Ayre QA-9

D

deleted user 10898

Guest

Equally versatile in a recording studio or home system, the QA-9 opens up the world of high resolution digital to your analog sources. Accepting analog inputs, the QA-9 offers both USB and AES/EBU digital outputs depending on your system's configuration. Featuring an output of up to 24 bit / 192 kHz, recording with the QA-9 captures every element you love in your analog sources. Whether you are recording your favorite vinyl, preserving master tapes, or creating files from your mixing board—capture the essence of your music with the QA-9.

D

deleted user 10898

Guest
"στα 192khz δεν μπορεσα να ξεχωρισω το LP απο το ψηφιακο αρχειο.
και πιστεψτε με ποσπαθησα....
Τεσταρα Α/Β τις 2 εκδοχες μεχρι που αιμα βγηκε απο τα αυτια μου και σιχαθηκα την μουσικη που ακουγα...
Εχω αγορασει πολλους adc μετατροπεις (μανλευ dcs metric halo uln-2 mio2882 emu404...)
Θα αγορασω και το "κομματι" που δοκιμασα.
Εχω πολλα LP που πριμενουν ριπαρισμα..."

John Atkinson στο stereophile σε κανα μηνα στα περιπτερα....

D

deleted user 10898

Guest
Η "καρδια" ειναι κατι νεο και ενδιαφερον...

ARDA TECHNOLOGIES AT1201

The AT1201 is a 2-channel A/D converter designed for the most uncompromising high performance systems in the audio and test & measurement markets.

Using proprietary multi-bit sigma-delta modulation, the AT1201 provides the industry's highest dynamic range, excellent THD, and sampling rate of up to 384kHz. On-chip digital filters are designed for perceptually transparent response at all four sampling rates: 48kHz, 96kHz, 192kHz, and 384kHz. The filters can be bypassed to bring out multi-bit modulator outputs or DSD outputs directly to pins to enable the use of an external filter. Each of the three output modes (PCM, DSD, and multi-bit) can be enabled independently of the others, potentially allowing all three to be active simultaneously.

D

deleted user 10898

Guest
Geovaz γραφεις την εξοδο του phono σε αυτο, ωστε η κεφαλη σου να ειναι ησυχη, οπως η Akiva B στο lp12 του Atkinson...
οχι ψηφιακες ριεες και μλκιεσ...

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Ayre QA-9

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος να ριπάρω τα βινύλια μου... ειναι και ταλαιπωρία... όποτε το έχω ανάγκη τα ακούω... άσε που βρίσκεις πλέον (cd-sacd-dvda-hdtracks) τα πάντα εκεί έξω...

Geovaz γραφεις την εξοδο του phono σε αυτο, ωστε η κεφαλη σου να ειναι ησυχη, οπως η Akiva B στο lp12 του Atkinson...
οχι ψηφιακες ριεες και μλκιεσ...
Ο Γιώργος geovaz είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις... κοινώς δεν ακούει από πισί. :138:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Ayre QA-9

"στα 192khz δεν μπορεσα να ξεχωρισω το LP απο το ψηφιακο αρχειο.
και πιστεψτε με ποσπαθησα....

Ο Ατκινσον μπορεί να είναι ο μοναδικός που ενώ όλοι οι άλλοι ακούνε DAC, αυτός ακούει ADC !!! Ρεσπέκτ τότε....

Τεσταρα Α/Β τις 2 εκδοχες μεχρι που αιμα βγηκε απο τα αυτια μου και σιχαθηκα την μουσικη που ακουγα...

Με ποιό DAC δεν κατάφερε να ακούσει την διαφορά?
1. Με το ομόσταυλο ayre QB-9? Εάν ναι τότε έχει καλώς... και ίσως με ένα καλύτερο από το ayre DAC να άκουγε καλύτερα ακόμα...... κάτι που δεν έπιασε η κεφαλή :105:
2. Με όλα τα DACs? Εάν ναι τότε όλα τα DACs ακούγονται το ίδιο.......¨:138:

Εχω αγορασει πολλους adc μετατροπεις (μανλευ dcs metric halo uln-2 mio2882 emu404...)
Θα αγορασω και το "κομματι" που δοκιμασα.
Εχω πολλα LP που πριμενουν ριπαρισμα..."

John Atkinson στο stereophile σε κανα μηνα στα περιπτερα....
...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Ayre QA-9

Αφου το ειπε ο Atkinson που περσυ εγραφε τα ιδια για την EM Labs........ησυχασα Νικολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαινεται ηρθε η ωρα για το δωρακι του...........εχει το γνωστο παρελθον του ....αλλωστε!!!!!!
:609:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Ayre QA-9

Geovaz εγραψε...
Με ποιό DAC δεν κατάφερε να ακούσει την διαφορά?
1. Με το ομόσταυλο ayre QB-9? Εάν ναι τότε έχει καλώς... και ίσως με ένα καλύτερο από το ayre DAC να άκουγε καλύτερα ακόμα...... κάτι που δεν έπιασε η κεφαλή
2. Με όλα τα DACs? Εάν ναι τότε όλα τα DACs ακούγονται το ίδιο.......¨

σωστη παρατηρηση.
τα dac ηταν metric halo uln-2 dcs benchmark και devialet d ψηφιακος ολοκληρωμενος.
σε ενοχλει αν τα hi res αρχεια σε αυτα λοιπον τα dac ακουστηκαν λιιιιγο διαφορετικα οταν ακους διαφορετικα αναλογα με το εαν εχεις ανοιχτο η κλειστο το καπακι του Linn σου?

επι της ουσιας κατι?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Ayre QA-9

Αφου το ειπε ο Atkinson που περσυ εγραφε τα ιδια για την EM Labs........ησυχασα Νικολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαινεται ηρθε η ωρα για το δωρακι του...........εχει το γνωστο παρελθον του ....αλλωστε!!!!!!
:609:
κυριε συντονιστα, και τα μετρησε και τα ακουσε και τα συνεκρινε και με metric και με dcs adc και με αλλα ωραια.
αφορισμοι του στιλ αυτος τα παιρνει κλπ δεν βοηθανε, αν ξερεις κατι γραψε.
τελος, αν εχεις να πεις κατι για τις προδιαγραφες και τα χαρακτηριστικα σε σχεση με το em labs για το οποιο λες οτι ειχε γραψει τα ιδια, ειμαι ολος αυτια (αν και κανεις λαθος, adc em labs δεν νομιζω να ειχε δοκιμασει)
ακουω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Ayre QA-9

Nikola ....το οτι βαζει την Lio-2 μηχανακι 8ετιας και την συγκρινει με μηχανη που θα βγει σε λιγο( The QA-9 will be in production in the first quarter of 2012 )δηλαδη ολοφρεσκια.......τι θες να πουμε?????

Αφηνω τον Atkinson να τα γραψει.......για τους πελατες του περιοδικου!!!!!!!!!

ΟΚ?

D

deleted user 10898

Guest
Ποια είναι η lio-2 πάλι;
Την uln-2 εννοείς; Είναι 24/96 μόνο... Και ξεπερασμένη από την ίδια την εταιρία, λογικό δεν είναι το αποτέλεσμα;
Ποιος πελάτης του stereophile θα αγοράσει adc;
Διακρίνω μια σύγχυση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.454
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO