BEOGRAM 1102 και κεφαλες

Reaction score
0
εχω το παραπανω πικ απ και υποθετω (εαν μπορειτε δωστε μου πληροφοριες πως να το ελεγξω) οτι εχει προβλημα στην κεφαλη
θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται με ποιες αλλες κεφαλες ειναι το παραπανω πικ απ συμβατω (εχω ψαξει στο ινετερνετ και δεν εχω βγαλει ακρη)
Το ηχοσυστημα ειναι πολυ ωραιο και αρκετα ποιοτικο και ειναι κριμα να αλλαξω το πικ απ οποτε προσπαθω να βρω μια λυση για την επιδιορθωση του

Reaction score
0
Απάντηση: BEOGRAM 1102 και κεφαλες

ο ηχος απο το πικ απ
ακουγεται σαν να ακους ραδιοφωνικο σταθμο και εχει παρασιτα (ο καλυτερος τροπος που μπορω να το περιγραψω)
αυτο που οφειλεται
και αλλη μια ερωτηση τι ειναι suspension σε μια κεφαλη

Reaction score
8.905

Ανταλλακτικές κεφαλές/βελόνες θα βρεις μάλλον στο ebay η στις αγγελίες (εδώ) άνοιξε θέμα με Ζήτηση... μήπως έχει κάποιο μέλος. Επειδή έχουν τον ίδιο αντάπτορα στήριξης οι σειρές MMC φαντάζομαι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις μεγαλύτερες, όπως MMC 4000 κλπ.

Άλλωστε υπάρχει αντιπροσωπεία και σέρβις στην Ελλάδα, για κανε και ένα τηλέφωνο...

Reaction score
295

ο ηχος απο το πικ απ
ακουγεται σαν να ακους ραδιοφωνικο σταθμο και εχει παρασιτα (ο καλυτερος τροπος που μπορω να το περιγραψω)
αυτο που οφειλεται
και αλλη μια ερωτηση τι ειναι suspension σε μια κεφαλη
Suspension είναι η ανάρτηση της βελόνας πάνω στην κεφαλή.
Μάλλον αυτή έχει σπάσει.Μου είχε συμβεί σ ενα beocenter 7007 που φοράει κεφαλή mmc4 (εσένα φοράει mmc 20) και έπαιζε οπως λές.
Επειδή ειναι ακριβές αυτές οι κεφαλές βρήκα στο ebay ενα άλλο ολόκληρο και το αγόρασα για ανταλλακτικά και για καλή μου τύχη είχε πολύ καλή κεφαλή.
Ψάξε για ολόκληρο κομμάτι που φοράει αυτήν την κεφαλή.
Ισως είναι προιμότερο.

ryk

Reaction score
925

:435: Ποιος τη δάγκωσε???

Πέρα από τη πλάκα, έχει λιώσει στο παίξιμο...κυριολεκτικά!

Reaction score
8.905

Επειδή η βελόνα της mmc3000 δείχνει να είναι bonded (το διαμάντι πάνω σε βάση), κοινώς δεν υπάρχει σε εσένα... δηλαδή κάπως έτσι έπρεπε να φαινότανε...

Reaction score
976

Ειχα beogram 9500 αρκετα χρονια. Το πουλησα ομως γιατι η αντιπροσωπια μου το διελυσε τελειως (για αλλαγη σε ενα λαστιχακι!!!)κ ουδεποτε φτιαχτηκε.... αλλαγη η κεφαλη (ειναι ακριβη). εμενα το ''παθαινε'' στις 800-1000 ωρες αυτο (MMC2 1 φορα και MMC4 3 φορες!!! στα 4.5 χρονια του πικαπ) . Η πλακα ειναι οτι πηρα αποφαση να το δωσω, οταν μου ειπε αντιπροσωπος οτι το εργοστασιο που εβγαζε τις κεφαλες εκλεισε!!!:139:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut