Λαγός (όχι στιφάδο) Έβρου

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για να σας δω εδώ που είστε μαζεμένοι τόσοι παλιοί φαντάροι... :116:

Ο γιος μου (θητεία) ορκίστηκε, πήρε μετάθεση και θα είναι από αύριο εκεί. Δεν ρωτάω φυσικά για πληροφορίες περί στρατιωτικής ζωής, γιατί ο στρατός είναι στρατός και η κάθε μονάδα, μονάδα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Απλώς αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το συγκεκριμένο μέρος θέλω να μάθω αν ο Λαγός (άκου Λαγός!!) έχει κάποιες ιδιαιτερότητες ως τόπος που καλο είναι να τις ξέρει κανείς, ή γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο ως πληροφορία για κάποιον που θα ξεχειμωνιάσει εκεί.

Help the fantaromother! :138:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Λαγός (όχι στιφάδο) Έβρου

Πολυ υγρασια στον Εβρο και χαμηλες θερμοκρασιες με τεραστια αποκλιση απο την ημερα στη νυχτα. Θυμαμαι Τελος Σεπτεμβρη 36 βαθμους το μεσημερι, 4 το βραδυ. Αυτο που πραγματικα ειναι υπουλο ειναι η υγρασια. Ο Λαγος ειναι μεγαλο και πληρες στρατοπεδο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Λαγός (όχι στιφάδο) Έβρου

Κατάλαβα... λαγός κατεψυγμένος.:139:

Σας ευχαριστώ πολύ :107:

Reaction score
777
Εντάξει τουλάχιστον δέν είναι στο πεζικό.Καλά είναι στο πυροβολικό.Δηλαδή είναι απο τα καλά.
Τώρα γενικά εγώ ήμουν σειρά 316.Οι φίλοι μου που πήγαν Έβρο πέρασαν καλά.Έχει πολύ κόσμο τώρα στο στρατό, έχουν κλείσει και πολλά στρατόπεδα και πέρασαν καλά.Πολύ καλά θα έλεγα όσοι πήγαν εκει πάνω...
Ήταν να πάω και εγώ εκεί επειδή είχα σπίτι στο Διδυμότειχο αλλα μου έριξαν κατ εξαίρεση μετάθεση και με έστειλαν για τσίπουρα με τον Κόγια στο Βόλο!!!
Επίσης έχω την εντύπωση οτι μπορεί να πάρει ευκολα μετάθεση για τα κοντά.Αλλα δέν ξέρω.Με αυτά που γίνονται στην Αθήνα ιδιαίτερα στο ΓΕΣ δέν θα πήγαινα εύκολα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt