πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Απάντηση: πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?

οπως εγραψα και πιο πανω,αυτος που θα μπει να μαθει απλα κατι και δεν θα ξαναμπει ειναι ενα ειδος επισκεπτη,αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν ξερουν το σαιτ,ασχολουνται ΠΟΛΥ με τα οπτικοακουστικα
και αν γραφοντουσαν θα ηταν για να συμμετεχουν ενεργα και να βρουνε καποιες παρεες.Αυτου του ειδους ο ενδιαφερομενος,θα ρωτησει και ποσοι ασχολουνται ενεργα με το σαιτ.
Συγκεκριμένη απάντηση που να έχει εξαχθεί με τρόπο μετρήσιμο και διασταυρώσιμο, ο οποίος να χρησιμοποιείται πάγια από όλα τα forums (ειδικά και μη) ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, νομίζω ότι δεν υπάρχει, και αυτό είναι που νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσει κανείς και στον ερωτώντα.

Στο κάτω-κάτω, δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πράγμα κάποιος που έχει ενδιαφέρον για το αντικείμενο να μπει μια-δυο φορές να διαπιστώσει μόνος του αν τον καλύπτει η θεματολογία, οι γνώσεις των συμμετεχόντων και γενικότερα το φόρουμ και η ατμόσφαιρά του.

Reaction score
8.349

Στο κάτω-κάτω, δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πράγμα κάποιος που έχει ενδιαφέρον για το αντικείμενο να μπει μια-δυο φορές να διαπιστώσει μόνος του αν τον καλύπτει η θεματολογία, οι γνώσεις των συμμετεχόντων και γενικότερα το φόρουμ και η ατμόσφαιρά του.
ασφαλως,ετσι ειναι,μα δεν ειπαμε οτι ειναι και κεφαλαιωδους σημασιας:116:απλα χαριν συζητησεως,αφου με ρωτησε ο ανθρωπος θα προτιμουσα να ηξερα τι να του πω!!

Reaction score
52
Μπορω να πω οτι υπάρχει σε Forum με vbulletin, η δυνατοτητα ονομασίας των users αναλογα με τον αριθμο των "μηνυματων" που γράφουν..πχ στο δικο μου φορουμ που ειμαι διαχειριστης υπάρχει αυτή η ρύθμιση:

Αρα ειναι στην θεση του τεχνικού του forum, και στον αν ειναι επιθυμητη αυτη η δυνατοτητα...bla bla bla... που με καποιο τροπο "βαθμολογειται" η ενεργος παρουσία καποιου στην κοινοτητα..!

..οκτω!:105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Αυτου του ειδους ο ενδιαφερομενος,θα ρωτησει και ποσοι ασχολουνται ενεργα με το σαιτ.
Περισσότεροι από όσους γνωστούς έχει ο ίδιος.Οπότε κερδισμένος θα βγεί.

Reaction score
52
Re: Απάντηση: πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?

εεεεππ! εγω προλαβα το οκτώ!!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?

Μην μπερδεύουμε τα νούμερα...
Άντε γιατί την επόμενη,θα το πιάσουμε από την αρχή!!!!!!!:125:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.965

ασφαλως,ετσι ειναι,μα δεν ειπαμε οτι ειναι και κεφαλαιωδους σημασιας:116:απλα χαριν συζητησεως,αφου με ρωτησε ο ανθρωπος θα προτιμουσα να ηξερα τι να του πω!!
Επειδή με το μέτρημα δεν γίνεται δουλειά και θα βγούμε καμμιά δεκαριά, πες του ότι είμαστε καμμιά εικοσαριά να πέσεις μέσα. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος. :142:

D

Deleted member 23222

Guest

Επειδή με το μέτρημα δεν γίνεται δουλειά και θα βγούμε καμμιά δεκαριά, πες του ότι είμαστε καμμιά εικοσαριά να πέσεις μέσα. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος. :142:
Συμφωνώ
Σιγά το ψέμμα...
Άμα του πούμε ότι μετρηθήκαμε και είμαστε 8.2 θα μας πιστέψει??

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

++++1000000

αν θέλει ακριβή νούμερα να πάει στο fb.....

Reaction score
8.349

ο Νοτης πιο πανω μετρησε καμμια 70αρια ατομα που βλεπει να συμμετεχουν, απο τα 300 με τα περισσοτερα μηνυματα.Με την αριθμητικη αυτη,απο 900 ατομα με πανω απο 100 μηνυματα,βγαινει καμμια 200αρια μελη.Καπου εκει πρεπει ναναι το νουμερο.:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

Αυτή τη στιγμή: Συνδεδεμένοι Χρήστες : 746 (179 μέλη και 567 επισκέπτες)

Νομίζω ότι είναι πάνω από 200!

Reaction score
8.349

Αυτή τη στιγμή: Συνδεδεμένοι Χρήστες : 746 (179 μέλη και 567 επισκέπτες)

Νομίζω ότι είναι πάνω από 200!
τα μελη ειναι 179!!Μεσα ειναι η αριθμητικη μου!:116:

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: πόσα ενεργά μέλη έχει το AVsite?

ο Νοτης πιο πανω μετρησε καμμια 70αρια ατομα που βλεπει να συμμετεχουν, απο τα 300 με τα περισσοτερα μηνυματα.Με την αριθμητικη αυτη,απο 900 ατομα με πανω απο 100 μηνυματα,βγαινει καμμια 200αρια μελη.Καπου εκει πρεπει ναναι το νουμερο.:)
Το ανάποδο Δημήτρη. Μια 70αριά που δεν συμμετάσχουν (που δεν έχουν μπει εντός του 2012 ουσιαστικά) στις δέκα πρώτες σελίδες, δηλαδή στους 300 χρήστες με τα περισσότερα μηνύματα.

Reaction score
8.349

Το ανάποδο Δημήτρη. Μια 70αριά που δεν συμμετάσχουν (που δεν έχουν μπει εντός του 2012 ουσιαστικά) στις δέκα πρώτες σελίδες, δηλαδή στους 300 χρήστες με τα περισσότερα μηνύματα.
α,δεν καταλαβα:116:οποτε εχουμε και λεμε 300-70=230Χ3 που ειπα εγω=700 μελη περιπου,καλα ειναι!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.965

Ρε Δημήτρη, πόσα μέλη τελικά πρέπει να έχουμε, για να μας κάνει την τιμή ο φίλος σου να γραφτεί;

Reaction score
8.349

Ρε Δημήτρη, πόσα μέλη τελικά πρέπει να έχουμε, για να μας κάνει την τιμή ο φίλος σου να γραφτεί;
μπα ,το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα γραφτει,οποτε τζαμπα ο κοπος!!:116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος