτο lens shift και zoom 1.2:1....

Reaction score
15.548

Βάλε και την Projection Design,πρέπει να είχε κάποιον με κανά πεντάρι εκατομμύρια δρχ!!!!

μοντέλα και στοιχεία περιμένω...και φυσικά να τα είχες δει...

γιατί πριν πάρω τον '11' είχα δει ένα sim(μήπως την έλεγαν αλλοιώς τότε,δεν θυμάμαι)στην laser land στο τότε πρώτο όροφο...με πήγε ο Ιδρυτής,κόστιζε ~2 εκατομμύρια δρχ και ήταν υποδεέστερος με κλιπσάκια αναφοράς τότε το fifth element...πατερνάκια δεν είδαμε...ο Βογιατζάκης δεν είχε ασχοληθεί ακόμα με την βιντεοπροβολή:105:

Υ.Γ Λες νά'μαστε off topic;:116:...που είναι τα 'άσχετα';;;;
βασικα τοτε επαιζε πολυ The Patriot και Vertical Limit και μετα ολα τα αλλα....

[YOUTUBE]_comGBmnYew[/YOUTUBE]
εδω παιζει και ο καλυτερος κακος απο ολα τα μπατμαν....

[YOUTUBE]trp5hxov5tc[/YOUTUBE]

ο Π.Β. αρχισε το 2003 αν θυμαμε καλα.....:422:
......και το 2004 ηταν καλιμπρατορας....
αντε το 2005..:116:

Reaction score
15.548

αυτον πρεπει να ειδες με τον 11 γιατι αυτος ειναι πιο ακριβος και επαιζε καλυτερα απο τον 11

την χρονια του 10 οντως δεν εχαμε dlp που να παιζει απεναντι του.......αλλα θυμαμε οτι ηταν χαλια..:116: ακομα και απο προβολεις χαμηλοτερης αναλυσης lcd.....απαραδεκτος ο 10...

συγκεκριμενα τον ειχα δει σε ενα παταρι με Harman/kardon AVR 7000(φοβερο μηχανακι)οπου υπηρχε και ενας CRT(δεν θυμαμε εταιρια)ο οποιος οταν εβλεπες εικονα ηταν σαν να εχεις 3 βαθμους μυωπια...:116:

Αν θυμαται ο παππους Αντριους το παταρι(πανω απο ενα car audio) ας μας πει....:403:

την περιοδο του 11 επαιζαν σχεδον πολλα dlp και τα ειχα δει ολα(ειμασταν πανω στην κ@βλ@ τοτε)
ακομα και sharp 9000 που δεν ειχε δει ο παππους

.....εαν παλι θυμαμαι λαθος ας μας πει ο παππους....:114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο της SIM ήταν...ο Ανδρέας λογικά θα θυμάται:138:

πάντως μου έκανε επίδειξη του προβολέα με σύνδεση S-Video και όχι από component που υπήρχε και στο player(σπάω το κεφάλι μου ποιο ήταν)και στον προβολέα,το γιατί θα μας το πει ο ίδιος.:103:

Τέλος πάντων πήρα το '717' με την cinematrix και έφυγα:105:

Για τον '10',πάλι διαφωνώ....αν εξαιρέσεις το καραγκρί αντί 'μαύρου' μ'άρεσε...ήταν και ο πρώτος μου,οπότε δεν χωράει και αντικειμενικότητα:119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.027

Υπήρχε άλλος 16:9 την εποχή του 10;

Νομίζω όχι.

Reaction score
15.548

δεν πρεπει να υπηρχε....και δεν θυμαμαι....

.....μετα τον σονυ 10 βγηκε μια αναλυση 854χ480 dlp

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Υπήρχε άλλος 16:9 την εποχή του 10;

Νομίζω όχι.
Υπήρχε και πιο πριν...Sony vpl-w400q...νομίζω ότι ήταν ο πρώτος lcd 16/9...το 1999

Reaction score
15.548
Απάντηση: Εpson tw9000W ετοιμος,ρυθμισμενος (calibrated!)

Χα χα !!!θέλω να δω τον Panasonic αν ανάβει καν μετά από 1.550 ώρες...κατά τα άλλα ρώτα τον Μανώλη πως παίζει...

Η προσγείωση αφορά μόνο στο νούμερο της φωτεινότητας...δεν κυκλοφορώ με το φωτόμετρο ανά χείρας-δεν με ενδιαφέρει.
καλυτερα να μην σου πω τι μου ειπε....:410:

.......αν και δεν χρειαζοταν να μου πει....:114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Οκ...θα του τηλεφωνήσω για να μου επιβεβαιώσει την επικοινωνία σας...αυτό με ενδιαφέρει,και δεν κάνω πλάκα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

καλυτερα να μην σου πω τι μου ειπε....:410:

.......αν και δεν χρειαζοταν να μου πει....:114:
Σε μένα κάνε πλάκα όσο θες...άλλον μην μπλέκεις,ιδιαίτερα τον Μανώλη που ξέρεις τι άνθρωπος και πόσο επαγγελματίας είναι.
Δεν θα μπορούσε λοιπόν άλλα να λέει σε μένα και άλλα σε σένα...και φυσικά δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ σας με την επιστροφή του στην Αθήνα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO